Novosti

Travanj 2022
20220427 OC7, OD5, OC202 WL1 i OD505 WL1-vijest

Austrian Audio danas izbacio u prodaju četiri nova proizvoda!

Vrhunski audio inženjeri iz Beča danas su nas obradovali s četiri nova proizvoda - dva instrumentalna mikrofona i dvije mikrofonske kapsule. OD5 i OC7, dva nova instrumentalna mikrofona idealni su optimizirana za Vaše instrumente. OD5 sadržava aktivnu dinamičku kapsulu, dok OC7 je istinski kondenzatorski mikrofon. OC7 očarao nas je s otvorenom i transparentnom reprodukcijom zvuka i zahvaljujući OCC7 kapsuli s malom membranom on je idealan za korištenje sa svim instrumentima koji sadržavaju većinom živo kreirani zvuk. To uključuje sve vrste perkusijskih instrumenata (uključujući i snar ili tom bubnjarske elemente), ali vrhunske rezultate pruža i kod korištenja s pianom ili akustičnom gitarom. Otvoreni i svilenkasti zvuk također je pogodan i za korištenje sa svim ostalim žičanim instrumentima. Svestranost OD5 modela čini ga idealnom ‘radnom lokomotivom’ za razne aplikacije. Superioran je pri korištenju s gitarskim pojačalima kao i s puhačkim instrumentima, a savršen je za korištenje s raznim bubnjarskim elementima.
Osim ova dva mikrofona novitet su i OD505 WL1 i OC707 WL1 mikrofonske glave koje nam donose izvrsni Austrian Audio zvuk modela OD505 i OC707 i kod Shure™ bežičnih mikrofonskih sistema (tj. kompatibilni su za izmjenu mikrofonske glave kod Shure bežičnih mikrofonskih sistema).
I da, najbitniji detalj koji potvrđuje vrhunsku kvalitetu… “Made in Vienna. Again.”

Audio Pro Artist d.o.o. ekskluzivni je uvoznik za Austrian Audio program na području Republike Hrvatske. Obratite nam se s povjerenjem.
Kao i uvijek, za sva dodatna pitanja i informacije stojimo Vam na raspolaganju putem društvenih mreža, emaila, osobno u poslovnici ili putem telefona. Javite nam se!

Pogledaj sve članke
recenzije kupaca

Artikl je dodan u košaricu

Količina: