Jamstvo

Važno nam je dati Vam podršku i nakon kupovine. Iako su proizvodi provjereni i testirani tijekom svake etape proizvodnog procesa, dobro je znati koji su uvjeti jamstva ukoliko dođe do problema. Kako bi proces preuzimanja i popravka neispravnog artikla bio što kraći i sa što manje poteškoća, donosimo najvažnije informacije.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na: servis@audiopro.hr Informacije o dobavljivosti i cijenama rezervnih dijelova možete dobiti upitom na spareparts@audiopro.hr

Pravo potrošača na ostvarenje jamstva nastupa odmah po preuzimanju kupljene robe i izdanog računa. Jamstveni rok teče od dana prodaje i važi dvije godine uz predočenje originalnog računa o kupnji.

Audio Pro d.o.o. jamči da će proizvod funkcionirati besprijekorno i da ćemo odstraniti sve nedostatke i kvarove na proizvodu koji bi bili posljedica tvorničkih grešaka i koji bi nastali u jamstvenom roku, pri normalnoj upotrebi proizvoda i poštivanju svih tehničkih naputaka.

Reklamacije preuzimamo u našim poslovnicama (osobno) ili paketnom distribucijom. Ukoliko uređaj ima važeće jamstvo, tada Audio Pro Artist snosi trošak dostave. U slučaju da je uređaju koji se zaprima isteklo jamstvo, tada kupac snosi troškove dostave.

Ako popravak ne bi bio izvršen u roku od 45 dana, proizvod ćemo zamijeniti novim. U slučaju da popravak u jamstvenom roku traje duže od 10 dana jamstveni rok se produžuje za onoliko dana koliko je trajao popravak. Zamjena dijelova prije provjere eventualnih nedostataka nije moguća.

Za proizvode koji su servisirani, a nisu podignuti, Audio Pro Artist odgovara 30 dana. Nakon isteka 30 dana, Audio Pro Artist zadržava pravo naplate ležarine u iznosu od 5 kuna po danu čuvanja nepreuzetog proizvoda.

Ukoliko se testiranjem proizvoda zaključi da je proizvod ispravan, naplaćuju se troškovi dijagnostike kao i troškovi povrata uređaja dostavnom službom. Ukoliko korisnik odustaje od popravka, naplaćuju se troškovi administracije, logistike i dijagnostike.

Jamstvo na uslugu servisa je 180 dana, a odnosi se samo na identičan kvar, tj. neispravnost iste komponente i ne obuhvaća funkcioniranje cijelog proizvoda. Svaki proizvod je nakon servisa funkcionalno testiran sukladno preporukama proizvođača. Jamstvo na rezervne dijelove je 90 dana.

Popravak se može platiti virmanskom uplatom na račun društva, plaćanjem u gotovini ili karticom u svim poslovnicama.

U SLUČAJU DA JE PROIZVOD POTREBNO POSLATI OVLAŠTENOM SERVISU ILI GENERALNOM DISTRIBUTERU, MOLIMO VAS DA:

- Proizvod bude zapakiran u originalnoj tvorničkoj ambalaži, koja mora biti u dobrom stanju
- Priložite sve potrebne dokumente (račun, jamstveni list i sl.)
- Moguća oštećenja koja bi nastala pri prijevozu i štete uslijed toga idu na račun i rizik kupca.
- Ukoliko se radi o posebno osjetljivoj opremi, preporučujemo da na vidljivo mjesto istaknete potencijalnu lomljivost proizvoda

OVO JAMSTVO NE OBUHVAĆA:

- Oštećenja koja mogu nastati uslijed pada ili upotrebe sile
- Oštećenja koja je prouzročila "treća" osoba
- Dijelove koji se smatraju potrošnim. Npr: audio glave, igle i glave za gramofone, riboni, žice, plastike, vakuumske cijevi (lampe), žarulje za rasvjetna tijela, itd.
- Kad su spaljena izlazna pojačala kod razglasnih pojačala, audio pojačala s opcijom vanjskih zvučnika i zvučnike s pregorenom zavojnicom.
- Ako je serijski broj proizvoda uklonjen ili preinačen, jamstvo prestaje vrijediti
- Ako je uređaj otvarala ili popravljala osoba koja za to nije ovlaštena, tj. nije navedena u popisu ovlaštenih servisa.

TEHNIČKI NAPUTCI:

Molimo da tehničke naputke pažljivo pročitate, kako bi uređaj radio što duže.

Svaki uređaj, prije same upotrebe u prostoru gdje ste mu Vi namijenili mjesto, treba poprimiti temperaturu samog prostora tzv. temperiranje. Promjene hladno - toplo i obrnuto mogu prouzročiti kvar neovisno o visokoj kvaliteti uređaja. Da bi se izbjegli svi kvarovi nastali netemperiranjem uređaja, ostavite ih prije uključivanja dva do tri sata u predviđenom mjestu, te ih tek tada priključite.

Za kvarove do kojih je došlo zbog udara groma ne možemo snositi troškove, jer do kvara nije došlo zbog neispravnosti uređaja. U slučajevima nevremena isključite uređaj iz mreže.

Montažu i instaliranje prepustite stručnim osobama, jer je to često u praksi dokazano kao najkvalitetnije i najjeftinije rješenje.

Pokušate li sami popraviti uređaj morate znati da:
- Se izlažete riziku od elektrošoka
- Se pojedini elektronički dijelovi ne smiju dirati rukama, tj. mogu se oštetiti

Ugradnjom elemenata koje nije propisao proizvođač, snosite moguće posljedice koje bi nastale nakon takvog popravka.

recenzije kupaca

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Kristijan Slovenec

Izvrsni,topla preporuka :)

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Kristijan Slovenec

Izvrsni,topla preporuka :)

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Kristijan Slovenec

Izvrsni,topla preporuka :)

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Jadranko Dolovcak

Za te novce su i predobri, takoder preporuka !

Solid State Logic SSL 2 audio sučelje

Rino Sinobad

Jako sam zadovoljan, preampovi u ovom interfaceu su jako čisti,4K tipka odlično paše na vokalima, akustične gitare, piano.. sve preporuke svima koji žele studijski kvalitet svoje snimke uz dodatak par pluginova od SSL! :)

American DJ Mega 64 Profile Plus LED rasvjetno tijelo

Antonio Tkalec

Nedavno sam (pomalo skeptično) kupio 4 komada ovih SJAJNIH reflektora! Do tada sam koristio 36*3w reflektore (6 komada), koji se NIKAKO ne mogu mjeriti niti jačinom niti nevjerojatno lijepim nijansama boja sa ADJ-evima. ADJ je napravio nešto usitinu sjajno s ovim cijenovno pristupačnim reflektorima. Neki dan sam imao koncert na pozornici od 60m2 i (ne trebate vjerovati ako ne želite - ali ja sam to doživio pa vjerujem) sa samo 4 ova reflektora uspjeli smo prekrasno obojiti cijeli stage.....fenomenalni su. Planiram uzeti još 4 komada.

KRK Rokit RP5 G4 aktivni studijski monitor (Komad)

Igor Kauric

Nevjerovatno dobar near-field monitor za tu lovu.

Adam A77X aktivni studijski monitor (Komad)

Antonio Tkalec

Adam A77X su jedni od najboljih studijskih monitora na svijetu ove veličine i jačine (koja je dostatna za srednji do srednje veliki studio - dakle mogu biti near ili midfield). A77X NIJE dupli A7X - daleko od toga!!!!!!!! Ovi zvučnici ostavljaju iza sebe i A8X (čiji 8'' bass može biti problematičan za manje studije) te "juriša" prema top serijama SX iz Adam obitelji! Ovi zvučnici su toliko prilagodljivi (sami si podesite zvuk kako vam odgovara), toliko su kristalnog, jasnog i čistog zvuka da imate osjećaj da ste u najskupljem glazbenom studiju. Naravno - tada i finalni proizvod koji izlazi iz studija zvuči - SJAJNO! Koristeći Adam A77X - shvatio sam da do prije njih zapravo.....nisam niti znao raditi kako treba. Ti zvučnici mi dopuštaju da čujem ono što prije nisam. Npr. svi se mučimo sa low endom u našim snimkama (koliko "otkidati" low cut, koliko nabrijavati bass......itd), a A77X mi omogućava da slušajući referentne snimke (ovisno o vrsti glazbe koju radim) mogu gotovo identično postaviti EQ! Kod masteringa sam se preporodio - na njima se čuje i najmanje "preuveličavanje" kompresije! Večina zvučnika gotovo ne raspoznaje razliku izmđu pluginova i sprava, a s A77X čujem apsolutno SVE!!!!!! JAKO je važno da ih postavite pravilno u studiju - da nađete dobar "sweet spot" i samo je nebo granica. Prije kupnje ovih monitora, imao sam priliku isprobati razne modele (Adam A7X, A8X, Eve.....) ali A77X su bili točno to što sam tražio: 2 x 7'' bass koji mi daje dovoljno low end-a a opet ne "nabija okolo po studiju", mid freq koji je jednostavno SJAJAN zbog topline i ušima jako ugodnog zvuka te high end s kojim mogu raditi visoke soprane a da pritom prozori i čaše ne pucaju! Jednostavno - NAJBOLJI I NAJUGODNIJI monitori za svakodnevni rad u profi studiju!

Zoom H2n ručni snimač

gordana krizman

Izvanredan uređaj! Sve preporuke! Radim kao voditelj tiskovnog ureda, ali i dopisnik radijskih redakcija...dakle potrebe snimanja su najrazličitije, i u najrazličitijim uvjetima, od izjava, intervjua, snimanja sastanaka pa do tonskih memo zapisa u vožnji ... radim s ovim uređajem 6 godina, i uvijek je vrhunski odradio svaki teren, jednako kvalitetno kao i mnogo skuplji modeli drugih proizvođača. Zbog povećanja opsega poslova razmišljam o nabavi još jednog snimača, i znam da će oped biti jedan iz serije Zoom.

Denon DN-HP1100 DJ slušalice

Tomislav Smolcic

Izvrsne slusalice , kupljene na preporuku profi DJ-a mog prijatelja i prezadovoljan sam slusalicama. Preporucam ih svima koji bilo da zele slusati muziku s mobitela, mp3 playera ili se baviti profesionalno DJ-ingom zvucna izolacija im je besprijekorna uz izvrsna akusticna svojstva. I zbilja su povoljne. Puna preporuka, necete pogrijesiti odlucite li se na kupnju ovih po meni odlicnih slusalica!

Artikl je dodan u košaricu

Količina: