Novosti

Travanj 2019

ARHIVA VIJESTI

FLEXDSP_Update3

Predstavljamo Vam StudioLive Flex DSP update!

[UPDATED 3-28-19: The FLEX DSP Update is LIVE! GET IT!] Velika novost za sve vlasnike StudioLive III serije miksera - budite spremni za neka dramatična poboljšanja Vašeg miksera zahvlajujući StudioLive FLEX DSP update nadogradnji!

Ova nadogradnja (koja je odmah dostupna) sastoji se od:

 • Universal Control 3.0
 • UC Surface 3.0
 • StudioLive Series III Firmware 2.0
 • Capture 3.0
 • QMix-UC 3.0
 • Studio One 4.1.4

Nakon što ste završili s instalacijom gore navedenih softvera, dobiti ćete:

Novosti kod StudioLive Series III Firmware 2.0:

 • Imati ćete mogućnost postavljanja FatChannel kompresor i ekvalizator plug-inova na bilo koji izlazni bus simultano (ovo je kao dodatak na svaki ulazni kanal podržan kod prethodnog firmwarea).
 • Scene će biti nadograđene za poboljšanje tijeka rada projekta/scene
 • Deset visoko customiziranih korisničkih profila s dubokim custom postavkama dopuštenja
 • Odziv kliznog potenciometra je sada i do 50% brži
 • Nadopune ekrana su i više od 70% brže
 • Odziv osjetljivosti dodira na ekran je 90% brža
 • Učitavanje scena je do 75% brže
 • Povećan broj USB i AVB kanala: 128 (64 x 64) preko svakog USB-a i AVB-a

 

Imajte na umu da će ova nadogradnja restrukturirati Vaše postojeće scene - savijetujemo Vam da napravite backup prije vršenja ove nadogradnje. Kliknite OVDJE za upute kako izvesti backup.

Novosti kod Capture 3.0

 • Izvezite sesiju snimanja s Vašeg računala za reprodukciju sa SD kartice na Vašoj Series III konzoli
 • Izvoz i uvoz AAF datoteka radi kompatibilnosti s drugim DAW softverima.
 • Nove mjerne opcije koje uključuju Peak/RMS metar, podesivi RMS i VU-Hold vrijeme kako bi bolje odgovarale za više različitih slučajeva.
 • Sinkronizacija kanala po bojama s Series III mikerima.
 • Nadograđeno korisničko sučelje sa svjetlim i tamnim načinom rada za bolji pregled i različita okruženja.

Novosti kod StudioOne 4.1.4

 • Jednostavno ažuriranje za održavanje koje dodaje kompatibilnost s gore navedenim značajkama miksera

Novosti kod UC Surface 3.0:

 • Dodana podrška za sve gore navedene značajke koje su navedene iznad.

Kliknite OVDJE! za Firmware update instrukcije

Pogledaj sve članke
recenzije kupaca

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Kristijan Slovenec

Izvrsni,topla preporuka :)

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Kristijan Slovenec

Izvrsni,topla preporuka :)

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Kristijan Slovenec

Izvrsni,topla preporuka :)

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Jadranko Dolovcak

Za te novce su i predobri, takoder preporuka !

Solid State Logic SSL 2 audio sučelje

Rino Sinobad

Jako sam zadovoljan, preampovi u ovom interfaceu su jako čisti,4K tipka odlično paše na vokalima, akustične gitare, piano.. sve preporuke svima koji žele studijski kvalitet svoje snimke uz dodatak par pluginova od SSL! :)

American DJ Mega 64 Profile Plus LED rasvjetno tijelo

Antonio Tkalec

Nedavno sam (pomalo skeptično) kupio 4 komada ovih SJAJNIH reflektora! Do tada sam koristio 36*3w reflektore (6 komada), koji se NIKAKO ne mogu mjeriti niti jačinom niti nevjerojatno lijepim nijansama boja sa ADJ-evima. ADJ je napravio nešto usitinu sjajno s ovim cijenovno pristupačnim reflektorima. Neki dan sam imao koncert na pozornici od 60m2 i (ne trebate vjerovati ako ne želite - ali ja sam to doživio pa vjerujem) sa samo 4 ova reflektora uspjeli smo prekrasno obojiti cijeli stage.....fenomenalni su. Planiram uzeti još 4 komada.

KRK Rokit RP5 G4 aktivni studijski monitor (Komad)

Igor Kauric

Nevjerovatno dobar near-field monitor za tu lovu.

Adam A77X aktivni studijski monitor (Komad)

Antonio Tkalec

Adam A77X su jedni od najboljih studijskih monitora na svijetu ove veličine i jačine (koja je dostatna za srednji do srednje veliki studio - dakle mogu biti near ili midfield). A77X NIJE dupli A7X - daleko od toga!!!!!!!! Ovi zvučnici ostavljaju iza sebe i A8X (čiji 8'' bass može biti problematičan za manje studije) te "juriša" prema top serijama SX iz Adam obitelji! Ovi zvučnici su toliko prilagodljivi (sami si podesite zvuk kako vam odgovara), toliko su kristalnog, jasnog i čistog zvuka da imate osjećaj da ste u najskupljem glazbenom studiju. Naravno - tada i finalni proizvod koji izlazi iz studija zvuči - SJAJNO! Koristeći Adam A77X - shvatio sam da do prije njih zapravo.....nisam niti znao raditi kako treba. Ti zvučnici mi dopuštaju da čujem ono što prije nisam. Npr. svi se mučimo sa low endom u našim snimkama (koliko "otkidati" low cut, koliko nabrijavati bass......itd), a A77X mi omogućava da slušajući referentne snimke (ovisno o vrsti glazbe koju radim) mogu gotovo identično postaviti EQ! Kod masteringa sam se preporodio - na njima se čuje i najmanje "preuveličavanje" kompresije! Večina zvučnika gotovo ne raspoznaje razliku izmđu pluginova i sprava, a s A77X čujem apsolutno SVE!!!!!! JAKO je važno da ih postavite pravilno u studiju - da nađete dobar "sweet spot" i samo je nebo granica. Prije kupnje ovih monitora, imao sam priliku isprobati razne modele (Adam A7X, A8X, Eve.....) ali A77X su bili točno to što sam tražio: 2 x 7'' bass koji mi daje dovoljno low end-a a opet ne "nabija okolo po studiju", mid freq koji je jednostavno SJAJAN zbog topline i ušima jako ugodnog zvuka te high end s kojim mogu raditi visoke soprane a da pritom prozori i čaše ne pucaju! Jednostavno - NAJBOLJI I NAJUGODNIJI monitori za svakodnevni rad u profi studiju!

Zoom H2n ručni snimač

gordana krizman

Izvanredan uređaj! Sve preporuke! Radim kao voditelj tiskovnog ureda, ali i dopisnik radijskih redakcija...dakle potrebe snimanja su najrazličitije, i u najrazličitijim uvjetima, od izjava, intervjua, snimanja sastanaka pa do tonskih memo zapisa u vožnji ... radim s ovim uređajem 6 godina, i uvijek je vrhunski odradio svaki teren, jednako kvalitetno kao i mnogo skuplji modeli drugih proizvođača. Zbog povećanja opsega poslova razmišljam o nabavi još jednog snimača, i znam da će oped biti jedan iz serije Zoom.

Denon DN-HP1100 DJ slušalice

Tomislav Smolcic

Izvrsne slusalice , kupljene na preporuku profi DJ-a mog prijatelja i prezadovoljan sam slusalicama. Preporucam ih svima koji bilo da zele slusati muziku s mobitela, mp3 playera ili se baviti profesionalno DJ-ingom zvucna izolacija im je besprijekorna uz izvrsna akusticna svojstva. I zbilja su povoljne. Puna preporuka, necete pogrijesiti odlucite li se na kupnju ovih po meni odlicnih slusalica!

Artikl je dodan u košaricu

Količina: