Reference

ARTISTI

Domaći glazbenici sa imenom koji su u doticaju sa našim uređajima.

Marijan Brkić - B.R.K. (Parni Valjak)
2015

Marijan Brkić - B.R.K. (Parni Valjak)

Skladatelj, pjevač, gitarist, tekstopisac i aranžer. Svirao u mnogim renomiranim bendovima Hr. Poput Parnog Valjaka, Prljavog Kazališta itd. Za stabilan rad svog lampaškog pojačala koristi Furman AR-2306 AC Line Regulator. U studijskom radu se odlučio za nagradnu kombinaciju, koju ćine izmedu ostaloga: TC POWERCORE FIREWIRE, TC Electronic VSS 3 REVERB, Universal Audio UAD 1E EXPRESS PACK, Focusrite LIQUID MIX.

Nebojša Buhin - Nebo
2015

Nebojša Buhin - Nebo

Gitarist, (dobitnik četiri nagrade "Status" za najboljeg električnog /akustičnog gitaristu u kategoriji pop-rock glazbe, te dobitnik nagrade PORIN 2008. za najbolji instrumentalni album) ljubitelj je Line6 gitara i vršni poznavalac njihovih mogučnosti. Svira Line6 Variax 700 Tremolo gitaru u kombinaciji s Line6 Veta II pojačalom ili akustične gitare Line6 Variax 300 Nylon i Line6 Variax Acoustic 700, a svojom svirkom, stilskom mješavinom bluesa i pop-rocka, dotiče se jazza i countrya, a Nebojšino sviranje gitare - električne, akustične, Dobro gitare i slidea - je iznimno i uvijek fascinantno.

Igor Delač
2015

Igor Delač

Najpopularniji vokalni solista u Slavoniji i Baranji, također poznat u cijeloj Hrvatskoj, odlučio se na RODE S1 mikrofon, te rekao samo riječi hvale za S1. Igor koristi i osobni sistem monitoringa: TC Voice Solo, koji mu daje punu kontrolu na bini.

Šima Jovanovac
2015

Šima Jovanovac

Legenda Hrvatske tamburaške glazbe i vlasnik tonskog studija, predstavnik šokačkog slavonskog melosa, plodan skladatelj, te jedan od voda i utemeljitelja tamburaškog pokreta, poznat i kao organizator mnogih događaja koje u novije doba ozvučava s KV2 Audio sistemima i za koje osobno kaže da su nešto najbolje što je ikada čuo. Šimin omiljeni instrument je Clavia Nord C1 – dvomanualni organ !!!

Damir Lipošek - KEX (Prljavo Kazalište)
2015

Damir Lipošek - KEX (Prljavo Kazalište)

KEX, jedan od najtraženijih gitarista trenutno u Hrvatskoj. Bivši gitarista Prljavog Kazališta, sudionik hrvatskog Band Aid-a, radio s Prljavim Kazalištem, Severinom, Giboniem, ITD-bandom, svira s Thompsonom...u svome radu koristi t.c. Electronic G-Force - proslavljeni gitarski procesor renomiranog Danskog proizvodača, koji podržava Lipošekove majstorije.

Željko Nikolin (Miroslav Škoro Band)
2015

Željko Nikolin (Miroslav Škoro Band)

Skladatelj, aranžer i klavijaturist u pratećem bendu Miroslava Škore, surađivao s Krunoslavom Kićom Slabincem, Vinkom Coce, Martom Nikolin, Stjepan Jeršek Štefom, Prvom Ligom, Lyra, Verom Svobodom i mnogim drugima, u svome studijskom djelovanju vrlo rado koristi Oktava mikrofone. Uz već spomenuto i mnoge druge produkte koje može naci u AUDIO-PRO, poput Lexicon MX400XL.

Jura Stublić (grupa FILM)
2015

Jura Stublić (grupa FILM)

Frontmen grupe Film, koja je tijekom osamdesetih oduševljavala svojim nastupima, na prostoru cijele bivše Jugoslavije, kao jedan od najslušanijih bendova tog vremena. Jura kao vrhunski znalac u svome studiju za monitoring i slušanje glazbe koristi iskljucivo DYNAUDIO BM12A monitore. Za Live izvedbe se Jura odlučio na Allen&Heath GL 2400 s 24 kanala, mixer koji trenutno nema konkurenciju na Europskom tržištu u omjeru cijena/kvaliteta.

Slavonske Lole
2015

Slavonske Lole

Cijenjeni tamburaški sastav, tvorci brojnih hitova poput: Sve je ona meni svoje tambure ozvučavaju isključivo Audio Technica mikrofonima, a omiljeni im je Audio-Technica PRO35x – mikrofon specijalno dizajniran za ozvućavanje akustičnih instrumenata, uz to još i daljinski! U želji za postizanjem što prirodnijeg i snažnijeg zvuka svojih tambura priuštili su sebi vrhunsko pojačalo Lab Gruppen FP 10000 Q-SP. Potrebno je još istaknuti da su sve ono gdje je bilo potrebno upotrijebiti kabel koristili isključivo vrhunske KLOTZ kabelove.

Boris Đurđević (Colonia)
2015

Boris Đurđević (Colonia)

Kompozitor i tvorac hit pjesama Jacques-a, Borisa Novkovića, ŽanaMari, BigBrother-ovih himni i naravno Mega popularne Colonije, je ljubitelj t.c. electronic uređaja. Medu omiljenima mu je t.c. Powercore PCI MKII kartica s t.c.-ijevim softverima i t.c. Powercore Express upgrade-om.

Vlado Soljačić - Sojka (Opća Opasnost)
2015

Vlado Soljačić - Sojka (Opća Opasnost)

Gitarist legendarne i kultne Županjske rock grupe "Opća Opasnost" poznate po hitovima "Jednom kad noć", "Treba mi nešto jaće od sna" i po nešto novijim hitovima "Uzalud sunce sja" i "Pobjeg'o sam" tjekom svojih nastupa često svira na Washburn N4 električnoj gitari, a kada su efekti u pitanju on koristi t.c. electronic G-System i Nova System efekt procesore. Osim već navedenih uređaja Sojka koristi i sljedeće uređaje: t.c. electronic Polytune, AKG WMS40 PRO FLEXX INST. SET i Furman P-1400 AR-E Power Conditioner.

Branimir Jovanovac - Bani (Opća Opasnost)
2015

Branimir Jovanovac - Bani (Opća Opasnost)

Producent i klavijaturist kultne Županjske rock grupe "Opća Opasnost" poznate po hitovima "Jednom kad noć", "Treba mi nešto jaće od sna" i po nešto novijim hitovima "Uzalud sunce sja" i "Pobjeg'o sam" tjekom svojih nastupa svira na Clavia Nord Stage 2 klavijaturi, te još koristi i M-Audio EX-P pedalu, Konig & Meyer X Keyboard stalak.

Igor Kolić (Opća Opasnost)
2015

Igor Kolić (Opća Opasnost)

Basist kultne Županjske rock grupe "Opća Opasnost" poznate po hitovima "Jednom kad noć", "Treba mi nešto jaće od sna" i po nešto novijim hitovima "Uzalud sunce sja" i "Pobjeg'o sam" tjekom svojih nastupa koristi bas glavu Hartke HA3500 u kombinaciji sa bas kabinetima Hartke 410XL i Hartke 115XL, a za savršen štim se brine Behringer Racktuner BTR2000 štimer u rack kućištu.

Alen Bajd (DJ i Producent)
2015

Alen Bajd (DJ i Producent)

DJ i Producent, nagrađivani remixer svjetski poznatih hitova izvođača kao što su; Maroon 5, Alexsandra Stan, DJ Fame & Eric Sharp, Pink Floyd, ljubitelj je Native Instruments uređaja i softvera. Među omiljenima mu je Native Instruments Traktor Kontrol X1, Native Instruments Maschine, Adam S4X-H iAllen&Heath Xone:92.

Berislav Blažević (Parni Valjak)
2016

Berislav Blažević (Parni Valjak)

Dugogodišnji klavijaturist legendarnog zagrebačkog rock banda "Parni Valjak" poznatog po "evergreen" hitovima "Sve još miriše na nju", "Lutka za bal", "Ivana", "Jesen u meni", "Zagreb ima isti pozivni" itd. već dugi niz godina na svojim gažama redovito koristi Clavia Nord Stage 76 EX klavijaturu koja mu daje jedinstveni i karakteristični zvuk.

Nikolina Romić - Nina
2015

Nikolina Romić - Nina

Mlada pjevačica i miljenica mlađih posjetitelja Zagrebačke klubske scene pri svojim nastupima koristi RODE M1 dinamički mikrofon.

Drago Laban
2017

Drago Laban

Legendarni osječki gitarist još iz zlatnih godina osječkog rock ‘n rolla koji je svirao i pratio mnoge velikane hrvatske glazbe po koncertima širom europe i svijeta.

Damir Vojvodić
2017

Damir Vojvodić

Legendarni osječki gitarist iz 80’ih godina pa sve do dana današnjeg! Rijetki su oni koji nisu nikad čuli legendarni osječki hit “Bijeli Cadillac” od OK benda s karakterističnim i melodičnim solažama - Damir je odgovoran za njih!

Mario Lovaković (DJ Umbo)
2017

Mario Lovaković (DJ Umbo)

Funk DJ i producent s mnogim stranim izdanjima na internacionalnom tržištu.

Tomislav Mandarić (Thompson bend)
2017

Tomislav Mandarić (Thompson bend)

Gitaristički virtuoz s nadimkom “Kralj” i strastveni ljubitelj motora koji je svirao s mnogim heavy-metal bendovima iz splitske scene, ali je najpoznatiti po svojoj suradnji s M.P. Thompsonom.

Mia Dimšić
2017

Mia Dimšić

Mlada osječka country-pop pjevačica karakteristične boje glasa i dobitnica nagrade za najbolju pjevačicu 2016. godine koja izvodi velike radijske hitove “budi mi blizu”, “slobodna” i “život nije siv” u svom radu koristi Peavey Peavey JD-AG3 Jack Daniel's Acoustic - Aged Barrel Finish akustičnu gitaru koja se može vidjeti i u njenim snimljenim spotovima.

Tibor Sabo - MC Rima aka. Čepin OG (MC Battle freestyle prvak Hrvatske)
2017

Tibor Sabo - MC Rima aka. Čepin OG (MC Battle freestyle prvak Hrvatske)

MC RIMA aka. Čepin OG, rapper, producent, DJ i MC Battle freestyle prvak Hrvatske, član svjetske Original Skillz Crew Worldwide Zulu Nation ekipe.

Livio Berak (Divlje Jagode)
2017

Livio Berak (Divlje Jagode)

Vrhunski gitarist i fantastičan rock vokal koji je ujedno bio osnivač kultne rock grupe ‘Speed’ koja je žarila i palila po slavoniji i široj okolici s legendarnim rock hitovima, a u današnje vrijeme nastupa samostalno te je član legendarnog rock benda ‘Divlje Jagode’ gdje blisko surađuje s Zeletom Lipovačom.

KODIN
2017

KODIN

KODIN je jedan od hrvatskih drum&bass producenata i DJa koji doslovno na dnevnoj bazi proizvodi nove trake koje su se već našle u mixevima nekih domaćih te stranih DJa, a svoju kvalitetu dokazuje i prvim hrvatskim drum&bass izdanjem na vinylu za britanski Ascenzion Records. Trenutno težište produkcije baca na različite žanrove, ali uglavnom na drum&bass koji ga je najviše privukao zbog masivne energije te mogućnost eksperimentiranja sa zvukom do nezamislivih granica, no još uvijek se tu nađe i ponešto trip-hopa, funka, breakbeata, hip-hopa, ali i eksperimentale te psihodelije, čijim je utjecajima i obilježena njegova produkcija. Široj publici se predstavio kao član JabbaCrewa iz Zagreba te u okviru LED kolektiva iz Karlovca. Prvi produkcijski drum&bass live nastup imao je 2005. godine na Confusion Nucomers Night u Močvari. Nastupao je na raznim festivalima, večerima elektroničke glazbe, te dugim eventima širom Hrvatske.

Kanđžija i Gole Žene
2017

Kanđžija i Gole Žene

Trenutno jedan od najboljih repera u regiji sa izvrsnim bendom.

DJ Venom
2017

DJ Venom

Dj Venom se bavi miksanjem ploča punih 20 god. Njegova uža specijalnost je turntablism gdje je ostvario dosta uspjeha. Bio je višestruki prvak hrvatske i dvostruki finalist DMC svjetskog prvenstva u Londonu. Od opreme koristi gramofone i mikser u kombinaciji sa Traktor Scratch Pro II DVS sustavom i Maschine mk2 kako bi što učinkovitije koristio RMX deckove. Već 11 godina održava DJ Radionicu gdje podučava mlade naraštaje tehikama miksanja na gramofonima korišeći Traktor Scratch Pro softweare koji pomiće granice mašte i stvaranja.

Insolate aka. Miss Sunshine
2017

Insolate aka. Miss Sunshine

Najpoznatiji osječki DJ i producent techno glazbe s internacionalnim uspjehom.

Mario Rašić (Balkan Zoo Ensemble)
2017

Mario Rašić (Balkan Zoo Ensemble)

Jedan od naših ponajboljih basista je i Mario Rašić, studijski glazbenik koji je surađivao s brojnim poznatim imenima kao što su Majke, Divas, Mile i putnici, Mayales i mnogi drugi. Svojevremeno se odlučio i na solo uradak, pa je tako nastao Balkan Zoo Ensemble kojeg, uz Maria, čine Viktor Lipić, Pavle Miljenović i Miroslav Lehpamer.

Beni Ducent
2017

Beni Ducent

Beni Ducent je svoju glazbenu karijeru započeo 2000. godine kao DJ i organizator koncerata elektroničke glazbe, da bi se kasnije orijentirao na glazbenu produkciju.

Predrag Martinjak P'eggy
2017

Predrag Martinjak P'eggy

Glazbenik, producent, aranžer, tekstopisac i skladatelj Predrag Martinjak, umjetničkog imena P’eggy, karijeru je započeo devedesetih godina kada je svirao s tada popularnim izvođačima Cubismo, Ritmo Loco i Songkillers.

Elemental
2017

Elemental

Počeci benda Elemental sežu u 1998. godinu kada su se okupili kao rap trojac, da bi se s vremenom proširili u sedmeročlani sastav u kojem djeluju i danas. Tijekom godina su se pokazali kao vrsni glazbeni autori i izvođači, a rad su okrunili i hrvatskom diskografskom nagradom Porin.

Mislav Žabarović (Željko Bebek, Leteći Odred, Luka Nižetić, Lana Jurčević, itd.)
2017

Mislav Žabarović (Željko Bebek, Leteći Odred, Luka Nižetić, Lana Jurčević, itd.)

Tko kaže da samouki gitarist ne može postati vrhunski profesionalac i svirati s mnogim zvučnim imenima sa estrade? Naravno da može! Mislav Žabarović dokazuje da se uz mnogo volje, truda i talenta može sve! On dolazi iz svijeta žešće glazbe, svirao je metal kao tinejdžer, kasnije je svirao s Deafness By Noise te s njima odsvirao ukupno 4 europske turneje s ukupno 60-ak koncerata, nakon toga ulazi u estradne vode i svira sa slijedećim izvođačima; Željko Bebek, Leteći Odred, Luka Nižetić, Lana Jurčević, Nives Celzijus, Matija Cvek / Whatta Band. Kada je u pitanju odabir gitara Mislav je veliki obožavatelj FGN Fujigen gitara zbog njihove extra precizne i kvalitetne izrade te vrhunskog zvuka uz pomoć kojeg može izraziti iz sebe "ono najbolje". FGN gitare + Mislav Žabarović = dobitna kombinacija.

Robert Kelemen (VATRA)
2018

Robert Kelemen (VATRA)

Robert Kelemen - dogogodišnji gitarist (već sada) legendarne virovitičke grupe VATRA koja je prva u povijesti hrvatske glazbene scene imala jedan singl na prvom mjestu HRT TOP ljestvice godinu dana (Tango, 2015.), autor i aranžer nekih od najvećih hitova (npr. Eskim, John Travolta, Ima li budnih oko nas, itd.) u svom radu korsiti sljedeće proizvode iz našeg prodajnog asortimana: Orange Rockerverb MK III 50w combo gitarko pojačalo za koje kaže da mu pruža vrhunski rock zvuk kako na svirkama tako i u studiju, tc electronic Sub n' up octaver pedalu, Electro-Harmonix Nano Reverb pedalu koja mu pruža dodatnu dubinu u njegovom zvuku, a privatno za snimanje novih ideja i stvaranje hitova koristi Focusrite Scarlett 2i2 audio interfejs koji zahvlajujući svojim pretpojačalima pruža mu vrhunske snimke.

Ivan Dečak (VATRA)
2018

Ivan Dečak (VATRA)

Ivan Dečak - frontmen, vokal i gitarist (već sada) legendarne koprivničke grupe VATRA koja je prva u povijesti hrvatske glazbene scene imala jedan singl na prvom mjestu HRT TOP ljestvice godinu dana koju je ujedno Ivan i napisao (Tango, 2015.), autor i aranžer nekih od najvećih hitova (npr. Tremolo, Nama se nikud ne žuri, itd.) u svom radu korsiti sljedeće proizvode iz našeg prodajnog asortimana: tc electronic Flashback X4 Delay i Looper pedalu za koju kaže da mu pruža vrhunski delay efekt kako na svirkama tako i u studiju te tc electronic Hall of Fame reverb pedalu koja mu pruža izuzetnu prostranost zvuka. Sveukupno ove dvije pedale pružaju ono što Ivanov zvuk čini izuzetno 'skupim' kad pričamo o zvuku ritam rifova na gitari grupe VATRA.

Tomislav Jelić - KAMENY
2019

Tomislav Jelić - KAMENY

Tomislav Jelić, poznatiji po svom stage imenu Kameny ili DJ Kameny je electro house DJ i producent te nekadašnji radijski voditelj. 90-ih radio je kao DJ po noćnim klubovima a osnovao je i Styx Ptoduction producentsku kuću kojom želi pružiti pomoć i podršku DJ-ima / producentima kao i glazbenicima koji se stilski naslanjaju na elektronsku glazbu. Veliki je zaljubljenik i Native instruments opremu koja mu omogućava lagan i ugodan rad tijekom svojih nastupa.

Antonija Pintarić
2019

Antonija Pintarić

Antonija Pintarić, osječka glumica i pjevačica, dobitnica nagrade hrvatskog glumišta za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 30 godina u kategoriji “Opereta/Mjuzikl”, glumila u mjuziklima i operetama “Moje pjesme, moji snovi”, “Footloose”, “Kod bijelog konja” odlučila se za Focusrite Scarlett Solo Studio (3. Generation) komplet koji se sastoji od audio sučelja, kondenzatorskog mikrofona i slušalica, plus Sonitus Acoustics E-Filter izolacijski filter.

RENTALCI

Firme koje se bave ozvučavanjem događaja.

DIDI SOUND d.o.o.
2016

DIDI SOUND d.o.o.

Didi sound d.o.o. je profesionalna tvrtka s područja audio i video tehnologije. Osnovna djelatnost im je najam ozvučenja, rasvjete i pozornice. Među svojojm opremom kojom raspolažu nalaze se 28 Lab.Gruppen pojačala, Allen&Heath miksete, te još mnoštvo opreme kupljene u Audio Pro Artist d.o.o.

Renzo Bilić Produkcija
2016

Renzo Bilić Produkcija

RB Produkcija je tvrtka osnovana u siječnju 2013.u Splitu i specijalizirana za pružanje usluga tehničke podrške događanjima s naglaskom na usluge ozvučenja i rasvjete u svom radu koristi Allen&Heath GLD-80 digitalni mikser.

MAGNUS LUX
2017

MAGNUS LUX

MAGNUS LUX j.d.o.o. je profesionalna tvrtka s područja rasvjete, audio i video tehnologije. Osnovna djelatnost im je najam ozvučenja, rasvjete i pozornice. Među svojom opremom kojom raspolažu nalazi se velika paleta ADJ rasvjetnih tijela.

KONCERT Agencija
2017

KONCERT Agencija

KONCERT AGENCIJA - je profesionalna tvrtka s područja audio ,rasvjete i video tehnologije. Temeljna djelatnost tvrtke je najam ozvučenja, rasvjete i pozornice. Među svojojm opremom kojom raspolažu nalaze se ADJ rasvjetna tijela. Rasvjeta tvrtke KONCERT AGENCIJA je profesionalno korištena na mnogobrojnim koncertnim spektaklima Hrvatske estrade i regije.

Leon Produkcija
2017

Leon Produkcija

Leon produkcija je tvrtka koja se dugi niz godina bavi foto i video produkcijom. Uhvatiti "najdraži životni trenutak" je dio poslovne filozofije i radne etike ove tvrtke. Entuzijazam i 15 godina iskustva u segmentu vjenčanja jamstvo su da će najsretniji trenuci vašeg života će biti snimljeni za vas i za generacije koje dolaze.

STUDIO-BROADCAST

Televizijske postaje, Radio postaje, Studio...

Hrvoje Nikšić - Nikšo (Kramasonik Studio)
2015

Hrvoje Nikšić - Nikšo (Kramasonik Studio)

Producent i snimatelj iz Zagrebačkog Kramasonik Studija pri svojim studijskim projektima koristi Thermionic Culture EarlyBird 2.2 mikrofonsko pretpojačalo.

Berko i Coco (Jinx, Funhouse Studio)
2015

Berko i Coco (Jinx, Funhouse Studio)

BERKO MURATOVIĆ i COCO MOSQUITO (JINX) - Članovi benda "JINX" Coco (basist i osnivač benda) i Berko (bubnjar) pri stvaranju svojih novijih hitova poput "Na čemu si ti" i "Da smo se voljeli manje" u Funhouse studiju (mjestu gdje i nastala mega-popularna grupa) pouzdaju se u kvalitetu zvuka koja dolazi u kombinaciji sa Toft Audio ATB24 analognom miksetom.

Juraj Havidić - Jura
2015

Juraj Havidić - Jura

Producent, dobitnik Porina 2010. za rad na albumu Nene Balana & Fiumensa "Tvornica Snova", koji je uvjerljivo pobijedio u kategoriji najboljeg rock albuma pri svom radu koristi Adam S4-XH studijske monitore koji mu pružaju kristalno čistu sliku i realan ton.

Studio 45
2016

Studio 45

Profesionalni studio u Zagrebu koji se bavi masteringom, obrađivanjem, zvukom za video, terenskim snimanjem, post produkcijom, TV i radio komercijalnim snimanjem u svojem radu koristi ATC SCM-25 A PRO studijske monitore koji mu osiguravaju kristalno čist i detaljan prikaz zvuka.

Luka Grubišić-Čabo (Soundbrick Studio)
2017

Luka Grubišić-Čabo (Soundbrick Studio)

Glazbenik i producent Luka Grubišić-Čabo je u kratkom vremenu postao prepoznatljivo ime u studijskim krugovima, a u njegovom Soundbrick studiju su snimala ne samo renomirana imena, već su svoju priliku našli i brojni mladi glazbenici.

EMI Učilište
2017

EMI Učilište

EMI učilište je ustanova za obrazovanje u području audio inženjeringa i glazbene produkcije, a na svoje dvije lokacije (Zagreb i Rijeka) su opremili studio u kojem polaznici bruse svoje praktične vještine.

VELIKE INSTALACIJE

Kazalište, dvorane. javni objekti, konferencijske dvorane, diskoteke/klubovi, hoteli, supermarketi ...

Night Club
2013

Night Club "San Marco", Koritna

Caffe bar i noćni klub sa (kako oni kažu) odličnom zabavom u još boljoj atmosferi uz najniže cijene "cuge" u Slavoniji kod nas je zatražio stručnu pomoć u svezi zvuka i rasvjete. Tjekom svojih "ludih" večeri koriste Cerwin-Vega INT-118S subwoofer u kombinaciji sa dva Behringer Eurolive VP2520 zvučnika, pogonjenih Behringerovim pojačalima. Od rasvjete koriste Laserworld EL120R, Laserworld EL200RGY DMX, American DJ Galaxian itd.

Fabrique Pub, Split
2016

Fabrique Pub, Split

Pub Fabrique koji se nalazi u samom središtu Splita te pruža izuzetan karakterističan i jedinstveni ugođaj koji je ručno izrađen uz našu je pomoć i pomoć još jednog našeg suradnika odlučio se za ozvuku puba koristiti 3 komada Turbosound iQ15B subwoofera, tri komada Turbosound iQ12 + dva komada Turbosound iQ10 zvučnih kutija koje su se savršeno uklopile u okruženje te pružaju kvalitetan zvuk dostojan puba ove klase. Osim već navedenih zvučnih kutija ovaj pub koristi i Behringer Ultradrive Pro DCX2496 ultimativni digitalni kontroler zvučnika + ART MX225 uređaj dizajniran za daljinsko kontroliranje razine glasnoće za više pojačala ili aktivnih zvučnika u vašem distribuiranom audio sistemu.

Bizovačke Toplice
2016

Bizovačke Toplice

Prilikom preuređenja starih Bizovačkih Toplica izmijenjen je kompletni zvučni sistem i rasvjeta. U unutrašnjosti bazena postavljena je Dura Turss Prostage 3x2m pozornica i KV2 Audio K-RIG razglasni sistem s dva subwoofera KV2 Audio KT 2.15 po strani, dok je u unutarnjim prostorijama izvršena montaža kompletnih instalacijskih zvučnika s Behringer iNUKE pojačalima. Što se rasvjete tiče u Bizovačke Toplice postavljena su 6 komada Elation Six Par 200 rasvjetnih tijela i 2 komada American DJ Vizi Beam RX One rasvjetna tijela.

Dječje Kazalište Branka Mihaljevića, Osijek
2017

Dječje Kazalište Branka Mihaljevića, Osijek

Legendarno dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku postoji još od davne 1958. godine gdje se odigravaju lutkarske i glumačke predstave okićene s mnoštvom nagrada i priznanja iz zemlje i svijeta. Ansambl dječjeg kazališta jedan je od najboljih dječjih ansambala u Hrvatskoj, a tijekom svojih predstava za vrhunski zvuk odlučili su se koristiti KV2 Audio ESR 215 koji im pruža vrhunski zvuk tijekom njihovih performansa.

recenzije kupaca

American DJ Mega 64 Profile Plus LED rasvjetno tijelo

Antonio Tkalec

Nedavno sam (pomalo skeptično) kupio 4 komada ovih SJAJNIH reflektora! Do tada sam koristio 36*3w reflektore (6 komada), koji se NIKAKO ne mogu mjeriti niti jačinom niti nevjerojatno lijepim nijansama boja sa ADJ-evima. ADJ je napravio nešto usitinu sjajno s ovim cijenovno pristupačnim reflektorima. Neki dan sam imao koncert na pozornici od 60m2 i (ne trebate vjerovati ako ne želite - ali ja sam to doživio pa vjerujem) sa samo 4 ova reflektora uspjeli smo prekrasno obojiti cijeli stage.....fenomenalni su. Planiram uzeti još 4 komada.

KRK Rokit RP5 G4 aktivni studijski monitor

Igor Kauric

Nevjerovatno dobar near-field monitor za tu lovu.

Adam A77X aktivni studijski monitor

Antonio Tkalec

Adam A77X su jedni od najboljih studijskih monitora na svijetu ove veličine i jačine (koja je dostatna za srednji do srednje veliki studio - dakle mogu biti near ili midfield). A77X NIJE dupli A7X - daleko od toga!!!!!!!! Ovi zvučnici ostavljaju iza sebe i A8X (čiji 8'' bass može biti problematičan za manje studije) te "juriša" prema top serijama SX iz Adam obitelji! Ovi zvučnici su toliko prilagodljivi (sami si podesite zvuk kako vam odgovara), toliko su kristalnog, jasnog i čistog zvuka da imate osjećaj da ste u najskupljem glazbenom studiju. Naravno - tada i finalni proizvod koji izlazi iz studija zvuči - SJAJNO! Koristeći Adam A77X - shvatio sam da do prije njih zapravo.....nisam niti znao raditi kako treba. Ti zvučnici mi dopuštaju da čujem ono što prije nisam. Npr. svi se mučimo sa low endom u našim snimkama (koliko "otkidati" low cut, koliko nabrijavati bass......itd), a A77X mi omogućava da slušajući referentne snimke (ovisno o vrsti glazbe koju radim) mogu gotovo identično postaviti EQ! Kod masteringa sam se preporodio - na njima se čuje i najmanje "preuveličavanje" kompresije! Večina zvučnika gotovo ne raspoznaje razliku izmđu pluginova i sprava, a s A77X čujem apsolutno SVE!!!!!! JAKO je važno da ih postavite pravilno u studiju - da nađete dobar "sweet spot" i samo je nebo granica. Prije kupnje ovih monitora, imao sam priliku isprobati razne modele (Adam A7X, A8X, Eve.....) ali A77X su bili točno to što sam tražio: 2 x 7'' bass koji mi daje dovoljno low end-a a opet ne "nabija okolo po studiju", mid freq koji je jednostavno SJAJAN zbog topline i ušima jako ugodnog zvuka te high end s kojim mogu raditi visoke soprane a da pritom prozori i čaše ne pucaju! Jednostavno - NAJBOLJI I NAJUGODNIJI monitori za svakodnevni rad u profi studiju!

Zoom H2n ručni snimač

gordana krizman

Izvanredan uređaj! Sve preporuke! Radim kao voditelj tiskovnog ureda, ali i dopisnik radijskih redakcija...dakle potrebe snimanja su najrazličitije, i u najrazličitijim uvjetima, od izjava, intervjua, snimanja sastanaka pa do tonskih memo zapisa u vožnji ... radim s ovim uređajem 6 godina, i uvijek je vrhunski odradio svaki teren, jednako kvalitetno kao i mnogo skuplji modeli drugih proizvođača. Zbog povećanja opsega poslova razmišljam o nabavi još jednog snimača, i znam da će oped biti jedan iz serije Zoom.

Denon DN-HP1100 DJ slušalice

Tomislav Smolcic

Izvrsne slusalice , kupljene na preporuku profi DJ-a mog prijatelja i prezadovoljan sam slusalicama. Preporucam ih svima koji bilo da zele slusati muziku s mobitela, mp3 playera ili se baviti profesionalno DJ-ingom zvucna izolacija im je besprijekorna uz izvrsna akusticna svojstva. I zbilja su povoljne. Puna preporuka, necete pogrijesiti odlucite li se na kupnju ovih po meni odlicnih slusalica!

Fatar (Studiologic) Numa Compact 2x stage piano

Benjamin Črnjak

Vrlo interesantna stage klavijatura. U nastavku ću navesti ukratko općenito mišljenje o klavijaturi, a zatim izdvojiti ZA|PROTIV stavke za Numa Compact 2x. Moram priznati da me klavijatura zaista ugodno iznenadila svojim mogućnostima za ovu cijenu. Iako su tipke semi-weighted, moguće je podosta dobro kontrolirati dinamiku. Količina zvukova koju klavijatura nudi je zaista impresivna, iako nisu naravno svi iskoristivi (naravno, ovisi o vlastitim preferencijama, a o ukusima se ne raspravlja!). Definitivno moram i spomenuti aduta ove klavijature, a to je upravo kako ime kaže "Compact", vrlo malena klavijatura. Kada je prvi puta izvadite iz kutije, misliti ćete da Vam je prodana klavijatura sa 76, a ne 88 tipki! Zaista je tako! Što se tiče zvučnika, driveri ove veličine ne mogu stvoriti "čudo" od zvuka, ali definitivno su idealni za vježbanje, možda i neku manju svirku u malom prostoru. Definitivno palac gore za zvučnike na klavijaturi koja pripada 'Stage' segmentu, ali ne očekujte puno. Za kraj, valja reći kako moramo biti i realni i razumjeti kako ne može klavijatura od 5000kn zamijeniti klavijaturu koja košta 15000 ili 20000kn, ali da može biti kompaktna, početnička konkurencija i možda klavijatura koja će "zaraditi" onu od 15000kn ili 20000kn, definitivno može! Evo i nekoliko ZA i PROTIV "crtica" ZA: - Vrlo malena i lagana klavijatura (7kg) ne predstavlja veliki (gotovo nikakav) problem u transportu - Većina zvukova iz sekcije Piano, E. Piano, Organ, Synth i neki drugi zvukovi podosta su dobro napravljeni i ako znate, moći ćete iz te klavijature izvući jako dobar sound. - Firmware se vrlo lako ažurira preko računala (ako će biti dostupnih ažuriranja, naravno. Već ih je bilo za Compact 2, stoga ne vidim zašto ne bi bilo za 2x) - Cijena klavijature možda se čini i ne baš tako malena, ali kada vidite koliko toga ovaj mali Compact može, mislim da cijena više neće biti velika. PROTIV: - Kod većine zvukova klavijatura nudi opciju mijenjanja različitih parametara istih, ali ne i kod svih! Zato sam se razočarao za neke zvukove (npr. neke orgulje koje imaju lijep "Capel" zvuk koji bi bio još bolji da ga se može gradirati na zvuk "Pipe" organ, ali na njemu jednostavno to ne funkcionira :/ ) - Žao mi je što ova klavijatura nema "seamless trasitions" (bez gubitka zvuka pri promjeni programa), ali to ni ne očekujem od klavijature ovog cijenovnog segmenta. Zaključak: Preporučam ovu klavijaturu onima koji ulaze u svijet glazbe, onima koji se žele upoznati sa nekim mogućnostima stage klavijature, onima koji traže dobar omjer dobiveno/cijena te svima koji žele kompaktnu klavijaturu, vrlo dobrih i različitih zvukova, koja se može iskoristiti kako kod kuće, u studiju ili na pozornici.

Jay Turser JT-300V Black električna gitara

mario babić

Kako i piše -odličan odnos cijene i kvalitete; uglavnom, nakon tjedan dana izuzetno sam zadovoljan, nema većih problema s gitarom, manje sam riješio - malo pobrusio pragove i podesio urez na konjiću za visoki E jer je otvoren zvučao kao da sviram sitar, sve ostalo je OK, sve ono pozitivno što se može naći na net-u i zbog čega sam se i odlučio za JT, stoji.

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Bruno Rakonić

Vrhunski monitori, jako glasni za svoju veličinu!!! Svaka preporuka ;)

Carvin Vintage Tweed 16E gitarsko pojačalo

Bruno Šmit

Recenzija koju sam dosta davno pisao na jednom portalu. Evo da predstavim ovaj mali "draguljčić" koji je direktna konkurencija dobro poznatom i vrlo popularnom Fender Blues Junioru. . Carvin je inače firma koja se bavi proizvodnjom kvalitetnih gitarskih pojačala, audio sistema, ozvuke i gitara (Carvin Kiesel). Na internetu sam pročitao dosta mišljenja kako je Carvin "butik" firma ali se ja baš ne bi složio mada je izrada stvarno vrlo vrlo kvalitetna. Nažalost, Carvin odnedavno više ne proizvodi pojačala. I počinjemo.... IZRADA: Riječ je o čistokrvnom cijevnom Combo pojačalu malih dimenzija i relativno male težine. Nema nikakvih čipova, tranzistora niti išta slično u njemu, samo čisti cijevni signal. U predpojačalu su tri 12AX7 od kojih je prva ulazna lampa, druga služi za Spring Reverb dok je treća obrtačica faze. Klasičan dizajn i tu se nema što dodati. U izlaznom djelu pojačala snage imamo dvije EL84 i ukupna snaga je deklarirana na 16W u pentodnom modu rada dok je u triodnom modu snaga 5W (na stražnjem panelu imamo Switch za odabir moda rada "pentoda / trioda" ). Tu bi dao "prvu packu" Carvinu... Pojačalo tvornički dolazi sa Sovtek lampama koje su po meni užasan odabir i s kojima pojačalo zvuči pomalo tupo. Sovtek je nekada bio dobar i oni koji su prije dvadesetak godina imali njihove lampe znaju i čemu govorim. Danas je to samo jedno "veliko ime" koje je zabrljalo... Trebali su staviti JJ lampe koje su u principu i nešto jeftinije a pojačalo radi puno zdravije i čišće s njima. Od kontrola imamo Soak (ekvivalent Gaina), Volume, Bass, Middle, Treble i Reverb, klasika... Sve je napravljano u Vintage stilu kako i ime govori i to su stvarno vrlo lijepo napravili. Pojačalo je savršeno obloženo Tweed tkaninom i koliko god gledao u nju nisam mogao naći loš spoj. Ništa bitno ali je lijepo vidjeti da se netko dobro potrudio oko presvlačenja pojačala što upućuje i na pažnju prilikom ostale izrade. Fender je tu recimo znao podosta puta zabrljati. Nebitno manje više ali opet... Jedini efekt u pojačalu je lampaški pogonjen Spring Reverb i radi fantastično. Jako je lijepo pogođen voicing samog Reverba i koliko god ga odvrnuli neće dati plivanje gitare u reverbu nego uvijek čisti ton. Naravno, može ga se i ekstremno odvrnuti. Na stražnjem panelu imamo još , uz spomenuti Switch za odabir moda rada, izlaz za zvučnik na 8 Ohma i to je to... Tu bi opet udjelio jednu packu Carvinu... Naime, uz ovu Combo verziju pojačala Carvin proizvodi i glavu. Na glavi imamo selekciju izlazne impedance što je vrlo korisno jel nam daje mogučnost prikapčanja bilo kakvog zvučnika. Uz to ima i dva paralelna izlaza. Pretpostavljam da se radi o potpuno istim pojačalima i ne vjerujem da glava ima drugačiji izlazni trafo od Combo verzije tako da su stvarno mogli ponuditi tu selekciju i na Combo modelu. Ovo pojačalo možete birati prilikom kupovine sa Carvin G12 zvučnikom ili dobro poznatim Celestion Vintage 30. Moje pojačalo ima Celestiona. Nažalost, nisam nikada probao Carvinov V12 pa ne mogu suditi ali mogu samo reći da je njegova cijena 39$ pa ako nekoga zanima... Nije skup i vjerujem da ću ga možda čak i kupiti pa neka se nađe... ZVUK: Kao što mu ime i govori... Vintage... Ton je jako čist, krupan i vrlo vrlo topal. Pojačalo je dosta izraženo u low midovima tako da mu ne fali ni malo dubine a zahvaljujući takvom Voicingu jako dobro prihvaća Drive pedale što je jako veliki plus. EQ kontrole su vrlo učinkovite i može se dobiti jako velika paleta zvukova. Soak kontrola znatno podiže duboke kao i sam volumen zvuka pa ne treba pretjerivati sa Bas potenciometrom. Soak je inače "Gain" na ovom pojačalu i kad se odvrne do kraja dobije se neki blagi OD. Odvrtanjem Volumena do kraja dobije se nešto fluidniji ton. Po mom mišljenju, kad se ovo pojačalo natjera u Drive malo je pretvrd i baš mu nedostaje bilo kakva OD pedala čisto da ga malo omekša za neki solo. Zvuk je inače nekako u smjeru Voxa ali nešto krupnijeg tona. Dovoljno je glasno za neke manje klupske svirke ali nije baš za neke veće koncerte. Uz dobro ozvučavanje bi vjerovatno išlo ali ipak je to pojačalo male snage. U triodnom modu rada kompletno pojačalo se malo zatamni i zvuk je nešto malo mekši. Ja ga inače sviram sa Bossovim DS-1 i MI Audio Crunch Boxom i to radi fantastično. ZAKLJUČAK: Ovo pojačalo nema veliku cijenu i za malo novaca se može dobiti izuzetno lijep i topao ton. Odlično zvuči na tiho i stvarno radi savršeno u ulozi kućnog pojačala. Ni u jednom stupnju glasnoće ne zvuči raspadnuto i neupotrebljivo. Vrlo zgodan ton u smjeru Keith Richardsa se dobije sa Telecasterom ali isto tako jako lijepo radi i sa Humbuckerima. Prije desetak godina sam imao ovo pojačalo i zamjenio ga nakon nekog vremena za Blues Juniora i bome požalio. Fender ima bolji zvuk kad se pojačalo natjera u Drive ali Carvin je puno bliže filozofiji naziva. Uz to, Carvin ipak ima puno ljepši Clean a uz to i puno učinkovitiji EQ što je uvijek veliki plus. Oba pojačala su odlična i u biti nema zamjerke ali bi trebalo dobro razmisliti između ta dva i dobro odvagnuti jer koliko god su slični ipak su i dosta različiti. Moj glas svakako ide Carvinu...

PreSonus HD9 slušalice

Ivan Jelić

Odlične slušalice u omjeru cijena - kvaliteta. Odličan bass, kristalan zvuk...mrvicu visokog tona ne bi škodilo ali i ovako je odlično. Izolacija je isto tako odlična, kad ih stavite na uši ništa ne čujete osim svoje glazbe. Za svaku pohvalu - IDL Studio

Artikl je dodan u košaricu

Količina: