Novosti

Rujan 2021
vijest-audio_pro_artist_doo-Production Pack exspansion sept 2021 Promo (1)
vijest-audio_pro_artist_doo-Production Pack exspansion sept 2021 Promo (2)
vijest-audio_pro_artist_doo-Production Pack exspansion sept 2021 Promo (3)
vijest-audio_pro_artist_doo-Production Pack exspansion sept 2021 Promo (4)

Dodatno proširenje za SSL Production Pack dostupno svim novim SSL2/SSL2+ korisnicima

Dobra vijest za sve kupce koji planiraju izvršiti kupovinu SSL 2 ili SSL 2+ audio sučelja u narednom vremenu od 16.9.2021. do 1.1.2022. - SSL softverski Production Pack koji dolazi uz navedeno audio sučelje dodatno je prošireno s dodatnim softverskim paketom vrijednosti od čak cca. 400€. Dodatni softverski paket sastoji se od izuzetno svestranih i ‘miks-spremnih’ reverb procesora FlexVerb i apsolutno nenadmašnog alata za dinamičku obradu LMC+ Plug-ina - apsolutno besplatno (inače u redovnoj prodaji ovi softveri imaju cijenu od 398€) kao dodatak Vocalstrip i Drumstrip plug-inovima.
SSL Production Pack proširenje dostupno je svima novim SSL 2 i SSL 2+ korisnicima. Sve što trebate učiniti po izvršenoj kupovini je registrirati Vaše novo audio sučelje na službenoj SSL stranici u vremenskom roku prije .1.2022. i upisati Vaš iLok ID kako biste dobili Vaše LMC+ i FlexVerb pluginove apsolutno besplatno.

Audio Pro Artist d.o.o. ekskluzivni je uvoznik za Solid State Logic (SSL) program na području Republike Hrvatske. Obratite nam se s povjerenjem.

Kao i uvijek, za sva dodatna pitanja i informacije stojimo Vam na raspolaganju putem društvenih mreža, emaila, osobno u poslovnici ili putem telefona. Javite nam se!

Za prikaz artikala koji se nalaze u ovoj promociji kliknite OVDJE!

Pogledaj sve članke
recenzije kupaca

Artikl je dodan u košaricu

Količina: