Novosti

Travanj 2022
vijest-Solid State Logic The Bus Plus side Studio

Predstavljamo Vam THE BUS+, ultimativni SSL-ov bus kompresor

Kad se spomene SSL, prva asocijacija je SSL Bus kompresor. Od njihove prve komercijalne konzole SSL 4000 B u 1976. godini i na skoro svim koje su uslijedile, Bus Compressor je uvijek bio okosnicom središnjeg dijela konzole. Za mnoge vrhunske i svjetski poznate inženjere i producente, bus kompresor je i dalje najpouzdaniji alat za obradu audiosignala. Miksevi jednostavno zvuče bolje, potpunije i veće, imaju "šus" i kao da se s njim svi instrumenti lijepo uobliče i nađu svoje mjesto u miksu.

Predstavljamo vam THE BUS+, Solid State Logicovu najnoviju, vrhunsku i najsvestraniju inkarnaciju legendarnog kompresora do sada. Temelj dizajna ostaje vjeran izvornom te mu je dodano nekoliko jedinstvenih opcija i naprednih alata za obradu zvuka. Ako želite dobiti čist i pun zvuk kao s verzijom SuperAnalogueTM serije 9000, nema problema. Ako pak trebate siroviji i "čupaviji" zvuk poput onog na ranom 4000E modelu, ovaj uređaj može i to. Ili, ako vaši bubnjevi vape za "nabrijanom" i "zgaženom" paralelnom kompresijom, THE BUS+ je je idealni uređaj za vas.

Dizajn elektroničkog kruga BUS+ koristi samo komponente visoke kvalitete, kao što je 2181 THAT VCA u audio sklopu. Uz to je i nevjerojatno fleksibilan, nudeći četiri načina rada i tri različite opcije boja kompresije koje se mogu savršeno kombinirati za bilo koji glazbeni žanr. Ako i to nije dovoljno, THE BUS+ ima najnoviji dinamički ekvilajzer, Transient Expander i opsežne mogućnosti povezivanja i routinga.

Primamo prednarudžbe, više info. o cijeni uskoro! Za prikaz artikla na našoj web stranici kliknite na sljedeći link https://bit.ly/3rDxY14

Za ostatak naše ponude SSL artikala kliknite na sljedeći link http://bit.ly/2ytEDiM

Audio Pro Artist d.o.o. ekskluzivni je uvoznik za SSL program na području Republike Hrvatske. Obratite nam se s povjerenjem. Kao i uvijek, za sva dodatna pitanja i informacije stojimo Vam na raspolaganju putem fejsa, emaila, osobno u poslovnici ili putem telefona. Javite nam se! 

Pogledaj sve članke
recenzije kupaca

Artikl je dodan u košaricu

Količina: