Novosti

Veljača 2023
Snimka zaslona 2023-02-16 144624

Nord Stage 4 - potpuno novi standard!

Danas nam je poseban dan! Nord Stage 4, potpuno nova generacija legendarne klavijature ugledala je ‘svjetlo dana’. I ona nam postavlja potpuno novi standard u svijetu klavijatura! S intuitivnim novim dizajnom radne površine, premium tipkovnicom s trostrukim senzorom, potpunom efekt sekcijom za svaki layer i masivnim poboljšanjima unutar Nord višestruko nagrađivane tehnologije nova serija Nord Stage klavijature postavlja potpuno nove standarde.

POTPUNO NOVO ISKUSTVO

Nord Stage 4 sadržava potpuno novi dizajn radne površine s namjenskim LED kliznim potenciometrima za svaki layer, pružajući izniman pregled i fleksibilnost pri stvaranju zvukova i svirci uživo. Nova Preset Library biblioteka prepuna je inspirativnih zvukova klavira, sintisajzera i orgulja spremnih za korištenje odmah te za brzo i glatko stvaranje patchova. Layer Scene omogućava Vam neprimjetno prebacivanje između dvaju različitih postavki zvuka pritiskom samo na jedan gumb. Dodavanjem moćne nove Effect sekcije u kombinaciji sa svestranim opcijama pedala i vrhunskom tipkovnicom s trostrukim senzorom, Nord Stage 4 nudi potpuno novu razinu glazbenog izražaja.

PIANO

Nord Stage 4 dolazi s potpuno novom poboljšanom kolekcijom Grands, Uprights i Electric Piano zvukova iz ekskluzivne Nord Piano Library biblioteke u ukombinirane s novim značajkama kao što su dinamička kompresija i Unison.

SYNTH

Odjeljak Synth sa svoja tri neovisna layera temelji se na snažnom Nord Wave 2 Synth Engine pogonu koji uključuje i virtualnu analognu sintezu, samplove, FM i digitalne zvučne valove. Opsežna nova zbirka samplova iz Nord Sample Library nudi široku zvučnu paletu žičanih i bas instrumenata, zborova, gitara i još mnogo toga. Napredni arpeggiator ima nove polifone, gate i Pattern načine rada i može se koristiti za veliki izbor ritmičkih aplikacija s prilagodljivim uzorcima.

ORGULJE

Odjeljak orgulja sadrži Nord nagrađivane simulacije B3 Tonewheela, B3 basa, klasičnog Voxa i Farfisea kao i dva modela orgulja. Svi Nord Stage 4 modeli opremljeni su s novim fizičkim poteznicama s LED indikatorima za optimalno praktično iskustvo i pregled.

EFEKTI

Nord Stage 4 sadržava moćni novi efekt odjeljak koji Vam omogućava potpunu postavku efekata za svaki od layera. Opsežan raspon efekata uključuje novi Pump efekt za sinkroniziran tempo ili pedalom kontroliranu modulaciju bočnog lanca, novi Spin efekt i potpuno nove varijacije Reverb, Delay, Amps i Modulation efekata.

Nord Stage 4 dolazi u tri različite verzije:

Nord Stage 4 88 - opremljen s potpuno otežanom tipkovnicom s trostrukim senzorom (A-C) i fizičkim poteznicama s LED indikatorima.

 

Nord Stage 4 73 - opremljen s potpuno otežanom tipkovnicom s trostrukim senzorom (E-E) i fizičkim poteznicama s LED indikatorima.  

Nord Stage 4 Compact - opremljen sa polu-otežanom tipkovnicom sa 73 tipke i Waterfall trostrukim senzorom (E-E), aftertouch efektom  i fizičkim poteznicama s LED indikatorima.  

 

Također uz novu Nord Stage 4 liniju dolaze i nove pedale - Nord Triple Pedal 2 i Nord Single Pedal 2. To je potpuno nova linija premium pedala opremljenih s kontinuiranim senzorima koji Vam pružaju optimalnu dinamičku kontrolu. Lijeva i srednja pedala od modela Nord Triple Pedal 2 mogu se dodijeliti za kontrolu Pump efekta, Layer Scene, Program Changes, Rotor Speed efekata, itd. Obje pedale pružaju Vam pristup značajkama Pedal Noise i Half-Damping značajke  klavirske sekcije.  

Cijene? Još ništa ne znamo, ali budu uskoro kod nas na web stranici... budu bile prikazane OVDJE kad budu dostupne. Ali svakako, primamo narudžbe!

Za ostatak naše ponude Nord artikala kliknite na sljedeći link -> http://bit.ly/30l51Zw

Audio Pro Artist d.o.o. ovlašteni je prodajni distributer za Nord Keyboards program na području Republike Hrvatske. Obratite nam se s povjerenjem. Kao i uvijek, za sva dodatna pitanja i informacije stojimo Vam na raspolaganju putem fejsa, emaila, osobno u poslovnici ili putem telefona. Javite nam se!

Pogledaj sve članke
recenzije kupaca

Solar Guitars S1.6FR Flame Blood Red Matte električna gitara

Josip Jakopovic

Kupio sam ovu gitaru, promijenio brend žica na Elixir 9-46, malo spustio floyd da action bude niži, osim toga, setup je bio savršen, gitara je fenomenalna, floyd drži štim savršeno, ne mogu biti zadovoljniji.

Mooer Prime P1 Gray gitarski efekt procesor

Ivica Glavočić

Igračka. Kupio sam ga za svirku na elektroakustičnoj gitari i za tu svrhu je dobar. Za eletričnu baš i ne, pojačala zvuče loše, sintetički i neprirodno, cab-ovi su očajni (nema IR), upotrebljivih ima samo 2-3, ostalo je baš jako loše. Efekti su srednja žalost, neki su OK, neki su katastrofa poput kompresora. Nakon dosta uloženog truda uspio sam dobiti upotrebljive osnovne patch-eve za električnu gitaru (clean, crunch, hard rock, solo) ali zvuk nije niti blizu modernim modelerima poput Nux-a ili Ampera, a Line6 POD GO ga pojede za doručak. Zaključak: za akustiku i vježbu je OK, sve ostalo, zaboravite.

PreSonus AIR12 aktivna zvučna kutija (Komad)

Zlatko Trivanovic

Nevjerovatna čistoća zvuka, kvalitetan i pouzdan zvućnik za široku primjenu.

Antelope Orion Studio Synergy Core audio sučelje

David Soldo

Jednom riječju SAVRŠENO! Ako u studiju trebaš puno inputa sa odličnim preampima this is the way to go!

IK Multimedia iRig Stream audio sučelje

Alessio Sponza

isplati se

tc electronic HyperGravity Compressor pedala

Branko Jerbic

Izvrsna Compressor pedala, puno mogućnosti, sve preporuke...

Blackstar LT Metal pedala

Branko Jerbic

Imao sam puno veća očekivanja od ove pedale ali sam je ipak kupio jer je i takva ok za moje skromne potrebe...

Blackstar LT Dist pedala

Branko Jerbic

Sve preporuke, čvrsta, kompaktna, dobre kontrole, izvrsna distortion pedala...

Blackstar LT Dual overdrive pedala

Branko Jerbic

Kupio sam ju nedugo na sreću još po staroj cijeni i prezadovoljan sam pedalom koliko dobro i kvalitetno možeš podesiti ta dva kanala baš onako kako tebi odgovara po stilu i po guštu. Sve preporuke, sigurno se nećete razočarati...

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Husein Dupanović

Odlični i cijenom pristupačni. preporuka

Artikl je dodan u košaricu

Količina: