Novosti

Veljača 2023
vijest-warm-audio-IMG_20230214_131149

Zašto odabrati Warm Audio?

Warm Audio tvornica osnovana je 2011. godine u “garaži” sljedeći jednostavne principe. Cilj im je bio stvoriti zvučno vrhunske proizvode za studio recording, ali uz to učiniti ih pristupačnima svakodnevnom glazbeniku ili inženjeru zvuka. Još od samog početka osnivač i predsjednik Bryce Young okupio je tim audio stručnjaka koji sveukupno imaju preko 50 godina radnog iskustva u razvoju, proizvodnji te marketingu i prodaji profesionalne audio opreme. Ovaj vješti tim koristi “Warm formulu” pri dizajniranju svakog pojedinog artikla koji su proizveli osiguravajući da Vam svaki proizvod osigura najbolji mogući zvuk, ali po cjenovno prihvatljivoj cijeni. Ekipa iz Warm Audio čini sve što je u njihovoj moći kako bi Vam pružili evoluirana audio rješenja za legendarne proizvode iz prošlosti.
Warm audio stvara popularnu i željenu profesionalnu audio opremu koja uključuje mikrofonska pretpojačala, dinamičke kompresore, ekvalizatore i mikrofone koji su dizajnirani, razvijeni i testirani u SAD, saveznoj državi Teksas. Do sada Warm Audio stvorio je više od 20 inovativnih proizvoda koje je plasirao na Pro audio tržište, a mnogi od njih u potpunosti su prepoznati i nagrađeni od strane renomiranih profesionalaca iz audio industrije, npr. TEC Awards, Sound On Sound Awards, Resolutions Awards, MusicTech Awards i Music Inc. Editors Choice Awards.

Warm audio koristi jedinstvenu kombinaciju opsežnog tehničkog znanja u dizajniranju i razvoju profesionalnih audio proizvoda dok u međuvremenu u potpunosti održava snažne odnose i partnerstvo s etabliranim vrhunskim proizvođačima komponenti (CineMag USA Transformers, Altran USA Transformers, Carnhill Transformers, Kenetek Opto Attenuator, JJ Tubes, Tung-Sol Tubes, itd.). Warm Audio jako blisko surađuje s nabrojanim dobavljačima kako bi Vam pružio samo najbolju glazbenu opremu najviše kvalitete. Ovi usmjereni napori kulminirali su višestruko nagrađenim proizvodima koji su postavili nove temelje mogućnosti u audio elektroničkoj industriji (2017. dobitnik TEC nagrade za hardver za obradu signala - WA-2A opto compressor).

Danas se Warm Audio proizvodi koriste širom svijeta u velikim događajima, kućnim i komercijalnim studijima za snimanje, u broadcastu, sakralnim objektima, itd.
Također, osim vrhunskih uređaja Warm audio proizvodi i vlastite kabele koji su zapravo švicarski “Gotham” kabeli, koji su desetljećima bili isključivi isporučitelj kabela za Neumann (neki su ih i od milja zvali “Neumann cable”).

Za prikaz naše ponude Warm Audio artikala kliknite OVDJE!

Audio Pro Artist d.o.o. ekskluzivni je uvoznik za Warm Audio program na području Republike Hrvatske. Obratite nam se s povjerenjem.
Kao i uvijek, za sva dodatna pitanja i informacije stojimo Vam na raspolaganju putem fejsa, emaila, osobno u poslovnici ili putem telefona. Javite nam se!

Pogledaj sve članke
recenzije kupaca

Solar Guitars S1.6FR Flame Blood Red Matte električna gitara

Josip Jakopovic

Kupio sam ovu gitaru, promijenio brend žica na Elixir 9-46, malo spustio floyd da action bude niži, osim toga, setup je bio savršen, gitara je fenomenalna, floyd drži štim savršeno, ne mogu biti zadovoljniji.

Mooer Prime P1 Gray gitarski efekt procesor

Ivica Glavočić

Igračka. Kupio sam ga za svirku na elektroakustičnoj gitari i za tu svrhu je dobar. Za eletričnu baš i ne, pojačala zvuče loše, sintetički i neprirodno, cab-ovi su očajni (nema IR), upotrebljivih ima samo 2-3, ostalo je baš jako loše. Efekti su srednja žalost, neki su OK, neki su katastrofa poput kompresora. Nakon dosta uloženog truda uspio sam dobiti upotrebljive osnovne patch-eve za električnu gitaru (clean, crunch, hard rock, solo) ali zvuk nije niti blizu modernim modelerima poput Nux-a ili Ampera, a Line6 POD GO ga pojede za doručak. Zaključak: za akustiku i vježbu je OK, sve ostalo, zaboravite.

PreSonus AIR12 aktivna zvučna kutija (Komad)

Zlatko Trivanovic

Nevjerovatna čistoća zvuka, kvalitetan i pouzdan zvućnik za široku primjenu.

Antelope Orion Studio Synergy Core audio sučelje

David Soldo

Jednom riječju SAVRŠENO! Ako u studiju trebaš puno inputa sa odličnim preampima this is the way to go!

IK Multimedia iRig Stream audio sučelje

Alessio Sponza

isplati se

tc electronic HyperGravity Compressor pedala

Branko Jerbic

Izvrsna Compressor pedala, puno mogućnosti, sve preporuke...

Blackstar LT Metal pedala

Branko Jerbic

Imao sam puno veća očekivanja od ove pedale ali sam je ipak kupio jer je i takva ok za moje skromne potrebe...

Blackstar LT Dist pedala

Branko Jerbic

Sve preporuke, čvrsta, kompaktna, dobre kontrole, izvrsna distortion pedala...

Blackstar LT Dual overdrive pedala

Branko Jerbic

Kupio sam ju nedugo na sreću još po staroj cijeni i prezadovoljan sam pedalom koliko dobro i kvalitetno možeš podesiti ta dva kanala baš onako kako tebi odgovara po stilu i po guštu. Sve preporuke, sigurno se nećete razočarati...

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Husein Dupanović

Odlični i cijenom pristupačni. preporuka

Artikl je dodan u košaricu

Količina: