Novosti

Travanj 2024
PROMOC1

PROMOCIJA PRODUŽENA: 1795€ u UAD pluginovima besplatno uz Apollo desktop audio sučelja

Nadogradite svoj studio sa zvukom svjetske klase iz Universal Audio. Kupci koji izvrše kupovinu Apollo Twin ili Apollo Solo audio sučelja na poklon dobivaju vrhunske UAD pluginove u vrijednosti od čak 1795€! Ovo je isti onaj paket pluginova koji dolazi uključen uz Apollo rack Heritage verzije, i to s punim kolekcijama Teletronix®, Fairchild®, Helios® i UA pluginova — pružajući vam najprecizniju biblioteku klasičnih analognih emulacija odmah po instalaciji. Ova promocija prvotno je vrijedila samo do 31.3.2024., ali "dobre vibracije" se šire iz Universal Audio, promocija je produžena do 30.4.2024.

U kupovinu nekog od sljedećih audio sučelja:

 • Apollo Twin X Quad HE
 • Apollo Twin X Duo HE
 • Apollo Twin USB HE
 • Apollo Twin MkII Duo HE
 • Apollo Solo HE
 • Apollo Solo USB HE
 • Apollo Twin X Quad
 • Apollo Twin X Duo
 • Apollo Twin X USB HE
 • Apollo Twin USB
 • Apollo Twin MkII Duo
 • Apollo Solo
 • Apollo Solo USB

Na poklon dobivate sljedeće pluginove u vrijednosti od 1795€

 • Helios™ Type 69 Preamp & EQ Collection
 • V76 Preamplifier
 • Fairchild® Tube Limiter Collection
 • Teletronix® LA-3A Classic Leveler
 • Oxide Tape Recorder
 • PolyMAX Synthesizer
 • Opal Morphing Synthesizer

Za prikaz artikala koji se nalaze unutar ove promocije kliknite na sljedeći link: http://tinyurl.com/Q124-1795

Pojedinosti i ograničenja

Ponuda vrijedi za kupce koji izvrše kupovinu kvalificiranog Apollo audio sučelja od ovlaštenog Universal Audio prodavača (Audio Pro Artist d.o.o.) u vremenskom periodu između 8. veljače i 30. travnja 2024. Nakon izvršene kupovine potrebno je registrirati svoje Apollo sučelje najkasnije do 15. svibnja 2024. kako bi dobili besplatne pluginove. Ova promocija ne može se kombinirati s drugim promocijama. Sva ispunjenja podložna su odobrenju tvrtke Universal Audio.

Pogledaj sve članke
recenzije kupaca

Adam T5V aktivni studijski monitor (Komad)

Josip Rakić

Kupio prije 3 godine u poslovnici u Zagrebu za potrebe kućnog studia. Od tada pa do sada, niti jednog problema i zvuk je kristalan kao i prvog dana. Najbolji je u klasi 5-inčnih monitora, koji se preporučaju za bedroom produkcije. Na prvo slušanje sam odmah rekao da je to to. Svaka preporuka!

PreSonus Eris 3.5 2nd Gen aktivni studijski monitori (Par)

Dominik Gašparić

Zvučnici kupljeni prije nešto više od 2 mjeseca, prvi studijski monitori u životu. Za tu cijenu best buy, zvuk kristalno čist, jasan, monitori od samo 50W, bio sam malo skeptičan no kada sam ih upalio šok, sve preporuke! Veliko hvala ljubaznim djelatnicima koji su mi povratno javili da su zvučnici dostupni za kupovinu. Svakako se ponovno vidimo!

Schecter Solo-II Apocalypse Red Reign električna gitara

Ivica Glavočić

Fantastičan instrument. Ultra hot pickupi, odličan zvuk za rock i metal. Svaka komponenta je izuzetno kvalitetna, trpi bez pogovora maltretiranje, litre znoja, drži štim bez greške. Nakon skoro 3 godine svirke jedino što je otišlo je volume pot, ali to je potrošna roba i zamjena je za očekivati. Sve preporuke.

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Adis Hodzic

Rade svoj posao i vise nego dobro, super entry-level monitoring sistemcic. Definitivno bih preporucio ulaganje i u Eris Sub 8. Hvala, Audio Pro!

beyerdynamic DT 900 PRO X studijske slušalice

Darko Gorišek

Dobra cijena. Vrlo dobra kvaliteta izrade slušalica. Odličan zvuk, prozračan i detaljan. Nisu prenaporne basom, taman (nipošto preslab). Trenutno uparene sa iFi Zen DAC v2 - preporuka, zvuče vrhunski. Lijepo leže na glavi.

Solar Guitars S1.6FR Flame Blood Red Matte električna gitara

Josip Jakopovic

Kupio sam ovu gitaru, promijenio brend žica na Elixir 9-46, malo spustio floyd da action bude niži, osim toga, setup je bio savršen, gitara je fenomenalna, floyd drži štim savršeno, ne mogu biti zadovoljniji.

Mooer Prime P1 Gray gitarski efekt procesor

Ivica Glavočić

Igračka. Kupio sam ga za svirku na elektroakustičnoj gitari i za tu svrhu je dobar. Za eletričnu baš i ne, pojačala zvuče loše, sintetički i neprirodno, cab-ovi su očajni (nema IR), upotrebljivih ima samo 2-3, ostalo je baš jako loše. Efekti su srednja žalost, neki su OK, neki su katastrofa poput kompresora. Nakon dosta uloženog truda uspio sam dobiti upotrebljive osnovne patch-eve za električnu gitaru (clean, crunch, hard rock, solo) ali zvuk nije niti blizu modernim modelerima poput Nux-a ili Ampera, a Line6 POD GO ga pojede za doručak. Zaključak: za akustiku i vježbu je OK, sve ostalo, zaboravite.

PreSonus AIR12 aktivna zvučna kutija (Komad)

Zlatko Trivanovic

Nevjerovatna čistoća zvuka, kvalitetan i pouzdan zvućnik za široku primjenu.

Antelope Orion Studio Synergy Core audio sučelje

David Soldo

Jednom riječju SAVRŠENO! Ako u studiju trebaš puno inputa sa odličnim preampima this is the way to go!

IK Multimedia iRig Stream audio sučelje

Alessio Sponza

isplati se

Artikl je dodan u košaricu

Količina: