Novosti

Travanj 2020

ARHIVA VIJESTI

vijest-q220_desktop_platinum_vocal_promo_en_280x280

Desktop Platinum Vocal Promo

Nova posebna promocija iz Universal Audio laboratorija! Stvarajte vokalne snimke premium kvalitete uz pomoć Auto-Tune, Manley & UA pluginova koje dobivate na poklon uz kupovinu Universal Audio Apollo Twin ili Apollo x4 audio sučelja. Zvuči super, zar ne? Znamo! :)
Posebna Desktop Platinum Vocal Promo je u tijeku! Kupite bilo koje Universal Audio Apollo x4, Apollo Twin X, Apollo Twin MkII DUO ili Apollo Twin USB audio sučelje od strane autoriziranog UA prodavača (Audio Pro Artist d.o.o.) u vremenskom periodu od 1.4. do 30.6.2020. godine i na poklon dobivate do pet popularnih UAD pluginova - uključujući Antares Auto-Tune Realtime i Manley VOXBOX Channel Strip — naravno, kao što smo rekli, apsolutno BESPLATNO.

Više info. o pojedinim pogodnostima uz kupovinu pojedinog audio sučelja.

Kupite ovo:

Na poklon dobivate ove plug-inove:

Vrijednost pluginova
izražena u €

Apollo x4

Antares Auto-Tune Realtime Advanced, Manley VOXBOX
Channel Strip, Galaxy Tape Echo, Oxide Tape Recorder,
Pure Plate Reverb

1.095€

Apollo Twin X QUAD

Antares Auto-Tune Realtime Access, Manley VOXBOX
Channel Strip, Galaxy Tape Echo, Oxide Tape Recorder,
Pure Plate Reverb

895€

Apollo Twin X DUO ili
Apollo Twin USB

Antares Auto-Tune Realtime Access, Manley VOXBOX
Channel Strip, Galaxy Tape Echo, Pure Plate Reverb

746€

Apollo Twin mkII DUO

Antares Auto-Tune Realtime Access,
Galaxy Tape Echo, Pure Plate Reverb

447€

 

Detalji i ograničenja:
Ova ponuda vrijedi samo za kupce koji ostvare kupnju bilo kojeg novog Apollo x4, Apollo Twin X, Apollo Twin MkII DUO ili Apollo Twin USB audio sučelja od strane autoriziranog UA prodavača u vremenskom razdoblju od 1.4. do 30.6.2020. godine. Kupci su dužni izvršiti registraciju svojeg novog Apollo Desktop hardverskog sučelja najkasnije do 15.7.2020. kako bi mogli preuzeti svoje besplatne pluginove. Sva promotivna ispunjenja podliježu odobrenju od strane Universal Audio.

Pojedinosti o ispunjenju:
Nikakvi kuponi ili kodovi nisu potrebni. Svi kupci nakon što izvrše registraciju hardverskog sučenja biti će obaviješteni o svojim pluginovima. Ukoliko netko već posjeduje neki od besplatnih pluginova iz ovog paketa imati će mogućnost odabrati neki drugi plugin iz grupe s alternativnim pluginovima.

Pogledaj sve članke
recenzije kupaca

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Kristijan Slovenec

Izvrsni,topla preporuka :)

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Kristijan Slovenec

Izvrsni,topla preporuka :)

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Kristijan Slovenec

Izvrsni,topla preporuka :)

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Jadranko Dolovcak

Za te novce su i predobri, takoder preporuka !

Solid State Logic SSL 2 audio sučelje

Rino Sinobad

Jako sam zadovoljan, preampovi u ovom interfaceu su jako čisti,4K tipka odlično paše na vokalima, akustične gitare, piano.. sve preporuke svima koji žele studijski kvalitet svoje snimke uz dodatak par pluginova od SSL! :)

American DJ Mega 64 Profile Plus LED rasvjetno tijelo

Antonio Tkalec

Nedavno sam (pomalo skeptično) kupio 4 komada ovih SJAJNIH reflektora! Do tada sam koristio 36*3w reflektore (6 komada), koji se NIKAKO ne mogu mjeriti niti jačinom niti nevjerojatno lijepim nijansama boja sa ADJ-evima. ADJ je napravio nešto usitinu sjajno s ovim cijenovno pristupačnim reflektorima. Neki dan sam imao koncert na pozornici od 60m2 i (ne trebate vjerovati ako ne želite - ali ja sam to doživio pa vjerujem) sa samo 4 ova reflektora uspjeli smo prekrasno obojiti cijeli stage.....fenomenalni su. Planiram uzeti još 4 komada.

KRK Rokit RP5 G4 aktivni studijski monitor (Komad)

Igor Kauric

Nevjerovatno dobar near-field monitor za tu lovu.

Adam A77X aktivni studijski monitor (Komad)

Antonio Tkalec

Adam A77X su jedni od najboljih studijskih monitora na svijetu ove veličine i jačine (koja je dostatna za srednji do srednje veliki studio - dakle mogu biti near ili midfield). A77X NIJE dupli A7X - daleko od toga!!!!!!!! Ovi zvučnici ostavljaju iza sebe i A8X (čiji 8'' bass može biti problematičan za manje studije) te "juriša" prema top serijama SX iz Adam obitelji! Ovi zvučnici su toliko prilagodljivi (sami si podesite zvuk kako vam odgovara), toliko su kristalnog, jasnog i čistog zvuka da imate osjećaj da ste u najskupljem glazbenom studiju. Naravno - tada i finalni proizvod koji izlazi iz studija zvuči - SJAJNO! Koristeći Adam A77X - shvatio sam da do prije njih zapravo.....nisam niti znao raditi kako treba. Ti zvučnici mi dopuštaju da čujem ono što prije nisam. Npr. svi se mučimo sa low endom u našim snimkama (koliko "otkidati" low cut, koliko nabrijavati bass......itd), a A77X mi omogućava da slušajući referentne snimke (ovisno o vrsti glazbe koju radim) mogu gotovo identično postaviti EQ! Kod masteringa sam se preporodio - na njima se čuje i najmanje "preuveličavanje" kompresije! Večina zvučnika gotovo ne raspoznaje razliku izmđu pluginova i sprava, a s A77X čujem apsolutno SVE!!!!!! JAKO je važno da ih postavite pravilno u studiju - da nađete dobar "sweet spot" i samo je nebo granica. Prije kupnje ovih monitora, imao sam priliku isprobati razne modele (Adam A7X, A8X, Eve.....) ali A77X su bili točno to što sam tražio: 2 x 7'' bass koji mi daje dovoljno low end-a a opet ne "nabija okolo po studiju", mid freq koji je jednostavno SJAJAN zbog topline i ušima jako ugodnog zvuka te high end s kojim mogu raditi visoke soprane a da pritom prozori i čaše ne pucaju! Jednostavno - NAJBOLJI I NAJUGODNIJI monitori za svakodnevni rad u profi studiju!

Zoom H2n ručni snimač

gordana krizman

Izvanredan uređaj! Sve preporuke! Radim kao voditelj tiskovnog ureda, ali i dopisnik radijskih redakcija...dakle potrebe snimanja su najrazličitije, i u najrazličitijim uvjetima, od izjava, intervjua, snimanja sastanaka pa do tonskih memo zapisa u vožnji ... radim s ovim uređajem 6 godina, i uvijek je vrhunski odradio svaki teren, jednako kvalitetno kao i mnogo skuplji modeli drugih proizvođača. Zbog povećanja opsega poslova razmišljam o nabavi još jednog snimača, i znam da će oped biti jedan iz serije Zoom.

Denon DN-HP1100 DJ slušalice

Tomislav Smolcic

Izvrsne slusalice , kupljene na preporuku profi DJ-a mog prijatelja i prezadovoljan sam slusalicama. Preporucam ih svima koji bilo da zele slusati muziku s mobitela, mp3 playera ili se baviti profesionalno DJ-ingom zvucna izolacija im je besprijekorna uz izvrsna akusticna svojstva. I zbilja su povoljne. Puna preporuka, necete pogrijesiti odlucite li se na kupnju ovih po meni odlicnih slusalica!

Artikl je dodan u košaricu

Količina: