Novosti

Srpanj 2024
vijest hr-q324_sphere_mics_price_reduction_dealer_graphics_EU.UK copy

Velike uštede na UA Sphere Modeling mikrofone + besplatni UAD pluginovi uz DLX model

Sphere je jedini mikrofonski modeling sistem koji vam omogućuje snimanje s do različitih 38 modela mikrofona u realnom vremenu te korištenje revolucionarnih značajki kao što su Dual Mode, IsoSphere i više uz Sphere Mic Collection softver koji je uključen u cijenu. Tijekom ovog srpnja trenutno uštedite na UA Sphere modeling mikrofone. Kupci koji izvrše kupovinu DLX modela dobit će Ocean Way Mic Collection pluginova potpuno besplatno (u vrijednosti od  272€).

Ukratko:

  • Izvrši kupovinu UA Sphere LX mikrofona i ostvari trenutnu uštedu.
  • Izvrši kupovinu UA Sphere DLX mikrofona i osim što ćeš ostvariti trenutku uštedu na poklon dobivaš i Ocean Way Mic Collection pluginova potpuno besplatno (u vrijednosti od  272€).

*Za korištenje Ocean Way Mic Collection pluginova potrebno je posjedovati Universal Audio UAD-2 DSP akcelerator ili Apollo audio sučelje.

Za webshop prikaz svih artikala iz ove promocije kliknite OVDJE!

Detalji i ograničenja:

Ova ponuda vrijedi za sve korisnike koji izvrše kupovinu navedenog Ua Sphere mikrofona od strane autoriziranog prodavatelja (Audio Pro Artist d.o.o.) u vremenskom periodu od 1. do 31.7.2024. Besplatna Ocean Way Mic Collection kolekcija pluginova dostupna je samo za kupce koji izvrše kupovinu UA Sphere DLX mikrofona. Kupci su dužni registrirati svoj mikrofon najkasnije do 15.8.2024. kako bi dobili navedene pluginove. Sva ispunjenja podložna su odobrenju tvrtke Universal Audio.

 

Također su u i neke druge novosti u svezi postojećih promocija:

Uštedite do 2.775€ u UAD pluginovima uz Apollo audio sučelja - Promocija je produžena do 31.7.2024.

Nadogradite svoj studio na elitnu razinu uz Apollo VIP Studio promociju! Iskusite audio izvrsnost s renomirana Universal Audio desktop i rack Apollo audio sučelja. Kupite podobni model iz promocije i priuštite si potpuno BESPLATNE premium UAD pluginove, uključujući Fender ‘55 Deluxe, Waterfall, Rotary Speaker, Galaxy Tape Echo i Polymax Synth - u vrijednosti do 2775€.

Kupi ovo sučelje

Besplatni pluginovi:

…u vrijednosti od:

Apollo Twin MkII DUO

Apollo Twin MkII DUO HE

Apollo Twin USB

Apollo Twin USB HE

Apollo Twin X USB HE

Apollo Twin X DUO

Apollo Twin X DUO HE

• Fender ‘55 Deluxe

• Waterfall Rotary Speaker

• Distortion Essentials Bundle

• Brigade Chorus

• Studio D Chorus

• Galaxy Tape Echo

• Polymax Synth

1357€

Apollo Twin X QUAD

Apollo Twin X QUAD HE

Apollo x4 HE

Pluginovi iz liste iznad 

+ Avalon VT-737 Tube Channel Strip

1684€

Apollo x6

Apollo x6 HE

Apollo x8

Apollo x8 HE

Apollo x8P

Apollo x8p HE

Apollo x16 HE

Pluginovi iz liste iznad

+ Sound City Studios

+ Hitsville Reverb Chambers

+ Empirical Labs Distressor

2775€

Detalji i ograničenja:

Ova ponuda vrijedi samo za korisnike koji izvrše kupovinu podobnog Apollo Desktop ili Rack audio sučelja od strane službenog distributera (Audio Pro Artist d.o.o.) u vremenskom periodu od 1.5.2024. do 31.7.2024. Korisnik je dužan izvršiti registraciju Apollo sučelja prije 15.8.2024. kako bi dobio besplatne pluginove. Sva ispunjenja podložna su odobrenju tvrtke Universal Audio. Ova promocija ne sadržava nikakve kupone ili kodove. Korisnik će biti obaviješten o novim pluginovima na računu nakon izvršene registracije novog Apollo sučelja. Ukoliko korisnik već posjeduje jedan ili više pluginova iz promocije on će imati na izbor odabrati neki drugi plugin iz adekvatnih grupa pluginova direktno na UA web stranici.

 

Novi UAD Essentials Edition komplet pluginova BESPLATNO uz kupovinu bilo kojeg UA mikrofona - Promocija je produžena do 31.8.2024.

Kupite bilo koji mikrofon iz Standard Serije, Sphere Modeling ili UA Bock i priuštite si novi komplet pluginova UAD Essentials Edition koji sadrži 11 UAD pluginova i virtualnih instrumenata, uključujući klasični Teletronix LA-2A kompresor, Pultec EQ, Oxide Tape Recorder i još mnogo toga. Vrijednost navedenog kompleta je 325 €, a u ovom slučaju za Vas potpuno besplatno!
 
Pojedinosti i ograničenja:
Ova ponuda vrijedi samo za kupce koji izvrše kupovinu kvalificiranog mikrofona iz Standard Serije, Sphere Modeling ili UA Bock od strane ovlaštenog UA prodavača (Audio Pro Artist d.o.o.)  u vremenskom periodu do 31. kolovoza 2024.
 
Za webshop prikaz svih artikala iz ove promocije kliknite OVDJE!
 

Besplatni UAD Essentials Edition bundle uz kupovinu bilo kojeg Volt USB audio sučelja - Promocija je produžena do 31.8.2024.

Priuštite si novo izdanje UAD Essentials softvera koje sadrži 11 UAD Pluginova i VST instrumenata uključujući i klasični Teletronix, LA-2A kompresiju, Pultec EQ, Oxide Tape Recorder i više. Vrijednost kompleta je 325€, a u ovom slučaju za vas - potpuno besplatno! Za više info o ovoj promociji kliknite OVDJE!

Pojedinosti i ograničenja

Ponuda vrijedi samo za kupce koji kupe kvalificirano Volt USB audio sučelje od ovlaštenog UA prodavača (Audio Pro Artist d.o.o.) u vremenskom periodu do 31. kolovoza 2024.

Za prikaz artikala koji se nalaze unutar ove promocije kliknite na sljedeći link: https://tinyurl.com/2023Q4Volt11

 
Pogledaj sve članke
recenzije kupaca

Adam T5V aktivni studijski monitor (Komad)

Josip Rakić

Kupio prije 3 godine u poslovnici u Zagrebu za potrebe kućnog studia. Od tada pa do sada, niti jednog problema i zvuk je kristalan kao i prvog dana. Najbolji je u klasi 5-inčnih monitora, koji se preporučaju za bedroom produkcije. Na prvo slušanje sam odmah rekao da je to to. Svaka preporuka!

PreSonus Eris 3.5 2nd Gen aktivni studijski monitori (Par)

Dominik Gašparić

Zvučnici kupljeni prije nešto više od 2 mjeseca, prvi studijski monitori u životu. Za tu cijenu best buy, zvuk kristalno čist, jasan, monitori od samo 50W, bio sam malo skeptičan no kada sam ih upalio šok, sve preporuke! Veliko hvala ljubaznim djelatnicima koji su mi povratno javili da su zvučnici dostupni za kupovinu. Svakako se ponovno vidimo!

Schecter Solo-II Apocalypse Red Reign električna gitara

Ivica Glavočić

Fantastičan instrument. Ultra hot pickupi, odličan zvuk za rock i metal. Svaka komponenta je izuzetno kvalitetna, trpi bez pogovora maltretiranje, litre znoja, drži štim bez greške. Nakon skoro 3 godine svirke jedino što je otišlo je volume pot, ali to je potrošna roba i zamjena je za očekivati. Sve preporuke.

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Adis Hodzic

Rade svoj posao i vise nego dobro, super entry-level monitoring sistemcic. Definitivno bih preporucio ulaganje i u Eris Sub 8. Hvala, Audio Pro!

beyerdynamic DT 900 PRO X studijske slušalice

Darko Gorišek

Dobra cijena. Vrlo dobra kvaliteta izrade slušalica. Odličan zvuk, prozračan i detaljan. Nisu prenaporne basom, taman (nipošto preslab). Trenutno uparene sa iFi Zen DAC v2 - preporuka, zvuče vrhunski. Lijepo leže na glavi.

Solar Guitars S1.6FR Flame Blood Red Matte električna gitara

Josip Jakopovic

Kupio sam ovu gitaru, promijenio brend žica na Elixir 9-46, malo spustio floyd da action bude niži, osim toga, setup je bio savršen, gitara je fenomenalna, floyd drži štim savršeno, ne mogu biti zadovoljniji.

Mooer Prime P1 Gray gitarski efekt procesor

Ivica Glavočić

Igračka. Kupio sam ga za svirku na elektroakustičnoj gitari i za tu svrhu je dobar. Za eletričnu baš i ne, pojačala zvuče loše, sintetički i neprirodno, cab-ovi su očajni (nema IR), upotrebljivih ima samo 2-3, ostalo je baš jako loše. Efekti su srednja žalost, neki su OK, neki su katastrofa poput kompresora. Nakon dosta uloženog truda uspio sam dobiti upotrebljive osnovne patch-eve za električnu gitaru (clean, crunch, hard rock, solo) ali zvuk nije niti blizu modernim modelerima poput Nux-a ili Ampera, a Line6 POD GO ga pojede za doručak. Zaključak: za akustiku i vježbu je OK, sve ostalo, zaboravite.

PreSonus AIR12 aktivna zvučna kutija (Komad)

Zlatko Trivanovic

Nevjerovatna čistoća zvuka, kvalitetan i pouzdan zvućnik za široku primjenu.

Antelope Orion Studio Synergy Core audio sučelje

David Soldo

Jednom riječju SAVRŠENO! Ako u studiju trebaš puno inputa sa odličnim preampima this is the way to go!

IK Multimedia iRig Stream audio sučelje

Alessio Sponza

isplati se

Artikl je dodan u košaricu

Količina: