Novosti

Rujan 2021
vijest-LEWITT_ARTURIA-bundle_banner_template_EN

Uz kupnju Lewitt mikrofona Arturia Rev PLATE-140 i Pre 1973 GRATIS!

‘Mikrofonoljpci’ pozor! Listopad je mjesec koji donosi posebne pogodnosti u koliko ste u kupovini Lewitt mikrofona. Uz kupnju bilo kojeg Lewitt mikrofona na poklon dobivate Arturia Re PLATE-140 i Pre1973 plug-inove. Ova posebna promocija vrijedi od 30.9.2021. do 31.10.2021. Također bitna napomena, cijena svakog od navedenih plug-inova u normalnoj prodaji iznosi 99€, što znači da uz kupovinu Lewitt mikrofona dobivate poklon u vrijednosti od čak 198€. Posebna prilika koju ne treba propustiti, zar ne?

Rev PLATE-140 - osebujni, bogati i glatki plate reverb poznat po svojoj ‘za-miks-spreman’ čistoći i ‘crunchy’ pretpojačalu, rekreian u kombinaciji sa svim svojim materijalnim detaljima + retro izgled s futurističkim značajkama. Dodajte više prostora i topline na Vaše snimke.

Pre 1973 - legendarni britanski zvuk 70’ih, ‘korak unutra’ u svijet najluksuznijih studija, zvuk poznat po svojoj ‘grainy’ prezentnosti i najviše razine sjaja - plug-in vjerno redizajniran i namjenjen za moderne producente današnjice. Plug-in idealan za korištenje uz gitare i vokale.

Kako krajnji korisnik dobiva na poklon ova dva plugina?

Nakon što krajni korisnik (kupac) zaprimi Lewitt mikrofon, sve što treba napraviti je registrirati svoj novi Lewitt mikrofon putem interneta na myLEWITT web stranici. Nakon što se registracija validira kupac dobiva dva aktivacijska koda za navedene Arturia plug-inove i link prema Arturia web stranici gdje se oba plug-ina mogu preuzeti i aktivirati. - i to je to!

Za kompletnu ponudu Lewitt mikrofona kliknite OVDJE!

Pogledaj sve članke
recenzije kupaca

Artikl je dodan u košaricu

Količina: