Novosti

Veljača 2021
anthill cover
Anthill logo

Anthill Audio Factory novi brand u ponudi

S ponosom Vas obavještavamo kako smo našu ponudu obogatili proizvodima još jednog domaćeg branda koji se specijalizirao za akustični tretman. Radi se o Anthill Audio Factory, a prve pošiljke su već stigle u našu zagrebačku poslovnicu.

Anthill Audio Factory novo je ime u svijetu profesionalnog audia, 100% domaći hrvatski brand čiji proizvodi kvalitetom i cijenama konkuriraju najvećim europskim tvrtkama. Nastao kao plod dugogodišnje suradnje nekolicine audio profesionalaca, AAF se specijalizirao za akustični tretman studijskih prostorija, režija, glazbenih slušaonica, konferencijskih dvorana i općenito prostora u kojima je kvaliteta zvuka presudna.

U paleti apsorpcijskih proizvoda trenutno se nalaze akustični paneli dostupni u tri dimenzije, tube trapovi za tretiranje dubokih frekvencija u kutovima prostorija te cloudovi s ugrađenim LED svjetlima namijenjeni vješanju na strop. Svi proizvodi su ručno rađeni u Hrvatskoj, sadrže kvalitetnu ECOSE kamenu vunu odličnih apsorpcijskih karakteristika, te su presvučeni akustički transparentnom tkaninom dostupnom u šest standardnih boja.

Pogledaj sve članke
recenzije kupaca

Artikl je dodan u košaricu

Količina: