Reference

ARTISTI

Domaći glazbenici sa imenom koji su u doticaju sa našim uređajima.

Marijan Brkić - B.R.K. (Parni Valjak)
2015

Marijan Brkić - B.R.K. (Parni Valjak)

Skladatelj, pjevač, gitarist, tekstopisac i aranžer. Svirao u mnogim renomiranim bendovima Hr. Poput Parnog Valjaka, Prljavog Kazališta itd. Za stabilan rad svog lampaškog pojačala koristi Furman AR-2306 AC Line Regulator. U studijskom radu se odlučio za nagradnu kombinaciju, koju ćine izmedu ostaloga: TC POWERCORE FIREWIRE, TC Electronic VSS 3 REVERB, Universal Audio UAD 1E EXPRESS PACK, Focusrite LIQUID MIX.

Nebojša Buhin - Nebo
2015

Nebojša Buhin - Nebo

Gitarist, (dobitnik četiri nagrade "Status" za najboljeg električnog /akustičnog gitaristu u kategoriji pop-rock glazbe, te dobitnik nagrade PORIN 2008. za najbolji instrumentalni album) ljubitelj je Line6 gitara i vršni poznavalac njihovih mogučnosti. Svira Line6 Variax 700 Tremolo gitaru u kombinaciji s Line6 Veta II pojačalom ili akustične gitare Line6 Variax 300 Nylon i Line6 Variax Acoustic 700, a svojom svirkom, stilskom mješavinom bluesa i pop-rocka, dotiče se jazza i countrya, a Nebojšino sviranje gitare - električne, akustične, Dobro gitare i slidea - je iznimno i uvijek fascinantno.

Igor Delač
2015

Igor Delač

Najpopularniji vokalni solista u Slavoniji i Baranji, također poznat u cijeloj Hrvatskoj, odlučio se na RODE S1 mikrofon, te rekao samo riječi hvale za S1. Igor koristi i osobni sistem monitoringa: TC Voice Solo, koji mu daje punu kontrolu na bini.

Šima Jovanovac
2015

Šima Jovanovac

Legenda Hrvatske tamburaške glazbe i vlasnik tonskog studija, predstavnik šokačkog slavonskog melosa, plodan skladatelj, te jedan od voda i utemeljitelja tamburaškog pokreta, poznat i kao organizator mnogih događaja koje u novije doba ozvučava s KV2 Audio sistemima i za koje osobno kaže da su nešto najbolje što je ikada čuo. Šimin omiljeni instrument je Clavia Nord C1 – dvomanualni organ !!!

Damir Lipošek - KEX (Prljavo Kazalište)
2015

Damir Lipošek - KEX (Prljavo Kazalište)

KEX, jedan od najtraženijih gitarista trenutno u Hrvatskoj. Bivši gitarista Prljavog Kazališta, sudionik hrvatskog Band Aid-a, radio s Prljavim Kazalištem, Severinom, Giboniem, ITD-bandom, svira s Thompsonom...u svome radu koristi t.c. Electronic G-Force - proslavljeni gitarski procesor renomiranog Danskog proizvodača, koji podržava Lipošekove majstorije.

Željko Nikolin (Miroslav Škoro Band)
2015

Željko Nikolin (Miroslav Škoro Band)

Skladatelj, aranžer i klavijaturist u pratećem bendu Miroslava Škore, surađivao s Krunoslavom Kićom Slabincem, Vinkom Coce, Martom Nikolin, Stjepan Jeršek Štefom, Prvom Ligom, Lyra, Verom Svobodom i mnogim drugima, u svome studijskom djelovanju vrlo rado koristi Oktava mikrofone. Uz već spomenuto i mnoge druge produkte koje može naci u AUDIO-PRO, poput Lexicon MX400XL.

Jura Stublić (grupa FILM)
2015

Jura Stublić (grupa FILM)

Frontmen grupe Film, koja je tijekom osamdesetih oduševljavala svojim nastupima, na prostoru cijele bivše Jugoslavije, kao jedan od najslušanijih bendova tog vremena. Jura kao vrhunski znalac u svome studiju za monitoring i slušanje glazbe koristi iskljucivo DYNAUDIO BM12A monitore. Za Live izvedbe se Jura odlučio na Allen&Heath GL 2400 s 24 kanala, mixer koji trenutno nema konkurenciju na Europskom tržištu u omjeru cijena/kvaliteta.

Slavonske Lole
2015

Slavonske Lole

Cijenjeni tamburaški sastav, tvorci brojnih hitova poput: Sve je ona meni svoje tambure ozvučavaju isključivo Audio Technica mikrofonima, a omiljeni im je Audio-Technica PRO35x – mikrofon specijalno dizajniran za ozvućavanje akustičnih instrumenata, uz to još i daljinski! U želji za postizanjem što prirodnijeg i snažnijeg zvuka svojih tambura priuštili su sebi vrhunsko pojačalo Lab Gruppen FP 10000 Q-SP. Potrebno je još istaknuti da su sve ono gdje je bilo potrebno upotrijebiti kabel koristili isključivo vrhunske KLOTZ kabelove.

Boris Đurđević (Colonia)
2015

Boris Đurđević (Colonia)

Kompozitor i tvorac hit pjesama Jacques-a, Borisa Novkovića, ŽanaMari, BigBrother-ovih himni i naravno Mega popularne Colonije, je ljubitelj t.c. electronic uređaja. Medu omiljenima mu je t.c. Powercore PCI MKII kartica s t.c.-ijevim softverima i t.c. Powercore Express upgrade-om.

Vlado Soljačić - Sojka (Opća Opasnost)
2015

Vlado Soljačić - Sojka (Opća Opasnost)

Gitarist legendarne i kultne Županjske rock grupe "Opća Opasnost" poznate po hitovima "Jednom kad noć", "Treba mi nešto jaće od sna" i po nešto novijim hitovima "Uzalud sunce sja" i "Pobjeg'o sam" tjekom svojih nastupa često svira na Washburn N4 električnoj gitari, a kada su efekti u pitanju on koristi t.c. electronic G-System i Nova System efekt procesore. Osim već navedenih uređaja Sojka koristi i sljedeće uređaje: t.c. electronic Polytune, AKG WMS40 PRO FLEXX INST. SET i Furman P-1400 AR-E Power Conditioner.

Branimir Jovanovac - Bani (Opća Opasnost)
2015

Branimir Jovanovac - Bani (Opća Opasnost)

Producent i klavijaturist kultne Županjske rock grupe "Opća Opasnost" poznate po hitovima "Jednom kad noć", "Treba mi nešto jaće od sna" i po nešto novijim hitovima "Uzalud sunce sja" i "Pobjeg'o sam" tjekom svojih nastupa svira na Clavia Nord Stage 2 klavijaturi, te još koristi i M-Audio EX-P pedalu, Konig & Meyer X Keyboard stalak.

Igor Kolić (Opća Opasnost)
2015

Igor Kolić (Opća Opasnost)

Basist kultne Županjske rock grupe "Opća Opasnost" poznate po hitovima "Jednom kad noć", "Treba mi nešto jaće od sna" i po nešto novijim hitovima "Uzalud sunce sja" i "Pobjeg'o sam" tjekom svojih nastupa koristi bas glavu Hartke HA3500 u kombinaciji sa bas kabinetima Hartke 410XL i Hartke 115XL, a za savršen štim se brine Behringer Racktuner BTR2000 štimer u rack kućištu.

Alen Bajd (DJ i Producent)
2015

Alen Bajd (DJ i Producent)

DJ i Producent, nagrađivani remixer svjetski poznatih hitova izvođača kao što su; Maroon 5, Alexsandra Stan, DJ Fame & Eric Sharp, Pink Floyd, ljubitelj je Native Instruments uređaja i softvera. Među omiljenima mu je Native Instruments Traktor Kontrol X1, Native Instruments Maschine, Adam S4X-H iAllen&Heath Xone:92.

Berislav Blažević (Parni Valjak)
2016

Berislav Blažević (Parni Valjak)

Dugogodišnji klavijaturist legendarnog zagrebačkog rock banda "Parni Valjak" poznatog po "evergreen" hitovima "Sve još miriše na nju", "Lutka za bal", "Ivana", "Jesen u meni", "Zagreb ima isti pozivni" itd. već dugi niz godina na svojim gažama redovito koristi Clavia Nord Stage 76 EX klavijaturu koja mu daje jedinstveni i karakteristični zvuk.

Nikolina Romić - Nina
2015

Nikolina Romić - Nina

Mlada pjevačica i miljenica mlađih posjetitelja Zagrebačke klubske scene pri svojim nastupima koristi RODE M1 dinamički mikrofon.

Drago Laban
2017

Drago Laban

Legendarni osječki gitarist još iz zlatnih godina osječkog rock ‘n rolla koji je svirao i pratio mnoge velikane hrvatske glazbe po koncertima širom europe i svijeta.

Damir Vojvodić
2017

Damir Vojvodić

Legendarni osječki gitarist iz 80’ih godina pa sve do dana današnjeg! Rijetki su oni koji nisu nikad čuli legendarni osječki hit “Bijeli Cadillac” od OK benda s karakterističnim i melodičnim solažama - Damir je odgovoran za njih!

Mario Lovaković (DJ Umbo)
2017

Mario Lovaković (DJ Umbo)

Funk DJ i producent s mnogim stranim izdanjima na internacionalnom tržištu.

Tomislav Mandarić (Thompson bend)
2017

Tomislav Mandarić (Thompson bend)

Gitaristički virtuoz s nadimkom “Kralj” i strastveni ljubitelj motora koji je svirao s mnogim heavy-metal bendovima iz splitske scene, ali je najpoznatiti po svojoj suradnji s M.P. Thompsonom.

Mia Dimšić
2017

Mia Dimšić

Mlada osječka country-pop pjevačica karakteristične boje glasa i dobitnica nagrade za najbolju pjevačicu 2016. godine koja izvodi velike radijske hitove “budi mi blizu”, “slobodna” i “život nije siv” u svom radu koristi Peavey Peavey JD-AG3 Jack Daniel's Acoustic - Aged Barrel Finish akustičnu gitaru koja se može vidjeti i u njenim snimljenim spotovima.

Tibor Sabo - MC Rima aka. Čepin OG (MC Battle freestyle prvak Hrvatske)
2017

Tibor Sabo - MC Rima aka. Čepin OG (MC Battle freestyle prvak Hrvatske)

MC RIMA aka. Čepin OG, rapper, producent, DJ i MC Battle freestyle prvak Hrvatske, član svjetske Original Skillz Crew Worldwide Zulu Nation ekipe.

Livio Berak (Divlje Jagode)
2017

Livio Berak (Divlje Jagode)

Vrhunski gitarist i fantastičan rock vokal koji je ujedno bio osnivač kultne rock grupe ‘Speed’ koja je žarila i palila po slavoniji i široj okolici s legendarnim rock hitovima, a u današnje vrijeme nastupa samostalno te je član legendarnog rock benda ‘Divlje Jagode’ gdje blisko surađuje s Zeletom Lipovačom.

KODIN
2017

KODIN

KODIN je jedan od hrvatskih drum&bass producenata i DJa koji doslovno na dnevnoj bazi proizvodi nove trake koje su se već našle u mixevima nekih domaćih te stranih DJa, a svoju kvalitetu dokazuje i prvim hrvatskim drum&bass izdanjem na vinylu za britanski Ascenzion Records. Trenutno težište produkcije baca na različite žanrove, ali uglavnom na drum&bass koji ga je najviše privukao zbog masivne energije te mogućnost eksperimentiranja sa zvukom do nezamislivih granica, no još uvijek se tu nađe i ponešto trip-hopa, funka, breakbeata, hip-hopa, ali i eksperimentale te psihodelije, čijim je utjecajima i obilježena njegova produkcija. Široj publici se predstavio kao član JabbaCrewa iz Zagreba te u okviru LED kolektiva iz Karlovca. Prvi produkcijski drum&bass live nastup imao je 2005. godine na Confusion Nucomers Night u Močvari. Nastupao je na raznim festivalima, večerima elektroničke glazbe, te dugim eventima širom Hrvatske.

Kanđžija i Gole Žene
2017

Kanđžija i Gole Žene

Trenutno jedan od najboljih repera u regiji sa izvrsnim bendom.

DJ Venom
2017

DJ Venom

Dj Venom se bavi miksanjem ploča punih 20 god. Njegova uža specijalnost je turntablism gdje je ostvario dosta uspjeha. Bio je višestruki prvak hrvatske i dvostruki finalist DMC svjetskog prvenstva u Londonu. Od opreme koristi gramofone i mikser u kombinaciji sa Traktor Scratch Pro II DVS sustavom i Maschine mk2 kako bi što učinkovitije koristio RMX deckove. Već 11 godina održava DJ Radionicu gdje podučava mlade naraštaje tehikama miksanja na gramofonima korišeći Traktor Scratch Pro softweare koji pomiće granice mašte i stvaranja.

Insolate aka. Miss Sunshine
2017

Insolate aka. Miss Sunshine

Najpoznatiji osječki DJ i producent techno glazbe s internacionalnim uspjehom.

Mario Rašić (Balkan Zoo Ensemble)
2017

Mario Rašić (Balkan Zoo Ensemble)

Jedan od naših ponajboljih basista je i Mario Rašić, studijski glazbenik koji je surađivao s brojnim poznatim imenima kao što su Majke, Divas, Mile i putnici, Mayales i mnogi drugi. Svojevremeno se odlučio i na solo uradak, pa je tako nastao Balkan Zoo Ensemble kojeg, uz Maria, čine Viktor Lipić, Pavle Miljenović i Miroslav Lehpamer.

Beni Ducent
2017

Beni Ducent

Beni Ducent je svoju glazbenu karijeru započeo 2000. godine kao DJ i organizator koncerata elektroničke glazbe, da bi se kasnije orijentirao na glazbenu produkciju.

Predrag Martinjak P'eggy
2017

Predrag Martinjak P'eggy

Glazbenik, producent, aranžer, tekstopisac i skladatelj Predrag Martinjak, umjetničkog imena P’eggy, karijeru je započeo devedesetih godina kada je svirao s tada popularnim izvođačima Cubismo, Ritmo Loco i Songkillers.

Elemental
2017

Elemental

Počeci benda Elemental sežu u 1998. godinu kada su se okupili kao rap trojac, da bi se s vremenom proširili u sedmeročlani sastav u kojem djeluju i danas. Tijekom godina su se pokazali kao vrsni glazbeni autori i izvođači, a rad su okrunili i hrvatskom diskografskom nagradom Porin.

Mislav Žabarović (Željko Bebek, Leteći Odred, Luka Nižetić, Lana Jurčević, itd.)
2017

Mislav Žabarović (Željko Bebek, Leteći Odred, Luka Nižetić, Lana Jurčević, itd.)

Tko kaže da samouki gitarist ne može postati vrhunski profesionalac i svirati s mnogim zvučnim imenima sa estrade? Naravno da može! Mislav Žabarović dokazuje da se uz mnogo volje, truda i talenta može sve! On dolazi iz svijeta žešće glazbe, svirao je metal kao tinejdžer, kasnije je svirao s Deafness By Noise te s njima odsvirao ukupno 4 europske turneje s ukupno 60-ak koncerata, nakon toga ulazi u estradne vode i svira sa slijedećim izvođačima; Željko Bebek, Leteći Odred, Luka Nižetić, Lana Jurčević, Nives Celzijus, Matija Cvek / Whatta Band. Kada je u pitanju odabir gitara Mislav je veliki obožavatelj FGN Fujigen gitara zbog njihove extra precizne i kvalitetne izrade te vrhunskog zvuka uz pomoć kojeg može izraziti iz sebe "ono najbolje". FGN gitare + Mislav Žabarović = dobitna kombinacija.

Robert Kelemen (VATRA)
2018

Robert Kelemen (VATRA)

Robert Kelemen - dogogodišnji gitarist (već sada) legendarne virovitičke grupe VATRA koja je prva u povijesti hrvatske glazbene scene imala jedan singl na prvom mjestu HRT TOP ljestvice godinu dana (Tango, 2015.), autor i aranžer nekih od najvećih hitova (npr. Eskim, John Travolta, Ima li budnih oko nas, itd.) u svom radu korsiti sljedeće proizvode iz našeg prodajnog asortimana: Orange Rockerverb MK III 50w combo gitarko pojačalo za koje kaže da mu pruža vrhunski rock zvuk kako na svirkama tako i u studiju, tc electronic Sub n' up octaver pedalu, Electro-Harmonix Nano Reverb pedalu koja mu pruža dodatnu dubinu u njegovom zvuku, a kad su u pitanju simulacije zvuka gitare Robi koristi samo ono najbolje, Kemper Profiler Stage gitarski efekt procesor. Također u slobodno vrijeme za snimanje novih ideja i stvaranje hitova koristi Focusrite Scarlett 2i2 audio sučelje koje zahvlajujući svojim pretpojačalima pruža mu vrhunske snimke.

Ivan Dečak (VATRA)
2018

Ivan Dečak (VATRA)

Ivan Dečak - frontmen, vokal i gitarist (već sada) legendarne koprivničke grupe VATRA koja je prva u povijesti hrvatske glazbene scene imala jedan singl na prvom mjestu HRT TOP ljestvice godinu dana koju je ujedno Ivan i napisao (Tango, 2015.), autor i aranžer nekih od najvećih hitova (npr. Tremolo, Nama se nikud ne žuri, itd.) u svom radu korsiti sljedeće proizvode iz našeg prodajnog asortimana: tc electronic Flashback X4 Delay i Looper pedalu za koju kaže da mu pruža vrhunski delay efekt kako na svirkama tako i u studiju te tc electronic Hall of Fame reverb pedalu koja mu pruža izuzetnu prostranost zvuka. Sveukupno ove dvije pedale pružaju ono što Ivanov zvuk čini izuzetno 'skupim' kad pričamo o zvuku ritam rifova na gitari grupe VATRA.

Tomislav Jelić - KAMENY
2019

Tomislav Jelić - KAMENY

Tomislav Jelić, poznatiji po svom stage imenu Kameny ili DJ Kameny je electro house DJ i producent te nekadašnji radijski voditelj. 90-ih radio je kao DJ po noćnim klubovima a osnovao je i Styx Ptoduction producentsku kuću kojom želi pružiti pomoć i podršku DJ-ima / producentima kao i glazbenicima koji se stilski naslanjaju na elektronsku glazbu. Veliki je zaljubljenik i Native instruments opremu koja mu omogućava lagan i ugodan rad tijekom svojih nastupa.

Antonija Pintarić
2019

Antonija Pintarić

Antonija Pintarić, osječka glumica i pjevačica, dobitnica nagrade hrvatskog glumišta za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 30 godina u kategoriji “Opereta/Mjuzikl”, glumila u mjuziklima i operetama “Moje pjesme, moji snovi”, “Footloose”, “Kod bijelog konja” odlučila se za Focusrite Scarlett Solo Studio (3. Generation) komplet koji se sastoji od audio sučelja, kondenzatorskog mikrofona i slušalica, plus Sonitus Acoustics E-Filter izolacijski filter.

Tedi Spalato
2020

Tedi Spalato

Tedi Spalato, hrvatski kantautor dalmatinske zabavne glazbe prepoznatljiv po dalmatinskim šansonama, te je ujedno i skladatelj, instrumentalist, glazbeni producent i dobitnik Porina, a također i naš dragi prijatelj trenutno radi na novom albumu kojemu poseban naglasak daje na analognom snimanju. Za samo ‘srce’ sistema odlučio se za Solid State Logic (SSL) SiX mikser.

Insolate
2021

Insolate

Prava sila hrvatske techno scene Insolate koja već više od 20 godina uspostavlja globalnu prisutnost kao DJ i producent od nedavno vodi Online Production Masterclass za mlade producente preko Zooma u Abletonu. Pri svojem radu Insolate koristi RØDE Microphones PodMic visokokvalitetni mikrofon za radio/podcasting koji vjerno reproducira svaku dinamiku govora i TASCAM TM-AM2 mikrofonski stolni stalak/ruku

RENTALCI

Firme koje se bave ozvučavanjem događaja.

DIDI SOUND d.o.o.
2016

DIDI SOUND d.o.o.

Didi sound d.o.o. je profesionalna tvrtka s područja audio i video tehnologije. Osnovna djelatnost im je najam ozvučenja, rasvjete i pozornice. Među svojojm opremom kojom raspolažu nalaze se 28 Lab.Gruppen pojačala, Allen&Heath miksete, te još mnoštvo opreme kupljene u Audio Pro Artist d.o.o.

Renzo Bilić Produkcija
2016

Renzo Bilić Produkcija

RB Produkcija je tvrtka osnovana u siječnju 2013.u Splitu i specijalizirana za pružanje usluga tehničke podrške događanjima s naglaskom na usluge ozvučenja i rasvjete u svom radu koristi Allen&Heath GLD-80 digitalni mikser.

MAGNUS LUX
2017

MAGNUS LUX

MAGNUS LUX j.d.o.o. je profesionalna tvrtka s područja rasvjete, audio i video tehnologije. Osnovna djelatnost im je najam ozvučenja, rasvjete i pozornice. Među svojom opremom kojom raspolažu nalazi se velika paleta ADJ rasvjetnih tijela.

KONCERT Agencija
2017

KONCERT Agencija

KONCERT AGENCIJA - je profesionalna tvrtka s područja audio ,rasvjete i video tehnologije. Temeljna djelatnost tvrtke je najam ozvučenja, rasvjete i pozornice. Među svojojm opremom kojom raspolažu nalaze se ADJ rasvjetna tijela. Rasvjeta tvrtke KONCERT AGENCIJA je profesionalno korištena na mnogobrojnim koncertnim spektaklima Hrvatske estrade i regije.

Leon Produkcija
2017

Leon Produkcija

Leon produkcija je tvrtka koja se dugi niz godina bavi foto i video produkcijom. Uhvatiti "najdraži životni trenutak" je dio poslovne filozofije i radne etike ove tvrtke. Entuzijazam i 15 godina iskustva u segmentu vjenčanja jamstvo su da će najsretniji trenuci vašeg života će biti snimljeni za vas i za generacije koje dolaze.

STUDIO-BROADCAST

Televizijske postaje, Radio postaje, Studio...

Hrvoje Nikšić - Nikšo (Kramasonik Studio)
2015

Hrvoje Nikšić - Nikšo (Kramasonik Studio)

Producent i snimatelj iz Zagrebačkog Kramasonik Studija pri svojim studijskim projektima koristi Thermionic Culture EarlyBird 2.2 mikrofonsko pretpojačalo.

Berko i Coco (Jinx, Funhouse Studio)
2015

Berko i Coco (Jinx, Funhouse Studio)

BERKO MURATOVIĆ i COCO MOSQUITO (JINX) - Članovi benda "JINX" Coco (basist i osnivač benda) i Berko (bubnjar) pri stvaranju svojih novijih hitova poput "Na čemu si ti" i "Da smo se voljeli manje" u Funhouse studiju (mjestu gdje i nastala mega-popularna grupa) pouzdaju se u kvalitetu zvuka koja dolazi u kombinaciji sa Toft Audio ATB24 analognom miksetom.

Juraj Havidić - Jura
2015

Juraj Havidić - Jura

Producent, dobitnik Porina 2010. za rad na albumu Nene Balana & Fiumensa "Tvornica Snova", koji je uvjerljivo pobijedio u kategoriji najboljeg rock albuma pri svom radu koristi Adam S4-XH studijske monitore koji mu pružaju kristalno čistu sliku i realan ton.

Studio 45
2016

Studio 45

Profesionalni studio u Zagrebu koji se bavi masteringom, obrađivanjem, zvukom za video, terenskim snimanjem, post produkcijom, TV i radio komercijalnim snimanjem u svojem radu koristi ATC SCM-25 A PRO studijske monitore koji mu osiguravaju kristalno čist i detaljan prikaz zvuka.

Luka Grubišić-Čabo (Soundbrick Studio)
2017

Luka Grubišić-Čabo (Soundbrick Studio)

Glazbenik i producent Luka Grubišić-Čabo je u kratkom vremenu postao prepoznatljivo ime u studijskim krugovima, a u njegovom Soundbrick studiju su snimala ne samo renomirana imena, već su svoju priliku našli i brojni mladi glazbenici.

EMI Učilište
2017

EMI Učilište

EMI učilište je ustanova za obrazovanje u području audio inženjeringa i glazbene produkcije, a na svoje dvije lokacije (Zagreb i Rijeka) su opremili studio u kojem polaznici bruse svoje praktične vještine.

Supersonic Songbird (Ivan Mihaljević)
2021

Supersonic Songbird (Ivan Mihaljević)

Iza Supersonic Songbird glazbenog i vokalnog studija nalazi se nagrađivani gitarist, pjevač i glazbeni producent Ivan Mihaljević.

VELIKE INSTALACIJE

Kazalište, dvorane. javni objekti, konferencijske dvorane, diskoteke/klubovi, hoteli, supermarketi ...

Night Club
2013

Night Club "San Marco", Koritna

Caffe bar i noćni klub sa (kako oni kažu) odličnom zabavom u još boljoj atmosferi uz najniže cijene "cuge" u Slavoniji kod nas je zatražio stručnu pomoć u svezi zvuka i rasvjete. Tjekom svojih "ludih" večeri koriste Cerwin-Vega INT-118S subwoofer u kombinaciji sa dva Behringer Eurolive VP2520 zvučnika, pogonjenih Behringerovim pojačalima. Od rasvjete koriste Laserworld EL120R, Laserworld EL200RGY DMX, American DJ Galaxian itd.

Fabrique Pub, Split
2016

Fabrique Pub, Split

Pub Fabrique koji se nalazi u samom središtu Splita te pruža izuzetan karakterističan i jedinstveni ugođaj koji je ručno izrađen uz našu je pomoć i pomoć još jednog našeg suradnika odlučio se za ozvuku puba koristiti 3 komada Turbosound iQ15B subwoofera, tri komada Turbosound iQ12 + dva komada Turbosound iQ10 zvučnih kutija koje su se savršeno uklopile u okruženje te pružaju kvalitetan zvuk dostojan puba ove klase. Osim već navedenih zvučnih kutija ovaj pub koristi i Behringer Ultradrive Pro DCX2496 ultimativni digitalni kontroler zvučnika + ART MX225 uređaj dizajniran za daljinsko kontroliranje razine glasnoće za više pojačala ili aktivnih zvučnika u vašem distribuiranom audio sistemu.

Bizovačke Toplice
2016

Bizovačke Toplice

Prilikom preuređenja starih Bizovačkih Toplica izmijenjen je kompletni zvučni sistem i rasvjeta. U unutrašnjosti bazena postavljena je Dura Turss Prostage 3x2m pozornica i KV2 Audio K-RIG razglasni sistem s dva subwoofera KV2 Audio KT 2.15 po strani, dok je u unutarnjim prostorijama izvršena montaža kompletnih instalacijskih zvučnika s Behringer iNUKE pojačalima. Što se rasvjete tiče u Bizovačke Toplice postavljena su 6 komada Elation Six Par 200 rasvjetnih tijela i 2 komada American DJ Vizi Beam RX One rasvjetna tijela.

Dječje Kazalište Branka Mihaljevića, Osijek
2017

Dječje Kazalište Branka Mihaljevića, Osijek

Legendarno dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku postoji još od davne 1958. godine gdje se odigravaju lutkarske i glumačke predstave okićene s mnoštvom nagrada i priznanja iz zemlje i svijeta. Ansambl dječjeg kazališta jedan je od najboljih dječjih ansambala u Hrvatskoj, a tijekom svojih predstava za vrhunski zvuk odlučili su se koristiti KV2 Audio ESR 215 koji im pruža vrhunski zvuk tijekom njihovih performansa.

recenzije kupaca

Adam T5V aktivni studijski monitor (Komad)

Josip Rakić

Kupio prije 3 godine u poslovnici u Zagrebu za potrebe kućnog studia. Od tada pa do sada, niti jednog problema i zvuk je kristalan kao i prvog dana. Najbolji je u klasi 5-inčnih monitora, koji se preporučaju za bedroom produkcije. Na prvo slušanje sam odmah rekao da je to to. Svaka preporuka!

PreSonus Eris 3.5 2nd Gen aktivni studijski monitori (Par)

Dominik Gašparić

Zvučnici kupljeni prije nešto više od 2 mjeseca, prvi studijski monitori u životu. Za tu cijenu best buy, zvuk kristalno čist, jasan, monitori od samo 50W, bio sam malo skeptičan no kada sam ih upalio šok, sve preporuke! Veliko hvala ljubaznim djelatnicima koji su mi povratno javili da su zvučnici dostupni za kupovinu. Svakako se ponovno vidimo!

Schecter Solo-II Apocalypse Red Reign električna gitara

Ivica Glavočić

Fantastičan instrument. Ultra hot pickupi, odličan zvuk za rock i metal. Svaka komponenta je izuzetno kvalitetna, trpi bez pogovora maltretiranje, litre znoja, drži štim bez greške. Nakon skoro 3 godine svirke jedino što je otišlo je volume pot, ali to je potrošna roba i zamjena je za očekivati. Sve preporuke.

PreSonus Eris E3.5 aktivni studijski monitori (Par)

Adis Hodzic

Rade svoj posao i vise nego dobro, super entry-level monitoring sistemcic. Definitivno bih preporucio ulaganje i u Eris Sub 8. Hvala, Audio Pro!

beyerdynamic DT 900 PRO X studijske slušalice

Darko Gorišek

Dobra cijena. Vrlo dobra kvaliteta izrade slušalica. Odličan zvuk, prozračan i detaljan. Nisu prenaporne basom, taman (nipošto preslab). Trenutno uparene sa iFi Zen DAC v2 - preporuka, zvuče vrhunski. Lijepo leže na glavi.

Solar Guitars S1.6FR Flame Blood Red Matte električna gitara

Josip Jakopovic

Kupio sam ovu gitaru, promijenio brend žica na Elixir 9-46, malo spustio floyd da action bude niži, osim toga, setup je bio savršen, gitara je fenomenalna, floyd drži štim savršeno, ne mogu biti zadovoljniji.

Mooer Prime P1 Gray gitarski efekt procesor

Ivica Glavočić

Igračka. Kupio sam ga za svirku na elektroakustičnoj gitari i za tu svrhu je dobar. Za eletričnu baš i ne, pojačala zvuče loše, sintetički i neprirodno, cab-ovi su očajni (nema IR), upotrebljivih ima samo 2-3, ostalo je baš jako loše. Efekti su srednja žalost, neki su OK, neki su katastrofa poput kompresora. Nakon dosta uloženog truda uspio sam dobiti upotrebljive osnovne patch-eve za električnu gitaru (clean, crunch, hard rock, solo) ali zvuk nije niti blizu modernim modelerima poput Nux-a ili Ampera, a Line6 POD GO ga pojede za doručak. Zaključak: za akustiku i vježbu je OK, sve ostalo, zaboravite.

PreSonus AIR12 aktivna zvučna kutija (Komad)

Zlatko Trivanovic

Nevjerovatna čistoća zvuka, kvalitetan i pouzdan zvućnik za široku primjenu.

Antelope Orion Studio Synergy Core audio sučelje

David Soldo

Jednom riječju SAVRŠENO! Ako u studiju trebaš puno inputa sa odličnim preampima this is the way to go!

IK Multimedia iRig Stream audio sučelje

Alessio Sponza

isplati se

Artikl je dodan u košaricu

Količina: