Pravila aukcije

Poštovani kupci, ovim putem Vam objašnjavamo pravila aukcije. Prije početka davanja ponude, preporučujemo Vam da ova pravila pozorno pročitate.

Koliko artikala se nalazi na aukciji, te koliko dugo aukcija traje?
Svaki tjedan postavljamo po 10 artikala na aukciju na našoj web stranici. Aukcija počinje u četvrtak u 17:00h, te traje do iduće srijede, 17:00h (+ produženo vrijeme zbog ponuda u zadnjih 5 minuta).

Zašto baš srijeda, 17:00h?
Prije je aukcija završavala nedjeljom u 21:00h, ali nismo bili u mogućnosti zadnje sate aukcije nadzirati te Vam biti na usluzi ukoliko Vam je podrška potrebna. Cilj nam je maksimalno se prilagoditi svim kupcima i pružiti im maksimalnu podršku koja je potrebna u zadnjim trenutcima završetka aukcije, tako da mislimo da je ovo novo vrijeme završetka aukcije maksimalno prilagođeno većini kupaca, a ujedno i nama da Vam budemo pri ruci ukoliko bude potrebe za time.

Aukcija zvuči super, kako mogu sudjelovati u aukciji?
Sudjelovanje u aukciji je izuzetno jednostavno! Da biste mogli sudjelovati u aukciji prvenstveno je potrebno izvršiti registraciju na našoj web stranici, te pričekati da Vam omogućimo sudjelovanje u aukcijama (obavijest o odobrenju ćete zaprimiti na e-mail adresu). Izvršiti registraciju na našoj stranici možete izvesti na sljedeći način:

 • U gornjem rubu desno na web stranici piše: "Dobrodošli, Prijavite se ili unesite svoje podatke".
 • Kliknite na "Prijavite se" ukoliko ste se već prije registrirali, ili kliknite na "unesite svoje podatke" ukoliko niste registrirani od prije, a želite izvršiti registraciju.
 • Nakon što ste izvršili registraciju (i dobili odobrenje za sudjelovanje) ili se prijavili (ako ste već postojeći registrirani korisnik), kliknite na artikl za koji želite dati ponudu.
 • Sada ste ušli u detaljan prikaz artikla. Na desnoj strani web stranice ćete vidjeti plavo uokvireni prozorčić. U njemu Vam piše koliko je još vremena ostalo do isteka aukcije i aktualna trenutna ponuda. Za slanje svoje ponude potrebno je UPISATI vAŠU CIJENU KOJU NUDITE U POLJE "Moje ponude (Kn):" kliknuti na plavi gumb "Licitiraj". Obratite pozornost da je cijena koju ste upisali veća od aktualne ponude za barem 10,00 Kn ponude. Također Vas molimo da prilikom upisivanja ponude ne koristite znakove poput točke, zareza i sl. (.,), nego samo brojke (npr. “1230”).
 • Nakon što ste u kućicu upisali cijenu i stisnuli dugme "Licitiraj", potrebno je još jednom u skočnom prozoru potvrditi da se slažete sa podizanjem ponude, suglasnost izražavate sa pritiskom na dugme "Potvrdite", a ako želite odustati kliknite na dugme "Odustanite". Prilikom klika na “Potvrdite” dajete nam Vašu suglasnost da Vas sa e-mail porukama obavještavamo o nadvisivanju Vaše ponude, te da Vam pošaljemo obavijest o Vašem statusu i cijeni koja je pobijedila. Ukoliko se ne slažete s ovim uvijetom molimo Vas da ne sudjelujete u aukcijama.
 • Nakon što stisnete dugme "Potvrdite" imate mogućnost još 5 sekundi odustati od ponude. Nakon toga ste uspješno poslali ponudu za željeni artikl sa aukcije.
 • Čestitamo! Nadalje je na Vama da pratite da li će netko podići cijenu, te ga slijedite (ponavljajući korake koje smo do sada naveli) ili da odustanete ukoliko ne želite predati veću ponudu.
 • Bitno! Email poruke o nadvisivanu dobivati ćete dok god trenutna aukcija traje, kad trenutna aukcija završi prestati ćete dobivati email poruke o podizanju cijene za artikl za koji ste licitirali.
 • Sudjelovanjem u aukcijama dajete nam suglasnost da uđete u listu za primanje newslettera s novim aukcijama svakog petka, a ukoliko ne želite više dobivati navednei newsletter odjaviti se možete na istom tom newsletteru s likom na "odjavi se" na dnu newslettera.

 

Tko sve može sudjelovati u aukcijama?
U aukcijama mogu sudjelovati sve pravne i privatne osobe iz Republike Hrvatske. Ono što je bitno napomenuti svim budućim sudionicima aukcija je da aukcije trebaju shvatiti ozbiljno, dakle... nakon što pošaljete ponudu povratka nema, dužni ste proizvod kupiti po cijeni koju ste ponudili. U slučaju odustajanja od kupnje AUDIO PRO ARTIST d.o.o. zadržava pravo potraživanja financijskih sredstava od strane kupca (po potrebi i sudskim putem). Strani državljani ne mogu sudjelovati na aukcijama bez dodatne suglasnosti sa poduzećem AUDIO PRO ARTIST d.o.o.. Potrebno je prvo provjeriti uvjete, te dobiti odobrenje za sudjelovanje u aukciji. U slučaju da ste strani državljanin, te ste dobili dozvolu za sudjelovanje u aukciji, dužni ste osobno doći po artikl s obzirom da AUDIO PRO ARTIST d.o.o. ne šalje pakete prodane na aukciji preko granica Republike Hrvatske.

Zadnjih 5 minuta aukcije i dodatno produživanje aukcije.
Kako bismo izbjegli situacije da kupci čekaju zadnjih 5 sekundi i onda daju svoje ponude uveli smo novo pravilo: Ukoliko u zadnjih 5 minuta dođe ponuda za određeni artikl, aukcija se automatski produžuje za 5 minuta od trenutno postavljenog vremena, i tako sve dok od zadnje ponude ne prođe 5 minuta i više minuta. Ovo pravilo bi najbolje opisali sa primjerom pravih aukcija uživo: "Zaprimili smo ponudu! Idemo: 1... 2... 3... Artikl je prodan!". Dakle, od Vaše zadnje ponude treba proći više od 5 minuta da biste bili pobjednik, tako da i drugi kupci imaju priliku ponuditi veću cijenu, a ne da bude "onaj tko zadnji da ponudu je pobjednik", tj. svi samo čekaju zadnju sekundu. Na ovaj način izbjegavamo mnoštvo kupaca koji nisu zadovoljni jer su htjeli ponuditi veću cijenu, a za to nisu imali priliku.

Odobravanje autorizacije za sudjelovanje u aukcijama.
Da biste mogli sudjelovati na aukcijama, nakon što se registrirate na našu web stranicu potrebno je da Vam odobrimo autorizaciju za sudjelovanje. Sve podatke koje upisujete trebaju biti stvarni (bez nadimaka i lažnih podataka, u tom slučaju autorizacija za sudjelovanje će biti odbijena). Odobravanje autorizacija činimo u najkraćem mogućem vremenskom roku. Poduzeće Audio Pro Artist d.o.o. nije dužan u istom trenutku aukcije dati Vam autorizaciju za sudjelovanje. Pregled podataka vrši se unutar 24 sata od prijave.

Pobjedio sam na aukciji, što sada?
Kao prvo, ČESTITAMO! :)
U najkraćem mogućem vremenskom roku možete očekivati elektronsku poruku od djelatnika poduzeća AUDIO PRO ARTIST d.o.o., a ukoliko ne budete u skorije vijreme dali odgovor djelatnik AUDUO PRO ARTIST d.o.o. će Vas pokušati kontaktirati telefonskim putem. Sa njime ćete dogovoriti sve detalje oko preuzimanja artikla dobivenog na aukciji.

Izgubio sam na aukciji, što sada?
Žao nam je, želimo Vam više sreće sljedeći puta... :/
Ukoliko imate kakvih nejasnoća, možete nas kontaktirati putem e-maila: webshop@audiopro.hr, ili telefonski na broj 031 350 222 tijekom radnog vremena (osoba zadužena za aukcije: Vatroslav), a mi ćemo dati sve od sebe da Vam pomognemo u rješavanju Vašeg problema.

Isporuka artikla dobivenog na aukciji:
Nakon razgovora sa djelatnikom poduzeća AUDIO PRO ARTIST d.o.o. dogovoriti ćete jedan od sljedećih načina preuzimanja artikla:

 • Virman - djelatnik poduzeća AUDIO PRO ARTIST d.o.o. Vam šalje ponudu po kojoj vršite uplatu putem opće uplatnice, te Vam nakon vidljive uplate šaljemo paket na Vašu kućnu adresu. S obzirom da se radi o aukciji, usluga transporta je besplatna (unutar RH).
 • Plaćanje pouzećem - šaljemo paket na Vašu kućnu adresu sa otkupninom, artikl plaćate kuriru na Vašem kućnom pragu prilikom preuzimanja paketa. S obzirom da se radi o aukciji, usluga transporta je također besplatna (unutar RH).
 • Osobno preuzimanje artikla na prodajnom mjestu - Osobno dolazite u neku od naših poslovnica i preuzimate artikl. Plaćanje možete izvršiti gotovinom ili karticom, plaćate samo cijenu koju ste ponudili, neovisno o načinu plaćanja. Dodatno plaćanje se može dogoditi jedino u slučaju ako Vam pri višeobročnom plaćanju Vaša banka naplati dodatne kamate. Više informacija o plaćanju možete vidjeti na vrhu naše web stranice pod linkom "Kako kupiti", ili nas kontaktirajte telefonski.

 

Želim da mi paket bude poslan na neku drugu adresu, a ne na onu koju sam ostavio prilikom registracije.
U slučaju da želite da Vam paket pošaljemo na neku drugu adresu, dužni ste to naglasiti djelatniku poduzeća AUDIO PRO ARTIST d.o.o.prilikom razgovora (telefonski ili putem elektronske pošte).  

Podaci koje sam Vam postavio pri registraciji, jesu li sigurni?
Poduzeće AUDIO PRO ARTIST d.o.o. Vam garantira da su vaši podaci 100% sigurni. Ni u kojem slučaju i ni pod kojim uvjetima AUDIO PRO ARTIST d.o.o. neće dati nekoj trećoj strani uvid u Vaše podatke, osim ako za to ne postoji sudski nalog. Vaša privatnost nam je jako bitna! Ukoliko dođe do nekog tehničkog problema, poduzeće AUDIO PRO ARTIST d.o.o. će u najkraćem vremenskom roku pronaći rješenje za problem, te će javno obavjestiti kupce o nastalim promjenama u aukciji i rješavanju problema (Vijesti na našoj web stranici, Facebook, itd.). Zadržavamo apsolutno pravo na prilagodbu za završetak aukcije na najbolji mogući način po nas i po potencijalnog kupca.

Tjedni newsletter o novim aukcijama
Sa prvim sudjelovanjem u aukcijama automatski se upisijete u tjedni newsletter koji Vas obaviještava o novim aukcijama. Ukoliko se ne želite upisati u newsletter molimo Vas da ne sudjelujete u aukcijama. Također, nakon što se prijavite i dobijete prvi newsletter koji ide petkom, slobodno se odjavite na dnu maila.Poduzeće AUDIO PRO ARTIST d.o.o. zadržava apsolutno pravo na izmjenu bilo kojeg od ovih pravila u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.


Također, smatramo da je bitno napomenuti:

 

 • Aukcija se odnosi na samo jedan artikl, to NIJE AKCIJA gdje po ispisanoj cijeni prodajemo više komada određenog artikla, dakle... samo JEDAN.
 • Ako želite sudjelovati u akciji, to možete ISKLJUČIVO putem internet stranice, ne pozivom na telefonski broj, elektroničkom poštom ili osobnim dolaskom u neku od naših poslovnica.
 • Ni pod kojim uvjetima artikl ne prodajemo prije završetka aukcije, te ni pod kojom cijenom.
 • U slučajevima ako zbog internetske veze, ili nekog drugog faktora Vaša ponuda ne prođe, AUDIO PRO ARTIST d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost ni pod kojim uvjetima.
 • Ukoliko greškom upišete veću cijenu nego što ste mislili ponuditi, naknadne reklamacije ne uvažavamo. Molimo Vas da dobro pripazite koju cijenu nudite.
 • Artikli na aukciji mogu biti izložbeni artikli s manjim nedostatcima, AUDIO PRO ARTIST d.o.o. nije dužan na aukciju postavljati artikle koji nikad nisu ni bili izvađeni iz kutije, tu mogu biti i artikli koji su bili izloženi u poslovnici. Ukoliko artikl ima neke ozbiljnije nedostatke AUDIO PRO ARTIST d.o.o. će to i naznačiti kod opisa artikla i to potkrijepiti s dodatnim slikama (tu mislimo na ozbiljnije nedostatke). Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetom najbolje bi bilo da uopće ne sudjelujete na aukciji. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte telefonski za vrijeme radnog vremena ili putem elektronske pošte.
 • Ukoliko artikl ne preuzmete u vremenskom roku od mjesec dana od završene aukcije Audio Pro Artist d.o.o. zadržava pravo da artikl može prodati nekom drugom kupcu, dok Vi više nećete imati mogućnost sudjelovati ni u jednim budućim aukcijama.

 Ukoliko imate još kakvih upita u svezi aukcije, možete nam se obratiti na mail: webshop@audiopro.hr ili na telefonski broj 031 350 222 tijekom radnog vremena (osoba zadužena za aukcije: Vatroslav).
u svezi aukcije, možete nam se obratiti na mail: webshop@audiopro.hr

recenzije kupaca

Adam T5V aktivni studijski monitor (Komad)

Josip Rakić

Kupio prije 3 godine u poslovnici u Zagrebu za potrebe kućnog studia. Od tada pa do sada, niti jednog problema i zvuk je kristalan kao i prvog dana. Najbolji je u klasi 5-inčnih monitora, koji se preporučaju za bedroom produkcije. Na prvo slušanje sam odmah rekao da je to to. Svaka preporuka!

PreSonus Eris 3.5 2nd Gen aktivni studijski monitori (Par)

Dominik Gašparić

Zvučnici kupljeni prije nešto više od 2 mjeseca, prvi studijski monitori u životu. Za tu cijenu best buy, zvuk kristalno čist, jasan, monitori od samo 50W, bio sam malo skeptičan no kada sam ih upalio šok, sve preporuke! Veliko hvala ljubaznim djelatnicima koji su mi povratno javili da su zvučnici dostupni za kupovinu. Svakako se ponovno vidimo!

Schecter Solo-II Apocalypse Red Reign električna gitara

Ivica Glavočić

Fantastičan instrument. Ultra hot pickupi, odličan zvuk za rock i metal. Svaka komponenta je izuzetno kvalitetna, trpi bez pogovora maltretiranje, litre znoja, drži štim bez greške. Nakon skoro 3 godine svirke jedino što je otišlo je volume pot, ali to je potrošna roba i zamjena je za očekivati. Sve preporuke.

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Adis Hodzic

Rade svoj posao i vise nego dobro, super entry-level monitoring sistemcic. Definitivno bih preporucio ulaganje i u Eris Sub 8. Hvala, Audio Pro!

beyerdynamic DT 900 PRO X studijske slušalice

Darko Gorišek

Dobra cijena. Vrlo dobra kvaliteta izrade slušalica. Odličan zvuk, prozračan i detaljan. Nisu prenaporne basom, taman (nipošto preslab). Trenutno uparene sa iFi Zen DAC v2 - preporuka, zvuče vrhunski. Lijepo leže na glavi.

Solar Guitars S1.6FR Flame Blood Red Matte električna gitara

Josip Jakopovic

Kupio sam ovu gitaru, promijenio brend žica na Elixir 9-46, malo spustio floyd da action bude niži, osim toga, setup je bio savršen, gitara je fenomenalna, floyd drži štim savršeno, ne mogu biti zadovoljniji.

Mooer Prime P1 Gray gitarski efekt procesor

Ivica Glavočić

Igračka. Kupio sam ga za svirku na elektroakustičnoj gitari i za tu svrhu je dobar. Za eletričnu baš i ne, pojačala zvuče loše, sintetički i neprirodno, cab-ovi su očajni (nema IR), upotrebljivih ima samo 2-3, ostalo je baš jako loše. Efekti su srednja žalost, neki su OK, neki su katastrofa poput kompresora. Nakon dosta uloženog truda uspio sam dobiti upotrebljive osnovne patch-eve za električnu gitaru (clean, crunch, hard rock, solo) ali zvuk nije niti blizu modernim modelerima poput Nux-a ili Ampera, a Line6 POD GO ga pojede za doručak. Zaključak: za akustiku i vježbu je OK, sve ostalo, zaboravite.

PreSonus AIR12 aktivna zvučna kutija (Komad)

Zlatko Trivanovic

Nevjerovatna čistoća zvuka, kvalitetan i pouzdan zvućnik za široku primjenu.

Antelope Orion Studio Synergy Core audio sučelje

David Soldo

Jednom riječju SAVRŠENO! Ako u studiju trebaš puno inputa sa odličnim preampima this is the way to go!

IK Multimedia iRig Stream audio sučelje

Alessio Sponza

isplati se

Artikl je dodan u košaricu

Količina: