Politika privatnosti

Politika privatnosti

Audio Pro Artist d.o.o. (u nastavku dokumenta Audio Pro) je tvrtka specijalizirana za djelatnosti maloprodaje i veleprodaje glazbenih instrumenata te profesionalne audio i rasvjetne opreme.

Zadovoljstvo kupaca i bliski odnos s kupcima jedan je od ključnih odrednica poslovanja Audio Pro. U tom smislu, Audio Pro je dodatne napore i inicijativu uložio u zaštitu privatnosti i zaštitu osobnih podataka svojih kupaca, dobavljača i partnera kako bi se uskladio s zahtjevima Opće Uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Ovom Politikom privatnosti objašnjeno je na koji način Audio Pro prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke te koja su Vaša prava privatnosti i na koji način ih možete ostvariti.

Kontakt podaci

Za sva pitanja vezana uz zaštitu Vaših osobnih podataka slobodno nam se obratite putem sljedećih kontakata.

Audio ProArtist d.o.o.
Bana J. Jelačića 64, 31220 Višnjevac
Tel: +385 31 350 222
Fax: +385 31 350 220
Email: info@audiopro.hr

Karlovačka Cesta 24A, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 3880 167
Fax: +385 1 3880 769
Email: marketing@audiopro.hr

 


Kategorije ispitanika čije podatke obrađujemo

 

  • Posjetitelji – potencijalni kupci koji dođu u prodajne prostore Audio Pro-a.
  • Kupci – fizičke osobe koje su izvršile kupnju u jednom od prodajnih prostora Audio Pro-a ili putem web trgovine.
  • Korisnici web trgovine – posjetitelji Audio Pro web trgovine koji su kreirali korisnički profil, ali nisu realizirali niti jednu kupovinu.
  • Osobe prijavljene na newsletter – osobe koje su se samovoljno prijavile da bi željele primati newsletter.


Ovisno o poslovnoj potrebi, obrađujemo sljedeće kategorije osobnih podataka:

Kategorija ispitanika
Kategorija osobnih podataka
Opis

 

 

Posjetitelji

Podaci prikupljeni sustavom video nadzora

Video zapisi

Korisnici web trgovine

Podaci za kreiranje profila

Ime i prezime

Spol (opcionalno)

Adresa

Grad

Poštanski broj

Telefon

E-mail

Kupci

Podaci nastali preslikom kartice

Ime i prezime

Broj kartice

Rok valjanosti kartice

Podaci iz obrasca za povrat poreza

Ime i prezime

Adresa

Broj putovnice

Podaci s potvrde o plaćanju

Ime i prezime

Adresa

Broj računa

Podaci za dostavu

Ime i prezime

Adresa

Telefonski broj

E-mail

Podaci sa servisnog obrasca

Ime i prezime

Adresa

Telefonski broj

E-mail

Podaci iz internog CRM sustava

Ime i prezime

Adresa

Poštanski broj

Telefon

E-mail

Podaci s računa

Ime i prezime

Adresa

Poštanski broj

Ime i prezime prodavača

Osobe prijavljene na newsletter

Podaci za prijavu na newsletter

E-mail

 

 


 

U koju svrhu obrađujemo osobne podatke?

Audio Pro obrađuje podatke u sljedeće svrhe.

Svrha obrade

Opis

Zakonita osnova

Zaštita poslovnog prostora, ljudi i imovine

Audio Pro u svrhu povećanja sigurnosti unutar poslovnice Zagreb ima implementiran sustav video nadzora.

Legitiman interes

Pružanje usluga krajnjim kupcima na prodajnim mjestima

Audio Pro u svrhu izvođenja obrada kao što su povrat poreza, dostava robe, ispunjavanje obveza iz garancije, izdavanje računa prikuplja osobne podatke kupaca. Prikupljanje spomenutih se odvija u svrhu pružanja cjelovite i kvalitetne usluge kakvu kupac i očekuje.

Realizacija kupovine (ugovora)

Pružanje usluga krajnjim kupcima putem web trgovine

Audio Pro nudi mogućnost sudjelovanja na aukcijama i mogućnost kupovine robe putem web shopa za sve posjetitelje javne web stranice trgovine, koji odluče kreirati vlastiti korisnički profil.

Legitiman interes

Informiranje i oglašavanje

Audio Pro svim posjetiteljima svoje službene web stranice daje mogućnost prijave na newsletter materijale, kroz koje vrši dodatno informiranje o proizvodima i uslugama koje nudi.

Legitimni interes

Praćenje posjetitelja na web stranicama

S ciljem praćenja posjetitelja web stranica, Audio Pro prati osnovne informacije putem Google Analytics rješenja. Detaljnije informacije dostupne su u našoj politici korištenja kolačića.

Legitimni interes

Jamstva i garancije

Audio Pro nudi jamstvo na proizvode u trajanju od 2 godine. Jamstveni rok teče od dana prodaje i važi dvije godine samo uz predočenje originalnog računa o kupnji. Kako bi se omogućila realizacija ove usluge, Audio Pro obrađuje osobne podatke svojih kupaca.

Realizacija kupovine (ugovora)

Dostava proizvoda

Za potrebe dostave kupljenih proizvoda, Audio Pro pohranjuje adrese svojih kupaca.

Realizacija kupovine (ugovora)

Reklamacija proizvoda

Kako bi se kupcima omogućila reklamacija proizvoda, Audio Pro obrađuje podatke o izvršenim kupovinama i artiklima.

Realizacija kupovine (ugovora)


 

Prava ispitanika

Audio Pro svim prethodno navedenim kategorijama ispitanika omogućuje realizaciju prava na privatnost i zaštitu podataka u skladu s GDPR uredbom temeljem članaka 12-21.

Audio Pro omogućuje ostvarivanje sljedećih prava:

  • Pravo na pristup informacijama
  • Pravo na ispravak
  • Pravo na brisanje
  • Pravo na ograničenje obrade
  • Pravo na prenosivost
  • Pravo na prigovor

U slučaju Vaše potrebe za realizacijom bilo kojeg od gore navedenih prava, slobodno nam se obratite na kontakt podatke navedene u uvodnom dijelu dokumenta.

Pokušati ćemo odgovoriti na Vaš zahtjev u najkraćem mogućem vremenu, najkasnije u roku od 30 dana.

Čuvanje podataka

S ciljem očuvanja i izgradnje kvalitetnog poslovnog odnosa, podatke o našim postojećim kupcima čuvamo 5 godina, odnosno nakon 5 godina podaci o neaktivnim kupcima se anonimiziraju, pri čemu prikupljeni podaci gube značajku osobnih podataka tj. izgubljena je mogućnost jednoznačne identifikacije kupca na temelju prikupljenih podataka.

Podatke o potencijalnim kandidatima za zapošljavanje čuvamo 2 godine, osim ako kandidat s navedenim nije suglasan.

Sukladno Općem poreznom zakonu, 11 godina čuvamo isprave na temelju kojih su podaci uneseni u dnevnik, glavnu knjigu i pomoćne knjige, porezne evidencije i obračune (podaci skupljeni u svrhu povrata poreza, dokazi o uplatama, izdani računi).

Sve snimke video nadzornog sustava prikupljene na lokaciji Karlovačka cesta 24A, 10 000 Zagreb, čuvamo 1 mjesec, nakon čega iste brišemo.

Podatke prikupljene u svrhu reklamacije kupljenih proizvoda od strane kupaca čuvamo 2 godine.

Prijenos i razmjena podataka s trećim zemljama ili internacionalnim kompanijama

Pristup osobnim podacima kupaca, vlasnika korisničkih računa i osoba prijavljenih na newsletter u nekim slučajevima imaju treće strane (pružatelji usluga održavanja web stranica i centralne poslovne aplikacije). Pristup podacima je ugovorno određen i eventualno kršenje sigurnosnih odredbi od strane trećih strana povlači pokretanje pravnih radnji prema spomenutima.

Sigurnosne mjere

Audio Pro u svom radu nastoji osigurati najviši mogući nivo zaštite osobnih podataka svojih kupaca. Kako bi isto proveo i u praksi, Audio Pro nakon proteka zakonski predviđenog vremena čuvanja podataka (5 godina) vrši anonimizaciju osobnih podataka neaktivnih kupaca.

Također unutar redovnog poslovanja, pristup osobnim podacima kupaca je organiziran po principu „need to know“ tj. pristup podacima je organiziran dodjelom korisničkih prava pristupa za svakog zaposlenika. 

 

recenzije kupaca

American DJ Mega 64 Profile Plus LED rasvjetno tijelo

Antonio Tkalec

Nedavno sam (pomalo skeptično) kupio 4 komada ovih SJAJNIH reflektora! Do tada sam koristio 36*3w reflektore (6 komada), koji se NIKAKO ne mogu mjeriti niti jačinom niti nevjerojatno lijepim nijansama boja sa ADJ-evima. ADJ je napravio nešto usitinu sjajno s ovim cijenovno pristupačnim reflektorima. Neki dan sam imao koncert na pozornici od 60m2 i (ne trebate vjerovati ako ne želite - ali ja sam to doživio pa vjerujem) sa samo 4 ova reflektora uspjeli smo prekrasno obojiti cijeli stage.....fenomenalni su. Planiram uzeti još 4 komada.

KRK Rokit RP5 G4 aktivni studijski monitor

Igor Kauric

Nevjerovatno dobar near-field monitor za tu lovu.

Adam A77X aktivni studijski monitor

Antonio Tkalec

Adam A77X su jedni od najboljih studijskih monitora na svijetu ove veličine i jačine (koja je dostatna za srednji do srednje veliki studio - dakle mogu biti near ili midfield). A77X NIJE dupli A7X - daleko od toga!!!!!!!! Ovi zvučnici ostavljaju iza sebe i A8X (čiji 8'' bass može biti problematičan za manje studije) te "juriša" prema top serijama SX iz Adam obitelji! Ovi zvučnici su toliko prilagodljivi (sami si podesite zvuk kako vam odgovara), toliko su kristalnog, jasnog i čistog zvuka da imate osjećaj da ste u najskupljem glazbenom studiju. Naravno - tada i finalni proizvod koji izlazi iz studija zvuči - SJAJNO! Koristeći Adam A77X - shvatio sam da do prije njih zapravo.....nisam niti znao raditi kako treba. Ti zvučnici mi dopuštaju da čujem ono što prije nisam. Npr. svi se mučimo sa low endom u našim snimkama (koliko "otkidati" low cut, koliko nabrijavati bass......itd), a A77X mi omogućava da slušajući referentne snimke (ovisno o vrsti glazbe koju radim) mogu gotovo identično postaviti EQ! Kod masteringa sam se preporodio - na njima se čuje i najmanje "preuveličavanje" kompresije! Večina zvučnika gotovo ne raspoznaje razliku izmđu pluginova i sprava, a s A77X čujem apsolutno SVE!!!!!! JAKO je važno da ih postavite pravilno u studiju - da nađete dobar "sweet spot" i samo je nebo granica. Prije kupnje ovih monitora, imao sam priliku isprobati razne modele (Adam A7X, A8X, Eve.....) ali A77X su bili točno to što sam tražio: 2 x 7'' bass koji mi daje dovoljno low end-a a opet ne "nabija okolo po studiju", mid freq koji je jednostavno SJAJAN zbog topline i ušima jako ugodnog zvuka te high end s kojim mogu raditi visoke soprane a da pritom prozori i čaše ne pucaju! Jednostavno - NAJBOLJI I NAJUGODNIJI monitori za svakodnevni rad u profi studiju!

Zoom H2n ručni snimač

gordana krizman

Izvanredan uređaj! Sve preporuke! Radim kao voditelj tiskovnog ureda, ali i dopisnik radijskih redakcija...dakle potrebe snimanja su najrazličitije, i u najrazličitijim uvjetima, od izjava, intervjua, snimanja sastanaka pa do tonskih memo zapisa u vožnji ... radim s ovim uređajem 6 godina, i uvijek je vrhunski odradio svaki teren, jednako kvalitetno kao i mnogo skuplji modeli drugih proizvođača. Zbog povećanja opsega poslova razmišljam o nabavi još jednog snimača, i znam da će oped biti jedan iz serije Zoom.

Denon DN-HP1100 DJ slušalice

Tomislav Smolcic

Izvrsne slusalice , kupljene na preporuku profi DJ-a mog prijatelja i prezadovoljan sam slusalicama. Preporucam ih svima koji bilo da zele slusati muziku s mobitela, mp3 playera ili se baviti profesionalno DJ-ingom zvucna izolacija im je besprijekorna uz izvrsna akusticna svojstva. I zbilja su povoljne. Puna preporuka, necete pogrijesiti odlucite li se na kupnju ovih po meni odlicnih slusalica!

Fatar (Studiologic) Numa Compact 2x stage piano

Benjamin Črnjak

Vrlo interesantna stage klavijatura. U nastavku ću navesti ukratko općenito mišljenje o klavijaturi, a zatim izdvojiti ZA|PROTIV stavke za Numa Compact 2x. Moram priznati da me klavijatura zaista ugodno iznenadila svojim mogućnostima za ovu cijenu. Iako su tipke semi-weighted, moguće je podosta dobro kontrolirati dinamiku. Količina zvukova koju klavijatura nudi je zaista impresivna, iako nisu naravno svi iskoristivi (naravno, ovisi o vlastitim preferencijama, a o ukusima se ne raspravlja!). Definitivno moram i spomenuti aduta ove klavijature, a to je upravo kako ime kaže "Compact", vrlo malena klavijatura. Kada je prvi puta izvadite iz kutije, misliti ćete da Vam je prodana klavijatura sa 76, a ne 88 tipki! Zaista je tako! Što se tiče zvučnika, driveri ove veličine ne mogu stvoriti "čudo" od zvuka, ali definitivno su idealni za vježbanje, možda i neku manju svirku u malom prostoru. Definitivno palac gore za zvučnike na klavijaturi koja pripada 'Stage' segmentu, ali ne očekujte puno. Za kraj, valja reći kako moramo biti i realni i razumjeti kako ne može klavijatura od 5000kn zamijeniti klavijaturu koja košta 15000 ili 20000kn, ali da može biti kompaktna, početnička konkurencija i možda klavijatura koja će "zaraditi" onu od 15000kn ili 20000kn, definitivno može! Evo i nekoliko ZA i PROTIV "crtica" ZA: - Vrlo malena i lagana klavijatura (7kg) ne predstavlja veliki (gotovo nikakav) problem u transportu - Većina zvukova iz sekcije Piano, E. Piano, Organ, Synth i neki drugi zvukovi podosta su dobro napravljeni i ako znate, moći ćete iz te klavijature izvući jako dobar sound. - Firmware se vrlo lako ažurira preko računala (ako će biti dostupnih ažuriranja, naravno. Već ih je bilo za Compact 2, stoga ne vidim zašto ne bi bilo za 2x) - Cijena klavijature možda se čini i ne baš tako malena, ali kada vidite koliko toga ovaj mali Compact može, mislim da cijena više neće biti velika. PROTIV: - Kod većine zvukova klavijatura nudi opciju mijenjanja različitih parametara istih, ali ne i kod svih! Zato sam se razočarao za neke zvukove (npr. neke orgulje koje imaju lijep "Capel" zvuk koji bi bio još bolji da ga se može gradirati na zvuk "Pipe" organ, ali na njemu jednostavno to ne funkcionira :/ ) - Žao mi je što ova klavijatura nema "seamless trasitions" (bez gubitka zvuka pri promjeni programa), ali to ni ne očekujem od klavijature ovog cijenovnog segmenta. Zaključak: Preporučam ovu klavijaturu onima koji ulaze u svijet glazbe, onima koji se žele upoznati sa nekim mogućnostima stage klavijature, onima koji traže dobar omjer dobiveno/cijena te svima koji žele kompaktnu klavijaturu, vrlo dobrih i različitih zvukova, koja se može iskoristiti kako kod kuće, u studiju ili na pozornici.

Jay Turser JT-300V Black električna gitara

mario babić

Kako i piše -odličan odnos cijene i kvalitete; uglavnom, nakon tjedan dana izuzetno sam zadovoljan, nema većih problema s gitarom, manje sam riješio - malo pobrusio pragove i podesio urez na konjiću za visoki E jer je otvoren zvučao kao da sviram sitar, sve ostalo je OK, sve ono pozitivno što se može naći na net-u i zbog čega sam se i odlučio za JT, stoji.

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Bruno Rakonić

Vrhunski monitori, jako glasni za svoju veličinu!!! Svaka preporuka ;)

Carvin Vintage Tweed 16E gitarsko pojačalo

Bruno Šmit

Recenzija koju sam dosta davno pisao na jednom portalu. Evo da predstavim ovaj mali "draguljčić" koji je direktna konkurencija dobro poznatom i vrlo popularnom Fender Blues Junioru. . Carvin je inače firma koja se bavi proizvodnjom kvalitetnih gitarskih pojačala, audio sistema, ozvuke i gitara (Carvin Kiesel). Na internetu sam pročitao dosta mišljenja kako je Carvin "butik" firma ali se ja baš ne bi složio mada je izrada stvarno vrlo vrlo kvalitetna. Nažalost, Carvin odnedavno više ne proizvodi pojačala. I počinjemo.... IZRADA: Riječ je o čistokrvnom cijevnom Combo pojačalu malih dimenzija i relativno male težine. Nema nikakvih čipova, tranzistora niti išta slično u njemu, samo čisti cijevni signal. U predpojačalu su tri 12AX7 od kojih je prva ulazna lampa, druga služi za Spring Reverb dok je treća obrtačica faze. Klasičan dizajn i tu se nema što dodati. U izlaznom djelu pojačala snage imamo dvije EL84 i ukupna snaga je deklarirana na 16W u pentodnom modu rada dok je u triodnom modu snaga 5W (na stražnjem panelu imamo Switch za odabir moda rada "pentoda / trioda" ). Tu bi dao "prvu packu" Carvinu... Pojačalo tvornički dolazi sa Sovtek lampama koje su po meni užasan odabir i s kojima pojačalo zvuči pomalo tupo. Sovtek je nekada bio dobar i oni koji su prije dvadesetak godina imali njihove lampe znaju i čemu govorim. Danas je to samo jedno "veliko ime" koje je zabrljalo... Trebali su staviti JJ lampe koje su u principu i nešto jeftinije a pojačalo radi puno zdravije i čišće s njima. Od kontrola imamo Soak (ekvivalent Gaina), Volume, Bass, Middle, Treble i Reverb, klasika... Sve je napravljano u Vintage stilu kako i ime govori i to su stvarno vrlo lijepo napravili. Pojačalo je savršeno obloženo Tweed tkaninom i koliko god gledao u nju nisam mogao naći loš spoj. Ništa bitno ali je lijepo vidjeti da se netko dobro potrudio oko presvlačenja pojačala što upućuje i na pažnju prilikom ostale izrade. Fender je tu recimo znao podosta puta zabrljati. Nebitno manje više ali opet... Jedini efekt u pojačalu je lampaški pogonjen Spring Reverb i radi fantastično. Jako je lijepo pogođen voicing samog Reverba i koliko god ga odvrnuli neće dati plivanje gitare u reverbu nego uvijek čisti ton. Naravno, može ga se i ekstremno odvrnuti. Na stražnjem panelu imamo još , uz spomenuti Switch za odabir moda rada, izlaz za zvučnik na 8 Ohma i to je to... Tu bi opet udjelio jednu packu Carvinu... Naime, uz ovu Combo verziju pojačala Carvin proizvodi i glavu. Na glavi imamo selekciju izlazne impedance što je vrlo korisno jel nam daje mogučnost prikapčanja bilo kakvog zvučnika. Uz to ima i dva paralelna izlaza. Pretpostavljam da se radi o potpuno istim pojačalima i ne vjerujem da glava ima drugačiji izlazni trafo od Combo verzije tako da su stvarno mogli ponuditi tu selekciju i na Combo modelu. Ovo pojačalo možete birati prilikom kupovine sa Carvin G12 zvučnikom ili dobro poznatim Celestion Vintage 30. Moje pojačalo ima Celestiona. Nažalost, nisam nikada probao Carvinov V12 pa ne mogu suditi ali mogu samo reći da je njegova cijena 39$ pa ako nekoga zanima... Nije skup i vjerujem da ću ga možda čak i kupiti pa neka se nađe... ZVUK: Kao što mu ime i govori... Vintage... Ton je jako čist, krupan i vrlo vrlo topal. Pojačalo je dosta izraženo u low midovima tako da mu ne fali ni malo dubine a zahvaljujući takvom Voicingu jako dobro prihvaća Drive pedale što je jako veliki plus. EQ kontrole su vrlo učinkovite i može se dobiti jako velika paleta zvukova. Soak kontrola znatno podiže duboke kao i sam volumen zvuka pa ne treba pretjerivati sa Bas potenciometrom. Soak je inače "Gain" na ovom pojačalu i kad se odvrne do kraja dobije se neki blagi OD. Odvrtanjem Volumena do kraja dobije se nešto fluidniji ton. Po mom mišljenju, kad se ovo pojačalo natjera u Drive malo je pretvrd i baš mu nedostaje bilo kakva OD pedala čisto da ga malo omekša za neki solo. Zvuk je inače nekako u smjeru Voxa ali nešto krupnijeg tona. Dovoljno je glasno za neke manje klupske svirke ali nije baš za neke veće koncerte. Uz dobro ozvučavanje bi vjerovatno išlo ali ipak je to pojačalo male snage. U triodnom modu rada kompletno pojačalo se malo zatamni i zvuk je nešto malo mekši. Ja ga inače sviram sa Bossovim DS-1 i MI Audio Crunch Boxom i to radi fantastično. ZAKLJUČAK: Ovo pojačalo nema veliku cijenu i za malo novaca se može dobiti izuzetno lijep i topao ton. Odlično zvuči na tiho i stvarno radi savršeno u ulozi kućnog pojačala. Ni u jednom stupnju glasnoće ne zvuči raspadnuto i neupotrebljivo. Vrlo zgodan ton u smjeru Keith Richardsa se dobije sa Telecasterom ali isto tako jako lijepo radi i sa Humbuckerima. Prije desetak godina sam imao ovo pojačalo i zamjenio ga nakon nekog vremena za Blues Juniora i bome požalio. Fender ima bolji zvuk kad se pojačalo natjera u Drive ali Carvin je puno bliže filozofiji naziva. Uz to, Carvin ipak ima puno ljepši Clean a uz to i puno učinkovitiji EQ što je uvijek veliki plus. Oba pojačala su odlična i u biti nema zamjerke ali bi trebalo dobro razmisliti između ta dva i dobro odvagnuti jer koliko god su slični ipak su i dosta različiti. Moj glas svakako ide Carvinu...

PreSonus HD9 slušalice

Ivan Jelić

Odlične slušalice u omjeru cijena - kvaliteta. Odličan bass, kristalan zvuk...mrvicu visokog tona ne bi škodilo ali i ovako je odlično. Izolacija je isto tako odlična, kad ih stavite na uši ništa ne čujete osim svoje glazbe. Za svaku pohvalu - IDL Studio

Artikl je dodan u košaricu

Količina: