Pravila aukcije

Poštovani kupci, ovim putem Vam objašnjavamo pravila aukcije. Prije početka davanja ponude, preporučujemo Vam da ova pravila pozorno pročitate.

Koliko artikala se nalazi na aukciji, te koliko dugo aukcija traje?
Svaki tjedan postavljamo po 10 artikala na aukciju na našoj web stranici. Aukcija počinje u četvrtak u 17:00h, te traje do iduće srijede, 17:00h (+ produženo vrijeme zbog ponuda u zadnjih 5 minuta).

Zašto baš srijeda, 17:00h?
Prije je aukcija završavala nedjeljom u 21:00h, ali nismo bili u mogućnosti zadnje sate aukcije nadzirati te Vam biti na usluzi ukoliko Vam je podrška potrebna. Cilj nam je maksimalno se prilagoditi svim kupcima i pružiti im maksimalnu podršku koja je potrebna u zadnjim trenutcima završetka aukcije, tako da mislimo da je ovo novo vrijeme završetka aukcije maksimalno prilagođeno većini kupaca, a ujedno i nama da Vam budemo pri ruci ukoliko bude potrebe za time.

Aukcija zvuči super, kako mogu sudjelovati u aukciji?
Sudjelovanje u aukciji je izuzetno jednostavno! Da biste mogli sudjelovati u aukciji prvenstveno je potrebno izvršiti registraciju na našoj web stranici, te pričekati da Vam omogućimo sudjelovanje u aukcijama (obavijest o odobrenju ćete zaprimiti na e-mail adresu). Izvršiti registraciju na našoj stranici možete izvesti na sljedeći način:

 • U gornjem rubu desno na web stranici piše: "Dobrodošli, Prijavite se ili unesite svoje podatke".
 • Kliknite na "Prijavite se" ukoliko ste se već prije registrirali, ili kliknite na "unesite svoje podatke" ukoliko niste registrirani od prije, a želite izvršiti registraciju.
 • Nakon što ste izvršili registraciju (i dobili odobrenje za sudjelovanje) ili se prijavili (ako ste već postojeći registrirani korisnik), kliknite na artikl za koji želite dati ponudu.
 • Sada ste ušli u detaljan prikaz artikla. Na desnoj strani web stranice ćete vidjeti plavo uokvireni prozorčić. U njemu Vam piše koliko je još vremena ostalo do isteka aukcije i aktualna trenutna ponuda. Za slanje svoje ponude potrebno je UPISATI vAŠU CIJENU KOJU NUDITE U POLJE "Moje ponude (Kn):" kliknuti na plavi gumb "Licitiraj". Obratite pozornost da je cijena koju ste upisali veća od aktualne ponude za barem 10,00 Kn ponude. Također Vas molimo da prilikom upisivanja ponude ne koristite znakove poput točke, zareza i sl. (.,), nego samo brojke (npr. “1230”).
 • Nakon što ste u kućicu upisali cijenu i stisnuli dugme "Licitiraj", potrebno je još jednom u skočnom prozoru potvrditi da se slažete sa podizanjem ponude, suglasnost izražavate sa pritiskom na dugme "Potvrdite", a ako želite odustati kliknite na dugme "Odustanite". Prilikom klika na “Potvrdite” dajete nam Vašu suglasnost da Vas sa e-mail porukama obavještavamo o nadvisivanju Vaše ponude, te da Vam pošaljemo obavijest o Vašem statusu i cijeni koja je pobijedila. Ukoliko se ne slažete s ovim uvijetom molimo Vas da ne sudjelujete u aukcijama.
 • Nakon što stisnete dugme "Potvrdite" imate mogućnost još 5 sekundi odustati od ponude. Nakon toga ste uspješno poslali ponudu za željeni artikl sa aukcije.
 • Čestitamo! Nadalje je na Vama da pratite da li će netko podići cijenu, te ga slijedite (ponavljajući korake koje smo do sada naveli) ili da odustanete ukoliko ne želite predati veću ponudu.
 • Bitno! Email poruke o nadvisivanu dobivati ćete dok god trenutna aukcija traje, kad trenutna aukcija završi prestati ćete dobivati email poruke o podizanju cijene za artikl za koji ste licitirali.
 • Sudjelovanjem u aukcijama dajete nam suglasnost da uđete u listu za primanje newslettera s novim aukcijama svakog petka, a ukoliko ne želite više dobivati navednei newsletter odjaviti se možete na istom tom newsletteru s likom na "odjavi se" na dnu newslettera.

 

Tko sve može sudjelovati u aukcijama?
U aukcijama mogu sudjelovati sve pravne i privatne osobe iz Republike Hrvatske. Ono što je bitno napomenuti svim budućim sudionicima aukcija je da aukcije trebaju shvatiti ozbiljno, dakle... nakon što pošaljete ponudu povratka nema, dužni ste proizvod kupiti po cijeni koju ste ponudili. U slučaju odustajanja od kupnje AUDIO PRO ARTIST d.o.o. zadržava pravo potraživanja financijskih sredstava od strane kupca (po potrebi i sudskim putem). Strani državljani ne mogu sudjelovati na aukcijama bez dodatne suglasnosti sa poduzećem AUDIO PRO ARTIST d.o.o.. Potrebno je prvo provjeriti uvjete, te dobiti odobrenje za sudjelovanje u aukciji. U slučaju da ste strani državljanin, te ste dobili dozvolu za sudjelovanje u aukciji, dužni ste osobno doći po artikl s obzirom da AUDIO PRO ARTIST d.o.o. ne šalje pakete prodane na aukciji preko granica Republike Hrvatske.

Zadnjih 5 minuta aukcije i dodatno produživanje aukcije.
Kako bismo izbjegli situacije da kupci čekaju zadnjih 5 sekundi i onda daju svoje ponude uveli smo novo pravilo: Ukoliko u zadnjih 5 minuta dođe ponuda za određeni artikl, aukcija se automatski produžuje za 5 minuta od trenutno postavljenog vremena, i tako sve dok od zadnje ponude ne prođe 5 minuta i više minuta. Ovo pravilo bi najbolje opisali sa primjerom pravih aukcija uživo: "Zaprimili smo ponudu! Idemo: 1... 2... 3... Artikl je prodan!". Dakle, od Vaše zadnje ponude treba proći više od 5 minuta da biste bili pobjednik, tako da i drugi kupci imaju priliku ponuditi veću cijenu, a ne da bude "onaj tko zadnji da ponudu je pobjednik", tj. svi samo čekaju zadnju sekundu. Na ovaj način izbjegavamo mnoštvo kupaca koji nisu zadovoljni jer su htjeli ponuditi veću cijenu, a za to nisu imali priliku.

Odobravanje autorizacije za sudjelovanje u aukcijama.
Da biste mogli sudjelovati na aukcijama, nakon što se registrirate na našu web stranicu potrebno je da Vam odobrimo autorizaciju za sudjelovanje. Sve podatke koje upisujete trebaju biti stvarni (bez nadimaka i lažnih podataka, u tom slučaju autorizacija za sudjelovanje će biti odbijena). Odobravanje autorizacija činimo u najkraćem mogućem vremenskom roku. Poduzeće Audio Pro Artist d.o.o. nije dužan u istom trenutku aukcije dati Vam autorizaciju za sudjelovanje. Pregled podataka vrši se unutar 24 sata od prijave.

Pobjedio sam na aukciji, što sada?
Kao prvo, ČESTITAMO! :)
U najkraćem mogućem vremenskom roku možete očekivati elektronsku poruku od djelatnika poduzeća AUDIO PRO ARTIST d.o.o., a ukoliko ne budete u skorije vijreme dali odgovor djelatnik AUDUO PRO ARTIST d.o.o. će Vas pokušati kontaktirati telefonskim putem. Sa njime ćete dogovoriti sve detalje oko preuzimanja artikla dobivenog na aukciji.

Izgubio sam na aukciji, što sada?
Žao nam je, želimo Vam više sreće sljedeći puta... :/
Ukoliko imate kakvih nejasnoća, možete nas kontaktirati putem e-maila: webshop@audiopro.hr, ili telefonski na broj 031 350 222 tijekom radnog vremena (osoba zadužena za aukcije: Vatroslav), a mi ćemo dati sve od sebe da Vam pomognemo u rješavanju Vašeg problema.

Isporuka artikla dobivenog na aukciji:
Nakon razgovora sa djelatnikom poduzeća AUDIO PRO ARTIST d.o.o. dogovoriti ćete jedan od sljedećih načina preuzimanja artikla:

 • Virman - djelatnik poduzeća AUDIO PRO ARTIST d.o.o. Vam šalje ponudu po kojoj vršite uplatu putem opće uplatnice, te Vam nakon vidljive uplate šaljemo paket na Vašu kućnu adresu. S obzirom da se radi o aukciji, usluga transporta je besplatna (unutar RH).
 • Plaćanje pouzećem - šaljemo paket na Vašu kućnu adresu sa otkupninom, artikl plaćate kuriru na Vašem kućnom pragu prilikom preuzimanja paketa. S obzirom da se radi o aukciji, usluga transporta je također besplatna (unutar RH).
 • Osobno preuzimanje artikla na prodajnom mjestu - Osobno dolazite u neku od naših poslovnica i preuzimate artikl. Plaćanje možete izvršiti gotovinom ili karticom, plaćate samo cijenu koju ste ponudili, neovisno o načinu plaćanja. Dodatno plaćanje se može dogoditi jedino u slučaju ako Vam pri višeobročnom plaćanju Vaša banka naplati dodatne kamate. Više informacija o plaćanju možete vidjeti na vrhu naše web stranice pod linkom "Kako kupiti", ili nas kontaktirajte telefonski.

 

Želim da mi paket bude poslan na neku drugu adresu, a ne na onu koju sam ostavio prilikom registracije.
U slučaju da želite da Vam paket pošaljemo na neku drugu adresu, dužni ste to naglasiti djelatniku poduzeća AUDIO PRO ARTIST d.o.o.prilikom razgovora (telefonski ili putem elektronske pošte).  

Podaci koje sam Vam postavio pri registraciji, jesu li sigurni?
Poduzeće AUDIO PRO ARTIST d.o.o. Vam garantira da su vaši podaci 100% sigurni. Ni u kojem slučaju i ni pod kojim uvjetima AUDIO PRO ARTIST d.o.o. neće dati nekoj trećoj strani uvid u Vaše podatke, osim ako za to ne postoji sudski nalog. Vaša privatnost nam je jako bitna! Ukoliko dođe do nekog tehničkog problema, poduzeće AUDIO PRO ARTIST d.o.o. će u najkraćem vremenskom roku pronaći rješenje za problem, te će javno obavjestiti kupce o nastalim promjenama u aukciji i rješavanju problema (Vijesti na našoj web stranici, Facebook, itd.). Zadržavamo apsolutno pravo na prilagodbu za završetak aukcije na najbolji mogući način po nas i po potencijalnog kupca.


Poduzeće AUDIO PRO ARTIST d.o.o. zadržava apsolutno pravo na izmjenu bilo kojeg od ovih pravila u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.


Također, smatramo da je bitno napomenuti:

 

 • Aukcija se odnosi na samo jedan artikl, to NIJE AKCIJA gdje po ispisanoj cijeni prodajemo više komada određenog artikla, dakle... samo JEDAN.
 • Ako želite sudjelovati u akciji, to možete ISKLJUČIVO putem internet stranice, ne pozivom na telefonski broj, elektroničkom poštom ili osobnim dolaskom u neku od naših poslovnica.
 • Ni pod kojim uvjetima artikl ne prodajemo prije završetka aukcije, te ni pod kojom cijenom.
 • U slučajevima ako zbog internetske veze, ili nekog drugog faktora Vaša ponuda ne prođe, AUDIO PRO ARTIST d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost ni pod kojim uvjetima.
 • Ukoliko greškom upišete veću cijenu nego što ste mislili ponuditi, naknadne reklamacije ne uvažavamo. Molimo Vas da dobro pripazite koju cijenu nudite.
 • Artikli na aukciji mogu biti izložbeni artikli s manjim nedostatcima, AUDIO PRO ARTIST d.o.o. nije dužan na aukciju postavljati artikle koji nikad nisu ni bili izvađeni iz kutije, tu mogu biti i artikli koji su bili izloženi u poslovnici. Ukoliko artikl ima neke ozbiljnije nedostatke AUDIO PRO ARTIST d.o.o. će to i naznačiti kod opisa artikla i to potkrijepiti s dodatnim slikama (tu mislimo na ozbiljnije nedostatke). Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetom najbolje bi bilo da uopće ne sudjelujete na aukciji. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte telefonski za vrijeme radnog vremena ili putem elektronske pošte.
 • Ukoliko artikl ne preuzmete u vremenskom roku od mjesec dana od završene aukcije Audio Pro Artist d.o.o. zadržava pravo da artikl može prodati nekom drugom kupcu, dok Vi više nećete imati mogućnost sudjelovati ni u jednim budućim aukcijama.

 Ukoliko imate još kakvih upita u svezi aukcije, možete nam se obratiti na mail: webshop@audiopro.hr ili na telefonski broj 031 350 222 tijekom radnog vremena (osoba zadužena za aukcije: Vatroslav).
u svezi aukcije, možete nam se obratiti na mail: webshop@audiopro.hr

recenzije kupaca

PreSonus HD9 slušalice

Ivan Jelić

Odlične slušalice u omjeru cijena - kvaliteta. Odličan bass, kristalan zvuk...mrvicu visokog tona ne bi škodilo ali i ovako je odlično. Izolacija je isto tako odlična, kad ih stavite na uši ništa ne čujete osim svoje glazbe. Za svaku pohvalu - IDL Studio

Blade RH-4 Classic Misty Violet električna gitara

Antonio Tkalec

Da.....što reći o ovoj apsolutno SUPERIORNOJ gitari? Kao glazbeni producent i koncertni glazbenik, trebao sam instrument (ili nekoliko njih) s kojim bih mogao pokriti sve potrebe kod snimanja različitih žanrova (od laganica, country-a, pop-rocka, pa sve do žešćih rifova). Za nekoliko sjajnih gitara različitih tonskih i sviračkih karaktera potrebno je izdvojiti malo bogatstvo, stoga sam imao san i želju kupiti vrhunsku versatilnu gitaru poput Blade RH-4 Misty Violet, a kad sam je kupio - shvatio sam da je to zapravo daleko moćniji instrument nego što sam mislio. Mogućnosti ove gitare su upravo nevjerojatne, a tek svirljivost.....ova gitara izvlači iz mene ono najbolje i jednostavno me uvijek iznova tjera da istražujem nešto novo!!!!! Ukratko - SAVRŠENA GITARA!!!!! Svaka čast Garyu Levinsonu i ekipi na ovom ručno napravljenom instrumentu i HVALA Audiu Pro koji ga ima u ponudi.

Simon&Patrick Woodland Pro Folk Sunburst A3T elektro-akustična gitara

Dominik Kukić

Ovo je moja glavna gitara zadnje četiri godine (otprilike 10% godina od mog ukupnog bavljenja gitarama). Osim sjajnog izgleda (sunburst) i prilično kvalitetne izrade čini se da bih mogao reči još par riječi o njoj. Ergonomija gitare je odlično složena. Malo tjelo čini da lijepo sjedi u krilu, dok širina vrata omogućava vrlo komforno sviranje čak i gitaristima koji nemaju velike šake i dugačke prste, kakav sam i sam. Gitaristima koji su navikli na dreadnought ili jumbo gitare će možda nedostajati mogućnost naslanjanja na gitaru, ali ionako je zdravije sjediti uspavno. Gitaristi koji sviraju stoječki će primjetiti da gitara nema držač remena na spoju vrata i tijela te se remen mora vezati za glavu gitare što neki nikako ne vole, ili se može (kako sam sam napravio) ugraditi (ušarafiti) držač remena na petu vrata. Akustični zvuk gitare, bez pretjerivanja, je u rangu starih Gibsona (L-00) i Martina (00-28), malo zagasitiji ali jasan i definiran. Drvo se u potpunosti osjeti u tom zvuku i bez problema može parirati daleko skupljim gitarama. Ima onaj pravi bluesy timbar i naprosto vuče da se svira još i još ... Kako piše u preporuci idealna je za gitariste koji sviraju prstima i tu daje svoj maksimum. Došla je sa žicama debljine 0.12" i takve sam nastavio koristiti na njoj. Zvuk žica je odlično balansiran i ništa ne iskače. Gitara neće zvučati najbolje ako se na njoj svira ritam trzalicom (strumming) i tu definitivno ne može parirati OM, Jumbo ili Dreadnought gitarama. No gitaristima takvog stila ovakve male folk gitare (da ne kažem parlour) nikada i nisu bile zanimljive. I konačno elektronika na ovoj gitari. Opremljena je B-Band A3T predpojačalom i piezzo under saddle pickupom. Ovo pretpojačalo ima nešto slabiji output od razvikanog Fishmana, ali meni osobno je baš to prednost. Korištena na pojačalu za akustične instrumente (osobno korisim Crate CA6110DG i Marshall AS50D) ili direkno na mikseru dobije se vrlo topao i zaokružen zvuk. Za razliku od Fishmanovih i drugih pretpojačala B-Band nema onaj iritantni hissasti piezzo zvuk, nego lijep, jasan i zaokružen zvuk. Svirajući prstima ova gitara se zapravo i ne može odvesti u onaj piezzo tilt kakav se dobije kada se gitare opremljene piezzom snažno trzaju trzalicom. I da zaključim, ako niste agresivac i tražite topao i jako svirabilan instrument, a pri tom želite svirati prstima ovo je idealna gitara sa cjenom koja je sjajna u odnosu na ono što nudi.

tc electronic K-210 bas kabinet

Damir Vranešević

Odlican box, dovoljno basa s obzirom na samo dvije 10", cisti ton, lagan, estetski dorađen da se za razliku od svih ostalih istice po svojoj posebnosti. Sviram ga na glavi TC BH800 i time mi je malo preslab, ali vremenom definitivno uzimam jos jedan. Nadam se da ce u paru zadovoljiti i potrebe najzahtjevnijih. Hvala.

tc electronic HyperGravity Compressor pedala

Ivan Ujević

Tone printovi, blend knob, nema preveć šuma, definitivno preporuka.

Randall RD1C gitarsko pojačalo (izložbeni primjerak)

Ivan Galetić

Neočekivano dobar i pun ton. Savršeno za metal, za neke modernije žanrove boost bi bio poželjan. Pojačalo je za 1W iznenađujuće glasno te će pokriti sve kućne potrebe, za probe i svirke s bubnjarem, preporučio bih ipak malo jače pojačalo. Iznenadio me, premda tih, dosta kvalitetan clean i crunch ton pojačala. Definitivno jedno od najkvalitetnijih malih pojačala koje sam dosad isprobao, s dosta osjetljivim tone knobom, pravim lampaškim metal tonom i DI mogućnosti snimanja, kojemu je zapravo jedini veći nedostatak 8" zvučnik, koji nema dovoljno low enda. Kao nadomjestak, pojačalo ima izlaz za cabinet i FX loop. Sve u svemu 8/10.

Turbosound iNSPIRE iP2000 razglasni sistem (jedan stupac)

Josip Mikulčić

S jednom dozom nepovjerenja, uzeo sam na jedan Turbosound IP2000 i nakon nekoliko dana odlučio sam kupiti još jedan... Za cijenu koliko košta mislim da se ne može naći bolji izvor zvuka te kategorije.. u velikoj sali (oko 400 kvadrata) sa 300 gostiju, ip2000x2 radi odlično..Pokrivenost zvuka nevjerojatna, čak i bas frekvencije su odlično zastupljene..Moram spomenuti i bežičnu vezu za povezivanje zvučnika i puštanje glazbe tijekom pauze, odlična stvar...

Verse Audio D:SYSTEM 3K razglasni sistem

Alen Bajd

Razgalsni sistem kao što je Verse Audio D:SYSTEM 3K definitivno opravdava cijenu kako kvalitetom izrade samih kutija pa sve do monstruozno jakog kvalitetnog zvuka . Opcije koje pruža ovaj razglas su mnogobrojne i s razlogom poznavatelji dobrog sounda i vrhunskih performansi ovog sistema opravdano ga ocjenjuju kao vrhunski proizvod namijenjen za mobilne Dj-e pa čak i bendove za nastupe pred publikom do 1000 ljudi . Osobno prije kupnje ovog sistema koristio sam mnoge aktivne zvučne kutije (15"), no nikada nisam imao ovako močan i čist sound dostojan i najosjetljivijeg audiofilskog uha. Preporuka za kupnju istog je i više nego topla ... Davore Hvala na preporuci za kupnju Verse Audio D:SYSTEM 3K.

Focusrite Scarlett Solo Studio (2. Generation) komplet za studijsko snimanje

Dalibor Turković

Odličan proizvod preporučam svakome, pogotovo umjetnicima koji stvaraju glazbu. Slušalice su izvrsne osjeti se odličan realan "flat" zvuk gdje možete iskoristi za dobro miksanje Vaše glazbe. Bass je odličan. Izrađene su od dobrih materijala među njima je i koža. Kada radite vokalne performanse i snimate se zvuk ne proizlazi u Vaš mikrofon. Mikrofon scarlett izvrstan kondenzatorski mikrofon s jako dobrim performansama s obzirom na cijenu on može uči u dobar profesionalnu ligu i takmičiti se s ostalim profi mikrofonima . Ima težinu, stabilan, daje realan zvuk kako bi rekli "čist kao suza". Preporučam da si nabavite pop filter je je potreban . Snima jako dobro i BUBNJEVE!! Probao i ne da je dobro već PREEEEDOBRO!! Plus ako se razumijete u snimanje možete snimiti pojedinačno svaki bubanj i mix napraviti u programu. Testirao radi!! Akustične instrumente snima odlično samo savjetujem početnicima da kada snimaju akustičnu gitaru neka snimaju na 12 polju udaljeno 25 -35 cm. dobit će te odličan zvuk. I kada snimite ponovite svirku u traku u vaš program i radite mix isto za solažu. Ne savjetujem copy paste .Možete ali ne preporučam. Što se tiče vokalne performanse na vašoj budućoj scarlett kartici pojačajte na 50-60% udaljenost 25-40 cm hvata dobro kada radite visoke tonove udaljite se ali polako. I obavezno kupite stalak. ZVUČNA KARTICA SCARLETT.... nazvao bi s pravom svemirski brod!! Odlična kartica daje i više nego što bi dobili za te novce 0 latencije da dobro ste čuli 00000 !! Direkt ima priključak za Vaše monitor zvučnike ( možete uključiti i hi-fi ali ne preporučam takav čin nije realan zvuk i savjetujem KRK monitore) naravno kada snimate možete uključiti direktno da čujete Vaš rad. Priključak s fantomskim napajanjem ( preporučam da pročitajte uputstva jer neki mikrofoni ne trebaju napajanje!!! ) Premda scarlett mic treba napajanje. Drugi priključak za mikrofon ili za Vaš instrument ali imate priključak LINE-INST. LINE je za mikroifon a INST je za vaš instrument. Plus možete uključiti dinamički mikrofon staviti na vaše gitarsko pojačalo i raspali ali nemojte susjede živcirati kao ja :) ali kada stavljate dinamički mikrofon nemojte baš na sredinu. Led upozorenje dali idete previše s decibelima :) Kartica je od aluminija. Ne treba Vam strujni adapter napaja se putem USB poželjno za ljude koji su mobilni. Instaliranje preporučam win 7 service pack 1. na običnim win 7 neće Vam raditi, win 10 radi odlično! Na USB kablu što dobite radi odlično no ako uzmete produžni gubi struju. Zato ne radite to imate i dovoljno kabla plus dobit će te i 3 m kabla za mikrofon i više nego dovoljno. Ali da instalire drivere morate otići na službenu stranicu regati prizvod i skinite drivere i plus to nije sve ŠLAG NA KRAJU :) dobit će te hrpu odličnih programa i hrpu plugins 2 gb dodatnih efekata !! Programi su odlični na njima sam snimio svoj singl pjesmu :) ZAKLJUČAK ! DA .DA, DA, UZIMAM I UĐITE U "BRAČNE VODE" S ovim izvrsnim proizvodom koji Vas bude oduševio i od Vas napravio mini producente niste ni svjesni koji Vi imate mogućnosti zato nemojte razmišljati dva puta. Ovo je bilo moje gledište i ne treba se sa mojim stavom nitko složite, ali ja sam zadovoljan i Hvala audio pro što je u toku s vremenom i može nama u Hrvatskoj omogućiti izvrsne proizvode.

Denon DN-D4500MK2 CD/USB/MP3 plejer

BERNARD ŠTOKOVIĆ

Dobar komad hardvera. Stavite stik sa mp3-cama pozadi i imate pravi jukebox. Browsanje po folderima sa imenima pjesama.

Artikl je dodan u košaricu

Količina: