Leasing

Od sada kupovina glazbene opreme koju nudimo može se obaviti putem još jednog načina financiranja putem OPERATIVNOG NAJMA u suradnji s tvrtkom Grenke Hrvatska.

Nudimo uslugu financiranja za pravne osobe, nabavne vrijednosti već od 530,89 € (4.000 kn) na više, a sam postupak rješavanja zahtjeva je jednostavan i brz.
 
Koje su prednosti financiranja opreme putem operativnog najma?

  • Financiranje opreme i niske vrijednosti (već od 530,89 € (4.000,00 kn))
  • Brza obrada i bez dodatne dokumentacije za d.o.o. klijenta (odobrenje financiranja do 50.000,00€ u roku od 8h i isporuka opreme isti dan po primitku zahtjeva za financiranje, kao i  iznosi od 50.000,00€ u roku od 3-5 dana)
  • Fleksibilnost
  • Nije potrebno (kasko) osiguranje predmeta najma. U najamninu je uključena naknada za oslobođenje odgovornosti najmoprimca
  • Trajanje najma je od 12 - 60 mjeseci (ovisi od opreme i od bonitetne procjene konačnog najmoprimca)
  • Bez učešća, akontacije ili jamčevine
  • Najamnine se knjiže u trošak i 100 % su porezno priznat rashod
  • Do neto nabavnog iznosa 4.645,30 € (35.000 HRK) nema troška obrade (standard trošak obrade za iznose od 4,645,30 - 51.098,28 € (35.000 – 385.000 HRK) je 79,63 € (600 HRK) + PDV).
  • Nema promjene u uvjetima financiranja, bez valutne klauzule, fiksno u HRK za vrijeme trajanja najma
  • Odmah preuzimate robu

Kako unajmiti opremu? Jednostavno! Dokumentacija za procjenu boniteta? Nije potrebna! (za klijente koji imaju javno dostupne financijske podatke)

1. KORAK: Zatražite ponudu kod nas za potrebnu opremu (može i e-mailom ili telefonom).

2. KORAK: Ponudu proslijedite u GRENKE Hrvatska i javite se na kontakt: Sonja Černjak, Key Account Manager, GRENKE Hrvatska d.o.o., Av. Većeslava Holjevca 40, 10000 Zagreb
Hrvatska Tel. +385 1 645 726 5, Mobile +385 91 645 72 65, Faks +385 1 645 727 5
E-mail scernjak@grenke.hr, Internet www.grenke.hr.
Odluka o financiranju donosi se unutar 2h za iznose do 150.000 kn + PDV. Trošak obrade je 0,00 HRK za iznose do 35.000,00 kn netto, a iznad tog iznosa trošak obrade iznosi 600 kn.

3. KORAK: Isporuka opreme

Više o Grenke Hrvatska d.o.o.:
GRENKE Hrvatska d.o.o. je dio njemačkog koncerna GRENKELEASING AG koji je prisutan u preko 30 zemalja svijeta, a od 2014. i u Hrvatskoj. GRENKELEASING AG tržišni je lider u Europi u financiranju IT opreme i razne druge opreme s preko 1,3 milijarde EUR novo zaključenih ugovora u 2014. godini. Više o GRENKE Grupi, koja osim leasinga pruža i bankarske te faktoring usluge, možete pronaći na http://www.grenke.de/en.html ili na lokalnoj stranici www.grenke.hr

recenzije kupaca

Adam T5V aktivni studijski monitor (Komad)

Josip Rakić

Kupio prije 3 godine u poslovnici u Zagrebu za potrebe kućnog studia. Od tada pa do sada, niti jednog problema i zvuk je kristalan kao i prvog dana. Najbolji je u klasi 5-inčnih monitora, koji se preporučaju za bedroom produkcije. Na prvo slušanje sam odmah rekao da je to to. Svaka preporuka!

PreSonus Eris 3.5 2nd Gen aktivni studijski monitori (Par)

Dominik Gašparić

Zvučnici kupljeni prije nešto više od 2 mjeseca, prvi studijski monitori u životu. Za tu cijenu best buy, zvuk kristalno čist, jasan, monitori od samo 50W, bio sam malo skeptičan no kada sam ih upalio šok, sve preporuke! Veliko hvala ljubaznim djelatnicima koji su mi povratno javili da su zvučnici dostupni za kupovinu. Svakako se ponovno vidimo!

Schecter Solo-II Apocalypse Red Reign električna gitara

Ivica Glavočić

Fantastičan instrument. Ultra hot pickupi, odličan zvuk za rock i metal. Svaka komponenta je izuzetno kvalitetna, trpi bez pogovora maltretiranje, litre znoja, drži štim bez greške. Nakon skoro 3 godine svirke jedino što je otišlo je volume pot, ali to je potrošna roba i zamjena je za očekivati. Sve preporuke.

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Adis Hodzic

Rade svoj posao i vise nego dobro, super entry-level monitoring sistemcic. Definitivno bih preporucio ulaganje i u Eris Sub 8. Hvala, Audio Pro!

beyerdynamic DT 900 PRO X studijske slušalice

Darko Gorišek

Dobra cijena. Vrlo dobra kvaliteta izrade slušalica. Odličan zvuk, prozračan i detaljan. Nisu prenaporne basom, taman (nipošto preslab). Trenutno uparene sa iFi Zen DAC v2 - preporuka, zvuče vrhunski. Lijepo leže na glavi.

Solar Guitars S1.6FR Flame Blood Red Matte električna gitara

Josip Jakopovic

Kupio sam ovu gitaru, promijenio brend žica na Elixir 9-46, malo spustio floyd da action bude niži, osim toga, setup je bio savršen, gitara je fenomenalna, floyd drži štim savršeno, ne mogu biti zadovoljniji.

Mooer Prime P1 Gray gitarski efekt procesor

Ivica Glavočić

Igračka. Kupio sam ga za svirku na elektroakustičnoj gitari i za tu svrhu je dobar. Za eletričnu baš i ne, pojačala zvuče loše, sintetički i neprirodno, cab-ovi su očajni (nema IR), upotrebljivih ima samo 2-3, ostalo je baš jako loše. Efekti su srednja žalost, neki su OK, neki su katastrofa poput kompresora. Nakon dosta uloženog truda uspio sam dobiti upotrebljive osnovne patch-eve za električnu gitaru (clean, crunch, hard rock, solo) ali zvuk nije niti blizu modernim modelerima poput Nux-a ili Ampera, a Line6 POD GO ga pojede za doručak. Zaključak: za akustiku i vježbu je OK, sve ostalo, zaboravite.

PreSonus AIR12 aktivna zvučna kutija (Komad)

Zlatko Trivanovic

Nevjerovatna čistoća zvuka, kvalitetan i pouzdan zvućnik za široku primjenu.

Antelope Orion Studio Synergy Core audio sučelje

David Soldo

Jednom riječju SAVRŠENO! Ako u studiju trebaš puno inputa sa odličnim preampima this is the way to go!

IK Multimedia iRig Stream audio sučelje

Alessio Sponza

isplati se

Artikl je dodan u košaricu

Količina: