Novosti

Svibanj 2021
cubasele_cubasisle_anima

Studiologic obnovio suradnju sa Steinbergom

Nakon velikog uspjeha prethodnih bundle kompleta Studiologic je obnovio suradnju sa Steinberg korporacijom, proširujući već bogati bundle komplet s dodatnim Wavelab LE softverom. Svi vlasnici Studiologic SL i Numa Compact 2/2x kontrolera do sada su na poklon u bundleu dobivali besplatnu kopiju Steinberg Cubase LE i Anima Synth softvera. Od sada ova promocija dodatno je obogaćena s Wavelab LE softverom za sve koji još nisu ostvarili benefite od prethodne promocije. I to nije sve, LS Mixface otvara sve funkcije Cubasis LE softvera za iPad koji također od sada ima i MIDI Learn funkciju.

Cubase LE i Anima Synth

Cubase LE je specijalna kompaktna verzija Cubase softvera koja koristi istu srž tehnologije kao i Cubase Pro. Pruža Vam sve osnovne alate za studijsko snimanje, uređivanje i miksanje - od početnih ideja sve do finalnog remek djela.Cubase LE je savršeni ulazak u svijet računalne glazbene produkcije i omogućava Vam moćne ‘jednostavne-za-korištenje’ softverske alate za sve glazbene žanrove. Anima Synth je wavetable instrument koji koristi HALion-ovu wavetable sintezu koja nadograđuje audio signal glatko u realnom vremenu baziranom na wavetable envelope krivulji.  

Cubasis EL Midi Learn i SL Mixface

Cubasis LE je kompaktna verzija Steinbergovog pojednostavljenog višedodirnog sekvencera za iPad uređaje koja Vam pruža isti izgled i osjećaj kao i njegov ‘veći brat’ Cubasis. Sve funkcije Cubasis LE verzije za iPad mogu biti otključane sa spajanjem na SL Mixface kontrolnu površinu. Jednostavno upravljajte s Cubasisom na daljinu putem Vašeg SL Mixface kontrolera, omogućite MIDI Learn opciju i jednostavno okrenite gumb ili klizni potenciometar na Mixface uređaju kako biste zadužili odabrani parametar.  

WaveLab LE

Potpuno mastering rješenje sa svim alatima koje ćete ikada trebati kako biste pokrili Vaš audio radni tok od početka do kraja. S podrškom globalne mreže ili mastering inženjera koji ga koriste, Wavelab je sam ključni sastojak za stvaranje svakog aspekta Vaših završnih master snimki - poput profesionalca.  

Kako do navedenih softvera?

Izvršite registraciju Vašeg kontrolera (SL88 Grand, SL88 Studio, SL73 Studio, SL Mixface) ili Numa Compact 2/2x na studiologic-music.com/account kako biste dobili kupon za preuzimanje Cubase LE, WaveLab LE i Anima Synth softvera sa službene Steinberg web stranice.   Izvršite preuzimanje Cubasis LE softvera s App Storea i povežite Vaš SL kontroler (SL88 Grand, SL88 Studio, SL73 Studio) ili Numa Compact 2/2x kako biste otključali punu verziju aplikacije.   Ova promocija vrijedi od 6.5.2021.  

Da li ste dobili kod prije 1.5.?

Novi bundle komplet koji sadržava WaveLab LE dostupan je za za sve koji su dobili kupon kod  nakon 6.5.2021. Ukoliko ste preuzeli kod prije navedenog datuma, Vaš kupon kod sadržava besplatne kopije za Cubase LE i Anima Sinth softvere, bez Wavelab LE softvera.  

Pogledaj sve članke
recenzije kupaca

Artikl je dodan u košaricu

Količina: