Pravila aukcije

Poštovani kupci, ovim putem Vam objašnjavamo pravila aukcije. Prije početka davanja ponude, preporučujemo Vam da ova pravila pozorno pročitate.

Koliko artikala se nalazi na aukciji, te koliko dugo aukcija traje?
Svaki tjedan postavljamo po 10 artikala na aukciju na našoj web stranici. Aukcija počinje u četvrtak u 17:00h, te traje do iduće srijede, 17:00h (+ produženo vrijeme zbog ponuda u zadnjih 5 minuta).

Zašto baš srijeda, 17:00h?
Prije je aukcija završavala nedjeljom u 21:00h, ali nismo bili u mogućnosti zadnje sate aukcije nadzirati te Vam biti na usluzi ukoliko Vam je podrška potrebna. Cilj nam je maksimalno se prilagoditi svim kupcima i pružiti im maksimalnu podršku koja je potrebna u zadnjim trenutcima završetka aukcije, tako da mislimo da je ovo novo vrijeme završetka aukcije maksimalno prilagođeno većini kupaca, a ujedno i nama da Vam budemo pri ruci ukoliko bude potrebe za time.

Aukcija zvuči super, kako mogu sudjelovati u aukciji?
Sudjelovanje u aukciji je izuzetno jednostavno! Da biste mogli sudjelovati u aukciji prvenstveno je potrebno izvršiti registraciju na našoj web stranici, te pričekati da Vam omogućimo sudjelovanje u aukcijama (obavijest o odobrenju ćete zaprimiti na e-mail adresu). Izvršiti registraciju na našoj stranici možete izvesti na sljedeći način:

 • U gornjem rubu desno na web stranici piše: "Dobrodošli, Prijavite se ili unesite svoje podatke".
 • Kliknite na "Prijavite se" ukoliko ste se već prije registrirali, ili kliknite na "unesite svoje podatke" ukoliko niste registrirani od prije, a želite izvršiti registraciju.
 • Nakon što ste izvršili registraciju (i dobili odobrenje za sudjelovanje) ili se prijavili (ako ste već postojeći registrirani korisnik), kliknite na artikl za koji želite dati ponudu.
 • Sada ste ušli u detaljan prikaz artikla. Na desnoj strani web stranice ćete vidjeti plavo uokvireni prozorčić. U njemu Vam piše koliko je još vremena ostalo do isteka aukcije i aktualna trenutna ponuda. Za slanje svoje ponude potrebno je UPISATI vAŠU CIJENU KOJU NUDITE U POLJE "Moje ponude (Kn):" kliknuti na plavi gumb "Licitiraj". Obratite pozornost da je cijena koju ste upisali veća od aktualne ponude za barem 10,00 Kn ponude. Također Vas molimo da prilikom upisivanja ponude ne koristite znakove poput točke, zareza i sl. (.,), nego samo brojke (npr. “1230”).
 • Nakon što ste u kućicu upisali cijenu i stisnuli dugme "Licitiraj", potrebno je još jednom u skočnom prozoru potvrditi da se slažete sa podizanjem ponude, suglasnost izražavate sa pritiskom na dugme "Potvrdite", a ako želite odustati kliknite na dugme "Odustanite". Prilikom klika na “Potvrdite” dajete nam Vašu suglasnost da Vas sa e-mail porukama obavještavamo o nadvisivanju Vaše ponude, te da Vam pošaljemo obavijest o Vašem statusu i cijeni koja je pobijedila. Ukoliko se ne slažete s ovim uvijetom molimo Vas da ne sudjelujete u aukcijama.
 • Nakon što stisnete dugme "Potvrdite" imate mogućnost još 5 sekundi odustati od ponude. Nakon toga ste uspješno poslali ponudu za željeni artikl sa aukcije.
 • Čestitamo! Nadalje je na Vama da pratite da li će netko podići cijenu, te ga slijedite (ponavljajući korake koje smo do sada naveli) ili da odustanete ukoliko ne želite predati veću ponudu.
 • Bitno! Email poruke o nadvisivanu dobivati ćete dok god trenutna aukcija traje, kad trenutna aukcija završi prestati ćete dobivati email poruke o podizanju cijene za artikl za koji ste licitirali.
 • Sudjelovanjem u aukcijama dajete nam suglasnost da uđete u listu za primanje newslettera s novim aukcijama svakog petka, a ukoliko ne želite više dobivati navednei newsletter odjaviti se možete na istom tom newsletteru s likom na "odjavi se" na dnu newslettera.

 

Tko sve može sudjelovati u aukcijama?
U aukcijama mogu sudjelovati sve pravne i privatne osobe iz Republike Hrvatske. Ono što je bitno napomenuti svim budućim sudionicima aukcija je da aukcije trebaju shvatiti ozbiljno, dakle... nakon što pošaljete ponudu povratka nema, dužni ste proizvod kupiti po cijeni koju ste ponudili. U slučaju odustajanja od kupnje AUDIO PRO ARTIST d.o.o. zadržava pravo potraživanja financijskih sredstava od strane kupca (po potrebi i sudskim putem). Strani državljani ne mogu sudjelovati na aukcijama bez dodatne suglasnosti sa poduzećem AUDIO PRO ARTIST d.o.o.. Potrebno je prvo provjeriti uvjete, te dobiti odobrenje za sudjelovanje u aukciji. U slučaju da ste strani državljanin, te ste dobili dozvolu za sudjelovanje u aukciji, dužni ste osobno doći po artikl s obzirom da AUDIO PRO ARTIST d.o.o. ne šalje pakete prodane na aukciji preko granica Republike Hrvatske.

Zadnjih 5 minuta aukcije i dodatno produživanje aukcije.
Kako bismo izbjegli situacije da kupci čekaju zadnjih 5 sekundi i onda daju svoje ponude uveli smo novo pravilo: Ukoliko u zadnjih 5 minuta dođe ponuda za određeni artikl, aukcija se automatski produžuje za 5 minuta od trenutno postavljenog vremena, i tako sve dok od zadnje ponude ne prođe 5 minuta i više minuta. Ovo pravilo bi najbolje opisali sa primjerom pravih aukcija uživo: "Zaprimili smo ponudu! Idemo: 1... 2... 3... Artikl je prodan!". Dakle, od Vaše zadnje ponude treba proći više od 5 minuta da biste bili pobjednik, tako da i drugi kupci imaju priliku ponuditi veću cijenu, a ne da bude "onaj tko zadnji da ponudu je pobjednik", tj. svi samo čekaju zadnju sekundu. Na ovaj način izbjegavamo mnoštvo kupaca koji nisu zadovoljni jer su htjeli ponuditi veću cijenu, a za to nisu imali priliku.

Odobravanje autorizacije za sudjelovanje u aukcijama.
Da biste mogli sudjelovati na aukcijama, nakon što se registrirate na našu web stranicu potrebno je da Vam odobrimo autorizaciju za sudjelovanje. Sve podatke koje upisujete trebaju biti stvarni (bez nadimaka i lažnih podataka, u tom slučaju autorizacija za sudjelovanje će biti odbijena). Odobravanje autorizacija činimo u najkraćem mogućem vremenskom roku. Poduzeće Audio Pro Artist d.o.o. nije dužan u istom trenutku aukcije dati Vam autorizaciju za sudjelovanje. Pregled podataka vrši se unutar 24 sata od prijave.

Pobjedio sam na aukciji, što sada?
Kao prvo, ČESTITAMO! :)
U najkraćem mogućem vremenskom roku možete očekivati elektronsku poruku od djelatnika poduzeća AUDIO PRO ARTIST d.o.o., a ukoliko ne budete u skorije vijreme dali odgovor djelatnik AUDUO PRO ARTIST d.o.o. će Vas pokušati kontaktirati telefonskim putem. Sa njime ćete dogovoriti sve detalje oko preuzimanja artikla dobivenog na aukciji.

Izgubio sam na aukciji, što sada?
Žao nam je, želimo Vam više sreće sljedeći puta... :/
Ukoliko imate kakvih nejasnoća, možete nas kontaktirati putem e-maila: webshop@audiopro.hr, ili telefonski na broj 031 350 222 tijekom radnog vremena (osoba zadužena za aukcije: Vatroslav), a mi ćemo dati sve od sebe da Vam pomognemo u rješavanju Vašeg problema.

Isporuka artikla dobivenog na aukciji:
Nakon razgovora sa djelatnikom poduzeća AUDIO PRO ARTIST d.o.o. dogovoriti ćete jedan od sljedećih načina preuzimanja artikla:

 • Virman - djelatnik poduzeća AUDIO PRO ARTIST d.o.o. Vam šalje ponudu po kojoj vršite uplatu putem opće uplatnice, te Vam nakon vidljive uplate šaljemo paket na Vašu kućnu adresu. S obzirom da se radi o aukciji, usluga transporta je besplatna (unutar RH).
 • Plaćanje pouzećem - šaljemo paket na Vašu kućnu adresu sa otkupninom, artikl plaćate kuriru na Vašem kućnom pragu prilikom preuzimanja paketa. S obzirom da se radi o aukciji, usluga transporta je također besplatna (unutar RH).
 • Osobno preuzimanje artikla na prodajnom mjestu - Osobno dolazite u neku od naših poslovnica i preuzimate artikl. Plaćanje možete izvršiti gotovinom ili karticom, plaćate samo cijenu koju ste ponudili, neovisno o načinu plaćanja. Dodatno plaćanje se može dogoditi jedino u slučaju ako Vam pri višeobročnom plaćanju Vaša banka naplati dodatne kamate. Više informacija o plaćanju možete vidjeti na vrhu naše web stranice pod linkom "Kako kupiti", ili nas kontaktirajte telefonski.

 

Želim da mi paket bude poslan na neku drugu adresu, a ne na onu koju sam ostavio prilikom registracije.
U slučaju da želite da Vam paket pošaljemo na neku drugu adresu, dužni ste to naglasiti djelatniku poduzeća AUDIO PRO ARTIST d.o.o.prilikom razgovora (telefonski ili putem elektronske pošte).  

Podaci koje sam Vam postavio pri registraciji, jesu li sigurni?
Poduzeće AUDIO PRO ARTIST d.o.o. Vam garantira da su vaši podaci 100% sigurni. Ni u kojem slučaju i ni pod kojim uvjetima AUDIO PRO ARTIST d.o.o. neće dati nekoj trećoj strani uvid u Vaše podatke, osim ako za to ne postoji sudski nalog. Vaša privatnost nam je jako bitna! Ukoliko dođe do nekog tehničkog problema, poduzeće AUDIO PRO ARTIST d.o.o. će u najkraćem vremenskom roku pronaći rješenje za problem, te će javno obavjestiti kupce o nastalim promjenama u aukciji i rješavanju problema (Vijesti na našoj web stranici, Facebook, itd.). Zadržavamo apsolutno pravo na prilagodbu za završetak aukcije na najbolji mogući način po nas i po potencijalnog kupca.

Tjedni newsletter o novim aukcijama
Sa prvim sudjelovanjem u aukcijama automatski se upisijete u tjedni newsletter koji Vas obaviještava o novim aukcijama. Ukoliko se ne želite upisati u newsletter molimo Vas da ne sudjelujete u aukcijama. Također, nakon što se prijavite i dobijete prvi newsletter koji ide petkom, slobodno se odjavite na dnu maila.Poduzeće AUDIO PRO ARTIST d.o.o. zadržava apsolutno pravo na izmjenu bilo kojeg od ovih pravila u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.


Također, smatramo da je bitno napomenuti:

 

 • Aukcija se odnosi na samo jedan artikl, to NIJE AKCIJA gdje po ispisanoj cijeni prodajemo više komada određenog artikla, dakle... samo JEDAN.
 • Ako želite sudjelovati u akciji, to možete ISKLJUČIVO putem internet stranice, ne pozivom na telefonski broj, elektroničkom poštom ili osobnim dolaskom u neku od naših poslovnica.
 • Ni pod kojim uvjetima artikl ne prodajemo prije završetka aukcije, te ni pod kojom cijenom.
 • U slučajevima ako zbog internetske veze, ili nekog drugog faktora Vaša ponuda ne prođe, AUDIO PRO ARTIST d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost ni pod kojim uvjetima.
 • Ukoliko greškom upišete veću cijenu nego što ste mislili ponuditi, naknadne reklamacije ne uvažavamo. Molimo Vas da dobro pripazite koju cijenu nudite.
 • Artikli na aukciji mogu biti izložbeni artikli s manjim nedostatcima, AUDIO PRO ARTIST d.o.o. nije dužan na aukciju postavljati artikle koji nikad nisu ni bili izvađeni iz kutije, tu mogu biti i artikli koji su bili izloženi u poslovnici. Ukoliko artikl ima neke ozbiljnije nedostatke AUDIO PRO ARTIST d.o.o. će to i naznačiti kod opisa artikla i to potkrijepiti s dodatnim slikama (tu mislimo na ozbiljnije nedostatke). Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetom najbolje bi bilo da uopće ne sudjelujete na aukciji. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte telefonski za vrijeme radnog vremena ili putem elektronske pošte.
 • Ukoliko artikl ne preuzmete u vremenskom roku od mjesec dana od završene aukcije Audio Pro Artist d.o.o. zadržava pravo da artikl može prodati nekom drugom kupcu, dok Vi više nećete imati mogućnost sudjelovati ni u jednim budućim aukcijama.

 Ukoliko imate još kakvih upita u svezi aukcije, možete nam se obratiti na mail: webshop@audiopro.hr ili na telefonski broj 031 350 222 tijekom radnog vremena (osoba zadužena za aukcije: Vatroslav).
u svezi aukcije, možete nam se obratiti na mail: webshop@audiopro.hr

recenzije kupaca

American DJ Mega 64 Profile Plus LED rasvjetno tijelo

Antonio Tkalec

Nedavno sam (pomalo skeptično) kupio 4 komada ovih SJAJNIH reflektora! Do tada sam koristio 36*3w reflektore (6 komada), koji se NIKAKO ne mogu mjeriti niti jačinom niti nevjerojatno lijepim nijansama boja sa ADJ-evima. ADJ je napravio nešto usitinu sjajno s ovim cijenovno pristupačnim reflektorima. Neki dan sam imao koncert na pozornici od 60m2 i (ne trebate vjerovati ako ne želite - ali ja sam to doživio pa vjerujem) sa samo 4 ova reflektora uspjeli smo prekrasno obojiti cijeli stage.....fenomenalni su. Planiram uzeti još 4 komada.

KRK Rokit RP5 G4 aktivni studijski monitor

Igor Kauric

Nevjerovatno dobar near-field monitor za tu lovu.

Adam A77X aktivni studijski monitor

Antonio Tkalec

Adam A77X su jedni od najboljih studijskih monitora na svijetu ove veličine i jačine (koja je dostatna za srednji do srednje veliki studio - dakle mogu biti near ili midfield). A77X NIJE dupli A7X - daleko od toga!!!!!!!! Ovi zvučnici ostavljaju iza sebe i A8X (čiji 8'' bass može biti problematičan za manje studije) te "juriša" prema top serijama SX iz Adam obitelji! Ovi zvučnici su toliko prilagodljivi (sami si podesite zvuk kako vam odgovara), toliko su kristalnog, jasnog i čistog zvuka da imate osjećaj da ste u najskupljem glazbenom studiju. Naravno - tada i finalni proizvod koji izlazi iz studija zvuči - SJAJNO! Koristeći Adam A77X - shvatio sam da do prije njih zapravo.....nisam niti znao raditi kako treba. Ti zvučnici mi dopuštaju da čujem ono što prije nisam. Npr. svi se mučimo sa low endom u našim snimkama (koliko "otkidati" low cut, koliko nabrijavati bass......itd), a A77X mi omogućava da slušajući referentne snimke (ovisno o vrsti glazbe koju radim) mogu gotovo identično postaviti EQ! Kod masteringa sam se preporodio - na njima se čuje i najmanje "preuveličavanje" kompresije! Večina zvučnika gotovo ne raspoznaje razliku izmđu pluginova i sprava, a s A77X čujem apsolutno SVE!!!!!! JAKO je važno da ih postavite pravilno u studiju - da nađete dobar "sweet spot" i samo je nebo granica. Prije kupnje ovih monitora, imao sam priliku isprobati razne modele (Adam A7X, A8X, Eve.....) ali A77X su bili točno to što sam tražio: 2 x 7'' bass koji mi daje dovoljno low end-a a opet ne "nabija okolo po studiju", mid freq koji je jednostavno SJAJAN zbog topline i ušima jako ugodnog zvuka te high end s kojim mogu raditi visoke soprane a da pritom prozori i čaše ne pucaju! Jednostavno - NAJBOLJI I NAJUGODNIJI monitori za svakodnevni rad u profi studiju!

Zoom H2n ručni snimač

gordana krizman

Izvanredan uređaj! Sve preporuke! Radim kao voditelj tiskovnog ureda, ali i dopisnik radijskih redakcija...dakle potrebe snimanja su najrazličitije, i u najrazličitijim uvjetima, od izjava, intervjua, snimanja sastanaka pa do tonskih memo zapisa u vožnji ... radim s ovim uređajem 6 godina, i uvijek je vrhunski odradio svaki teren, jednako kvalitetno kao i mnogo skuplji modeli drugih proizvođača. Zbog povećanja opsega poslova razmišljam o nabavi još jednog snimača, i znam da će oped biti jedan iz serije Zoom.

Denon DN-HP1100 DJ slušalice

Tomislav Smolcic

Izvrsne slusalice , kupljene na preporuku profi DJ-a mog prijatelja i prezadovoljan sam slusalicama. Preporucam ih svima koji bilo da zele slusati muziku s mobitela, mp3 playera ili se baviti profesionalno DJ-ingom zvucna izolacija im je besprijekorna uz izvrsna akusticna svojstva. I zbilja su povoljne. Puna preporuka, necete pogrijesiti odlucite li se na kupnju ovih po meni odlicnih slusalica!

Fatar (Studiologic) Numa Compact 2x stage piano

Benjamin Črnjak

Vrlo interesantna stage klavijatura. U nastavku ću navesti ukratko općenito mišljenje o klavijaturi, a zatim izdvojiti ZA|PROTIV stavke za Numa Compact 2x. Moram priznati da me klavijatura zaista ugodno iznenadila svojim mogućnostima za ovu cijenu. Iako su tipke semi-weighted, moguće je podosta dobro kontrolirati dinamiku. Količina zvukova koju klavijatura nudi je zaista impresivna, iako nisu naravno svi iskoristivi (naravno, ovisi o vlastitim preferencijama, a o ukusima se ne raspravlja!). Definitivno moram i spomenuti aduta ove klavijature, a to je upravo kako ime kaže "Compact", vrlo malena klavijatura. Kada je prvi puta izvadite iz kutije, misliti ćete da Vam je prodana klavijatura sa 76, a ne 88 tipki! Zaista je tako! Što se tiče zvučnika, driveri ove veličine ne mogu stvoriti "čudo" od zvuka, ali definitivno su idealni za vježbanje, možda i neku manju svirku u malom prostoru. Definitivno palac gore za zvučnike na klavijaturi koja pripada 'Stage' segmentu, ali ne očekujte puno. Za kraj, valja reći kako moramo biti i realni i razumjeti kako ne može klavijatura od 5000kn zamijeniti klavijaturu koja košta 15000 ili 20000kn, ali da može biti kompaktna, početnička konkurencija i možda klavijatura koja će "zaraditi" onu od 15000kn ili 20000kn, definitivno može! Evo i nekoliko ZA i PROTIV "crtica" ZA: - Vrlo malena i lagana klavijatura (7kg) ne predstavlja veliki (gotovo nikakav) problem u transportu - Većina zvukova iz sekcije Piano, E. Piano, Organ, Synth i neki drugi zvukovi podosta su dobro napravljeni i ako znate, moći ćete iz te klavijature izvući jako dobar sound. - Firmware se vrlo lako ažurira preko računala (ako će biti dostupnih ažuriranja, naravno. Već ih je bilo za Compact 2, stoga ne vidim zašto ne bi bilo za 2x) - Cijena klavijature možda se čini i ne baš tako malena, ali kada vidite koliko toga ovaj mali Compact može, mislim da cijena više neće biti velika. PROTIV: - Kod većine zvukova klavijatura nudi opciju mijenjanja različitih parametara istih, ali ne i kod svih! Zato sam se razočarao za neke zvukove (npr. neke orgulje koje imaju lijep "Capel" zvuk koji bi bio još bolji da ga se može gradirati na zvuk "Pipe" organ, ali na njemu jednostavno to ne funkcionira :/ ) - Žao mi je što ova klavijatura nema "seamless trasitions" (bez gubitka zvuka pri promjeni programa), ali to ni ne očekujem od klavijature ovog cijenovnog segmenta. Zaključak: Preporučam ovu klavijaturu onima koji ulaze u svijet glazbe, onima koji se žele upoznati sa nekim mogućnostima stage klavijature, onima koji traže dobar omjer dobiveno/cijena te svima koji žele kompaktnu klavijaturu, vrlo dobrih i različitih zvukova, koja se može iskoristiti kako kod kuće, u studiju ili na pozornici.

Jay Turser JT-300V Black električna gitara

mario babić

Kako i piše -odličan odnos cijene i kvalitete; uglavnom, nakon tjedan dana izuzetno sam zadovoljan, nema većih problema s gitarom, manje sam riješio - malo pobrusio pragove i podesio urez na konjiću za visoki E jer je otvoren zvučao kao da sviram sitar, sve ostalo je OK, sve ono pozitivno što se može naći na net-u i zbog čega sam se i odlučio za JT, stoji.

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Bruno Rakonić

Vrhunski monitori, jako glasni za svoju veličinu!!! Svaka preporuka ;)

Carvin Vintage Tweed 16E gitarsko pojačalo

Bruno Šmit

Recenzija koju sam dosta davno pisao na jednom portalu. Evo da predstavim ovaj mali "draguljčić" koji je direktna konkurencija dobro poznatom i vrlo popularnom Fender Blues Junioru. . Carvin je inače firma koja se bavi proizvodnjom kvalitetnih gitarskih pojačala, audio sistema, ozvuke i gitara (Carvin Kiesel). Na internetu sam pročitao dosta mišljenja kako je Carvin "butik" firma ali se ja baš ne bi složio mada je izrada stvarno vrlo vrlo kvalitetna. Nažalost, Carvin odnedavno više ne proizvodi pojačala. I počinjemo.... IZRADA: Riječ je o čistokrvnom cijevnom Combo pojačalu malih dimenzija i relativno male težine. Nema nikakvih čipova, tranzistora niti išta slično u njemu, samo čisti cijevni signal. U predpojačalu su tri 12AX7 od kojih je prva ulazna lampa, druga služi za Spring Reverb dok je treća obrtačica faze. Klasičan dizajn i tu se nema što dodati. U izlaznom djelu pojačala snage imamo dvije EL84 i ukupna snaga je deklarirana na 16W u pentodnom modu rada dok je u triodnom modu snaga 5W (na stražnjem panelu imamo Switch za odabir moda rada "pentoda / trioda" ). Tu bi dao "prvu packu" Carvinu... Pojačalo tvornički dolazi sa Sovtek lampama koje su po meni užasan odabir i s kojima pojačalo zvuči pomalo tupo. Sovtek je nekada bio dobar i oni koji su prije dvadesetak godina imali njihove lampe znaju i čemu govorim. Danas je to samo jedno "veliko ime" koje je zabrljalo... Trebali su staviti JJ lampe koje su u principu i nešto jeftinije a pojačalo radi puno zdravije i čišće s njima. Od kontrola imamo Soak (ekvivalent Gaina), Volume, Bass, Middle, Treble i Reverb, klasika... Sve je napravljano u Vintage stilu kako i ime govori i to su stvarno vrlo lijepo napravili. Pojačalo je savršeno obloženo Tweed tkaninom i koliko god gledao u nju nisam mogao naći loš spoj. Ništa bitno ali je lijepo vidjeti da se netko dobro potrudio oko presvlačenja pojačala što upućuje i na pažnju prilikom ostale izrade. Fender je tu recimo znao podosta puta zabrljati. Nebitno manje više ali opet... Jedini efekt u pojačalu je lampaški pogonjen Spring Reverb i radi fantastično. Jako je lijepo pogođen voicing samog Reverba i koliko god ga odvrnuli neće dati plivanje gitare u reverbu nego uvijek čisti ton. Naravno, može ga se i ekstremno odvrnuti. Na stražnjem panelu imamo još , uz spomenuti Switch za odabir moda rada, izlaz za zvučnik na 8 Ohma i to je to... Tu bi opet udjelio jednu packu Carvinu... Naime, uz ovu Combo verziju pojačala Carvin proizvodi i glavu. Na glavi imamo selekciju izlazne impedance što je vrlo korisno jel nam daje mogučnost prikapčanja bilo kakvog zvučnika. Uz to ima i dva paralelna izlaza. Pretpostavljam da se radi o potpuno istim pojačalima i ne vjerujem da glava ima drugačiji izlazni trafo od Combo verzije tako da su stvarno mogli ponuditi tu selekciju i na Combo modelu. Ovo pojačalo možete birati prilikom kupovine sa Carvin G12 zvučnikom ili dobro poznatim Celestion Vintage 30. Moje pojačalo ima Celestiona. Nažalost, nisam nikada probao Carvinov V12 pa ne mogu suditi ali mogu samo reći da je njegova cijena 39$ pa ako nekoga zanima... Nije skup i vjerujem da ću ga možda čak i kupiti pa neka se nađe... ZVUK: Kao što mu ime i govori... Vintage... Ton je jako čist, krupan i vrlo vrlo topal. Pojačalo je dosta izraženo u low midovima tako da mu ne fali ni malo dubine a zahvaljujući takvom Voicingu jako dobro prihvaća Drive pedale što je jako veliki plus. EQ kontrole su vrlo učinkovite i može se dobiti jako velika paleta zvukova. Soak kontrola znatno podiže duboke kao i sam volumen zvuka pa ne treba pretjerivati sa Bas potenciometrom. Soak je inače "Gain" na ovom pojačalu i kad se odvrne do kraja dobije se neki blagi OD. Odvrtanjem Volumena do kraja dobije se nešto fluidniji ton. Po mom mišljenju, kad se ovo pojačalo natjera u Drive malo je pretvrd i baš mu nedostaje bilo kakva OD pedala čisto da ga malo omekša za neki solo. Zvuk je inače nekako u smjeru Voxa ali nešto krupnijeg tona. Dovoljno je glasno za neke manje klupske svirke ali nije baš za neke veće koncerte. Uz dobro ozvučavanje bi vjerovatno išlo ali ipak je to pojačalo male snage. U triodnom modu rada kompletno pojačalo se malo zatamni i zvuk je nešto malo mekši. Ja ga inače sviram sa Bossovim DS-1 i MI Audio Crunch Boxom i to radi fantastično. ZAKLJUČAK: Ovo pojačalo nema veliku cijenu i za malo novaca se može dobiti izuzetno lijep i topao ton. Odlično zvuči na tiho i stvarno radi savršeno u ulozi kućnog pojačala. Ni u jednom stupnju glasnoće ne zvuči raspadnuto i neupotrebljivo. Vrlo zgodan ton u smjeru Keith Richardsa se dobije sa Telecasterom ali isto tako jako lijepo radi i sa Humbuckerima. Prije desetak godina sam imao ovo pojačalo i zamjenio ga nakon nekog vremena za Blues Juniora i bome požalio. Fender ima bolji zvuk kad se pojačalo natjera u Drive ali Carvin je puno bliže filozofiji naziva. Uz to, Carvin ipak ima puno ljepši Clean a uz to i puno učinkovitiji EQ što je uvijek veliki plus. Oba pojačala su odlična i u biti nema zamjerke ali bi trebalo dobro razmisliti između ta dva i dobro odvagnuti jer koliko god su slični ipak su i dosta različiti. Moj glas svakako ide Carvinu...

PreSonus HD9 slušalice

Ivan Jelić

Odlične slušalice u omjeru cijena - kvaliteta. Odličan bass, kristalan zvuk...mrvicu visokog tona ne bi škodilo ali i ovako je odlično. Izolacija je isto tako odlična, kad ih stavite na uši ništa ne čujete osim svoje glazbe. Za svaku pohvalu - IDL Studio

Artikl je dodan u košaricu

Količina: