kako kupiti

Cijene na našoj web stranici su izražene s uračunatim popustom za gotovinsko plaćanje, uplatu virmanom, karitčnim plaćanjem, ili plaćanje po pouzeću dostavnom službom In Time. Maloprodajna cijena (MPC) se nalazi ispod prikazane cijene s popustom (npr. MPC: 67,00 €).

Možete kupovati na više načina:
gotovinom, virmanom i karticom. Čekove ne primamo.
U sve cijene je uračunat PDV u visini od 25%.

 

Plaćanje gotovinom na prodajnim mjestima:

U slučaju da se odlučite na gotovinsko plaćanje, ostvarujete pravo na gotovinski popust (cijena izražena pored artikla) kod svakog računa (popust ovisi o cijeni). Ovo je najisplativiji način kupovine za Vas i nas!
 

Uplata po ponudi (virmanski način plaćanja):

Ovo je način vrlo sličan plaćanju gotovinom. Ovdje također ostvarujete pravo na gotovinski popust (cijena izražena pored artikla) kod svakog računa (popust ovisi o cijeni). Kod same uplate banka/pošta Vam uzima proviziju za prijenos novčanih sredstava (oko 1%), ili manje ako plaćate putem internet bankarstva. Za Više informacija o proviziji kontaktirajte svoju banku.
 

Narudžba pouzećem:

Ako niste vični plaćanju putem žiro-računa, možete robu naručiti putem telefona, e-maila ili Facebook stranice te platiti po preuzimanju.

Plaćanje karticom:

- plaćanje karticom putem POS aparata jednokratno ili na rate bez kamata na prodajnom mjestu ili putem web trgovine*
- plaćanje karticom na rate s kamatama putem POS uređaja na prodajnom mjestu**
- plaćanje online na CorvusPAY online sistemu naplate kartica.

S kojim karticama radimo i na koliko rata?

Diners Club International
*   od 2 do 12 rata (bez kamata)

Mastercard, Visa, Maestro (Zagrebačka Banka)
*    od 2 do 12 rata (bez kamata)

Maestro, Visa, Premium Visa (Privredna Banka Zagreb)
*    od 2 do 12 rata (bez kamata)

Premium Visa (Privredna Banka Zagreb)
**  od 13 do 36 rata (bez kamata)

Ostale kartice?
Jednokratno preko POS aparata na prodajnom mjestu.

    

    

DOSTAVA

Dostavu vršimo putem dostavnih službi Overseas Express i IN-TIME, u koliko želite dostavu putem neke druge dostavne službe Audio Pro Artist d.o.o. nije dužan vršiti narudžbu uređaja, nego je za narudžbu prijevoza odgovoran kupac u dogovoru s Audio Pro Artist d.o.o. Cijena dostave ovisi takođeri o tome vršite li plaćanje putem virmana ili putem plaćanja pouzećem (dostava za plaćanje pouzećem je 1,99 € (15,00 Kn) skuplja zbog troškova dostave). Za kupovinu iznad 50,00 € (376,72 Kn) dostava je GRATIS.

Cijenik usluga dostave donosimo u nastavku:

Težina u KG Obično slanje - cijena s PDV-om Plaćanje pouzećem - cijena s PDV-om
do 2 kg 5,04 € (38,00 Kn) 7,03 € (53,00 Kn)
do 5 kg 5,97 € (45,00 Kn) 7,96 € (60,00 Kn)
do 10 kg 6,64 € (50,00 Kn) 8,63 € (65,00 Kn)
do 15 kg 7,30 € (55,00 Kn) 9,29 € (70,00 Kn)
do 20 kg 8,63 € (65,00 Kn) 10,62 € (80,00 Kn)
do 25 kg 9,29 € (70,00 Kn) 11,28 € (85,00 Kn)
do 30 kg 10,62 € (80,00 Kn) 12,61 € (95,00 Kn)
do 35 kg 11,28 € (85,00 Kn) 13,27 € (100,00 Kn)
do 40 kg 11,95 € (90,00 Kn) 13,94 € (105,00 Kn)
do 45 kg 13,27 € (100,00 Kn) 15,26 € (115,00 Kn)
do 50 kg 15,93 € (120,00 Kn) 17,92 € (135,00 Kn)
od 50 do 100 kg 21,24 € (160,00 Kn) 23,23 € (175,00 Kn)
od 100 do 200 kg 22,56 € (170,00 Kn) 24,55 € (185,00 Kn)
od 200 do 300 kg 38,49 € (290,00 Kn) 40,48 € (305,00 Kn)
od 300 do 400 kg 47,78 € (360,00 Kn) 49,77 € (375,00 Kn)
od 400 do 500 kg 55,74 € (420,00 Kn) 57,73 € (435,00 Kn)

Uobičajeno vrijeme isporuke paketa je unutar 5 radnih dana.

 

Izjava o eventualnim pogreškama:

Svi artikli prikazani na ovoj web stranici su informativnog karaktera i podložni su promjenama bez ikakvih prethodnih najava. Sve slike i tekstovi su postavljeni u najboljoj namjeri da bismo kupcu ponudili što više informacija s ciljem da kupovina bude što ugodnija. Za svaku krivu sliku, navod u tekstu, cijenu ili trenutno stanje isporučivosti artikla ne snosimo odgovornost! Trudimo se sve eventualne greške ispraviti u što skorijem roku kako bi Vaša kupovina bila ugodnija za Vas i za nas. U slučaju da artikal koji ste si kupili ne odgovara u nekom od navedenih uvjeta Audio Pro Artist d.o.o. postupa prema pravilniku o jednostranom raskidu ugovora po članku 72./14. (detaljniji opis nalazi se nešto niše u nastavku teksta). Ako bude bilo nekih nejasnoća prilikom pakiranja i isporuke artikla prema Vama, Audio Pro Artist d.o.o. će Vas kontaktirati putem telefona koji ste obavezno upisali (mob. ili fiksni), a ako se ne budete javljali, onda ćemo Vam poslati e-mail. Artikal neće biti moguće isporučiti sve dok ne stupimo u kontakt sa Vama. Ako kupljeni artikl ima materijalni nedostatak kupcu pripadaju sva prava vezana za odredbe zakona o obveznim odnosima i zakonu o zaštititi potrošača.

U slučaju povrata robe obvezno je da uređaj ne bude fizički oštećen, mora biti u savršenom stanju, sa svom pripadajućom original ambalažom u kojoj ste dobili robu - U protivnom nećemo biti u mogućnosti prihvatiti Vaš zahtjev. Uređaj šaljete nazad prema nama s In Time dostavnom službom pozivom na broj 01 625 4444 na naš račun u slučaju da se radi o pogrešci, ili s Overseas Express, HP Express ili City Express dostavnom službom na Vaš račun ukoliko niste zadovoljni sa dobivenom robom. Po dospjeću uređaja, mi Vam isplaćujemo dogovoreni iznos.

 

PRAVO NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA SKLOPLJENOG IZVAN POSLOVNIH PROSTORIJA ILI SKLOPLJENOG NA DALJINU

 
Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte te putem obrasca za jednostrani raskid ugovora. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana: (a) kada je vama ili trećoj osobi koju ste vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed – u slučaju sklapanja kupoprodajnog ugovora; (b) kada je vama ili trećoj osobi koju ste vi odredili, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe – u slučaju sklapanja ugovora koji se odnosi na više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki; (c) kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, predan u posjed prvi komad ili prva pošiljka robe – ako je ugovorena redovita isporuka robe kroz određeni vremenski period. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena. Robu je potrebno poslati isključivo kurirskom službom na adresu Audio Pro Artist d.o.o., Ulica Bana J.Jelačića 64, 31220 Višnjevac ili Karlovačka cesta 24a, 1000 Zagreb, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Izravne troškove povrata robe snosite u potpunosti sami. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Nemate pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako je:
 
 1. ugovor o uslugama prodavatelj u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak kupca te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora ako usluga bude u potpunosti ispunjena
 2. predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu, koje su izvan utjecaja prodavatelja, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava kupca na jednostrani raskid ugovora
 3. predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji kupca ili koja je jasno prilagođena kupcu
 4. predmet ugovora lako pokvarljiva roba ili roba kojoj brzo istječe rok uporabe
 5. predmet ugovora roba koja spada pod rezervne djelove (npr. baterije, lampe, žice, trzalice i sličan potrošni materijal)
 6. predmet ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave (npr. vokalni mikrofoni, softverski programi)
 7. predmet ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima
 8. kupac posebno zahtijevao posjet prodavatelja radi obavljanja hitnih popravaka ili poslova održavanja, s time da ako prilikom takvog posjeta, uz one usluge koje je kupac izrijekom zahtijevao, prodavatelj pruži i neke druge usluge odnosno isporuči i neku drugu robu osim one koja je nužna za obavljanje hitnih popravaka ili poslova održavanja, kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora u vezi s tim dodatnim uslugama ili robom
 9. predmet ugovora isporuka digitalnog sadržaja koji nije isporučen na tjelesnom mediju, ako je ispunjenje ugovora započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će time izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora.
 
UVJETI POVRATA - UMANJENJE VRIJEDNOSTI PROIZVODA
 
 
Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.
 
Zbog toga Audio Pro Artist d.o.o. preporučuje svojim kupcima:
 
 1. dobro pogledajte karakteristike proizvoda koje su navedene u ponudi na našoj internetskoj stranici prilikom izbora proizvoda 
 2. ako je ambalaža oštećena, nemojte preuzimati proizvod, nego dostavljaču skrenite pažnju na oštećenje ambalaže i zatražite da proizvod vrati u Audio Pro Artist d.o.o. jer se u suprotnom smatra da ste preuzeli proizvod s neoštećenom ambalažom
 3. ako je ambalaža neoštećena i preuzeli ste proizvod, pažljivo skinite ambalažu uz što manje oštećivanje jer oštećena ambalaža umanjuje vrijednost proizvoda.
 4. pregledajte proizvod, ako ima vidljivih oštećenja (npr. slomljen je dio, uslijed transporta ili krivog skladištenja proizvod je ogreben, a nije Vam naknadno naglašeno), što prije obavijestite Audio Pro Artist d.o.o. i vratite proizvod bez korištenja, jer svako daljnje rukovanje proizvodom umanjuje vrijednost proizvoda
 5. ako proizvod nema vidljivih oštećenja, pregledajte proizvod, njegovu prirodu, obilježja i  funkcionalnost (npr. aktivirajte uređaj na struju ili bateriju, pregledajte funkcionalnost artikla, pažljivo pregledajte upute) i ako niste zadovoljni proizvodom možete ga vratiti, ali nemojte proizvod koristiti, njime rukovati, jer svako daljnje rukovanje proizvodom umanjuje vrijednost proizvoda. Prema zakonu proizvod ne biste smjeli koristiti više nego što biste ga mogli koristiti pri isprobavanju u samoj trgovini.
 

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
 
CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. 
 
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke. 
 
Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje. 
 
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.
 
Hvala što koristite CorvusPay!

recenzije kupaca

Adam T5V aktivni studijski monitor (Komad)

Josip Rakić

Kupio prije 3 godine u poslovnici u Zagrebu za potrebe kućnog studia. Od tada pa do sada, niti jednog problema i zvuk je kristalan kao i prvog dana. Najbolji je u klasi 5-inčnih monitora, koji se preporučaju za bedroom produkcije. Na prvo slušanje sam odmah rekao da je to to. Svaka preporuka!

PreSonus Eris 3.5 2nd Gen aktivni studijski monitori (Par)

Dominik Gašparić

Zvučnici kupljeni prije nešto više od 2 mjeseca, prvi studijski monitori u životu. Za tu cijenu best buy, zvuk kristalno čist, jasan, monitori od samo 50W, bio sam malo skeptičan no kada sam ih upalio šok, sve preporuke! Veliko hvala ljubaznim djelatnicima koji su mi povratno javili da su zvučnici dostupni za kupovinu. Svakako se ponovno vidimo!

Schecter Solo-II Apocalypse Red Reign električna gitara

Ivica Glavočić

Fantastičan instrument. Ultra hot pickupi, odličan zvuk za rock i metal. Svaka komponenta je izuzetno kvalitetna, trpi bez pogovora maltretiranje, litre znoja, drži štim bez greške. Nakon skoro 3 godine svirke jedino što je otišlo je volume pot, ali to je potrošna roba i zamjena je za očekivati. Sve preporuke.

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Adis Hodzic

Rade svoj posao i vise nego dobro, super entry-level monitoring sistemcic. Definitivno bih preporucio ulaganje i u Eris Sub 8. Hvala, Audio Pro!

beyerdynamic DT 900 PRO X studijske slušalice

Darko Gorišek

Dobra cijena. Vrlo dobra kvaliteta izrade slušalica. Odličan zvuk, prozračan i detaljan. Nisu prenaporne basom, taman (nipošto preslab). Trenutno uparene sa iFi Zen DAC v2 - preporuka, zvuče vrhunski. Lijepo leže na glavi.

Solar Guitars S1.6FR Flame Blood Red Matte električna gitara

Josip Jakopovic

Kupio sam ovu gitaru, promijenio brend žica na Elixir 9-46, malo spustio floyd da action bude niži, osim toga, setup je bio savršen, gitara je fenomenalna, floyd drži štim savršeno, ne mogu biti zadovoljniji.

Mooer Prime P1 Gray gitarski efekt procesor

Ivica Glavočić

Igračka. Kupio sam ga za svirku na elektroakustičnoj gitari i za tu svrhu je dobar. Za eletričnu baš i ne, pojačala zvuče loše, sintetički i neprirodno, cab-ovi su očajni (nema IR), upotrebljivih ima samo 2-3, ostalo je baš jako loše. Efekti su srednja žalost, neki su OK, neki su katastrofa poput kompresora. Nakon dosta uloženog truda uspio sam dobiti upotrebljive osnovne patch-eve za električnu gitaru (clean, crunch, hard rock, solo) ali zvuk nije niti blizu modernim modelerima poput Nux-a ili Ampera, a Line6 POD GO ga pojede za doručak. Zaključak: za akustiku i vježbu je OK, sve ostalo, zaboravite.

PreSonus AIR12 aktivna zvučna kutija (Komad)

Zlatko Trivanovic

Nevjerovatna čistoća zvuka, kvalitetan i pouzdan zvućnik za široku primjenu.

Antelope Orion Studio Synergy Core audio sučelje

David Soldo

Jednom riječju SAVRŠENO! Ako u studiju trebaš puno inputa sa odličnim preampima this is the way to go!

IK Multimedia iRig Stream audio sučelje

Alessio Sponza

isplati se

Artikl je dodan u košaricu

Količina: